Konu: Xavi Frimpong - Bağlantı Koparma  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2024 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavi Frimpong -  @skailanderr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincent_Welcker @Eleven

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video ve ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 

Alıntı
Bağlantı koparma, Bug

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Göründüğü üzere AFK vs. değil.

Bizi görünce bağlantı koparıyor arkadaş.

Devamı;
https://streamable.com/c23biz

Ek açıklamalar(varsa): Karakterinde yüksek ihtimal sakladığı silahlar var. Ceza yiyeceğini bildiği için aktaracağına eminim. Kontrol edilirse sevinirim.

#1 - 04.08.2024 19:35
Arkadaş biraz zeki olduğu için "bağlantım koptu, kick yedim, closed yedim" gibi bahaneler üretecek. Hadi ilkinde kick yedin, ikinci kez oyuna girdiğinde kaçarken çekicinin altına mı saklandın?

#2 - 04.08.2024 19:36
ceza verilsin sorun değil, silah silinme ne alaka onu anlamadım 5iq aklın ile sen kendini çok mu zeki sanıyorsun çubuk kraker :D

#3 - 04.08.2024 19:39
sahidim.

#4 - 04.08.2024 19:40

Tartışmaya girmek istemiyorum, sanırım nonamesin dostum. Tabi multiaccounttan oynamak yerine gerçek hesabını açıklarsan sana olan düşüncelerim değişebilir, Ryu'cum...

#5 - 04.08.2024 19:41
bizzat kendi hesabım, unbandan yararlanarak açtırdım. multiaccount niye olsun?   :-\

#6 - 04.08.2024 19:46
2 keleş vereyim nolur m4'ü ver bana murat diye dilendiğin mesajların hepsi duruyor, utkucum. bazı ortak arkadaşlarımızın hesaplarını yalvar yakar isteyerek emanet deaglelarını kaybettiğin ekran görüntülerinin hepsi ben de var, istersen paylaşayım da cümle alem ban ye

#7 - 04.08.2024 19:51
yalvar yakar aldıysam yönetime atıp banlat kanki, seni tehdit ederek atma falan mı diyorum?:D bahsettiğin m4 de bizzat benim kendi aldığım m4 silahı aktardık geri almak istedik, öyle de bir teklif verdim. çekemeyen arkamdan it gibi açık kovalar, fanboyluk yapmaya devam et  O:-)

#8 - 04.08.2024 19:57
yalvar yakar aldıysam yönetime atıp banlat kanki, seni tehdit ederek atma falan mı diyorum?:D bahsettiğin m4 de bizzat benim kendi aldığım m4 silahı aktardık geri almak istedik, öyle de bir teklif verdim. çekemeyen arkamdan it gibi açık kovalar, fanboyluk yapmaya devam et  O:-)
"kanka evde değil misin, silahı vermek için bilgisayarı açsan ölür müsün lütfen" diye attığın mesajlar duruyor ahbap, kendi "aktardığın" m4ü almak için neden bu kadar acınası tavırlar sergiledin peki

#9 - 04.08.2024 19:58
"kanka evde değil misin, silahı vermek için bilgisayarı açsan ölür müsün lütfen" diye attığın mesajlar duruyor ahbap, kendi "aktardığın" m4ü almak için neden bu kadar acınası tavırlar sergiledin peki
benim m4 millete dert olmuş, harbi fanboysun sefaBOSS. büyürsün inşallah  :manifdog