Dostum niye yalan bilgi uydurayım sen yalan bilgi uyduruyorsun önüme kırdın diyorsun dalga mı geçiyorsun yalan söylemenin anlamı ne? Zaten kendi şeridimde yan dönmüşüm, nedeni bana sürekli vurman, yani önüne kırmış olamam değil mi kendi şeridimdeyim ve sen de karşıda çapraz bir şekildesin aracın bana bakıyor chatte süre gözükmüyor bunu kendi leyhine kullanıp sanki sen bana vurmamışsın ben senin önüne kırmışım da sonra küfür etmişim gibi iddia ediyoesun, küfür ettiğim an senin bana defalarca vurduğun andan önce yani ss teki andan önce, çünkü Vicemall'da araca çarpıyorsun, peşliyorum kaçıyorsun Idlewood'da karşıma çıkıyorsun ve sana vurmadan küfür ediyorum bir daha vurmamanı söylüyorum bu yüzden bana inadına emotesiz bir şekilde vuruyorsun olayı büyütüyorsun sıkıyorum. Ayrıca aracıma süerekli emotesiz vurup aracımı şeridimde yan çevirdin, araçtan çıkan dumana bak ve ben de bunu ss aldım dostum yoksa önüne kırıp duman çıkan araçla ss almamın anlamı ne?, her şey ortada. Gülücük atıp vs. iğneleyici konuşmanın anlamı da yok. Müsait olduğumda senin yetersiz rol bilgisiyle yaptığın birden fazla kural ihlali içeren rol için şikayet oluşturduğumda zaten bu yalanınla milleti kandırandıramamış olacaksın, çünkü yaptığın rol ve rol bilgin ortada olacak ve yalan söylediğin daha net anlaşılcak.
Yaptığım rolün son derece geçerli bir sebebi var süreye bakınca da aradan geçen zamanı chati görüyoruz, dakikalarca kovalıyorum araçla seni, Mafya olduğum için sıktığımı savunmuyorum, yaptığım rolün son derece geçerliliği var bunun için rolde bir ihlal yok. Dm e girmez, chate önceden çilek yediğim düşmüş bunu dm'ye nasıl bağlayabiliyorsun can barım boş olarak gezmemek için önceden senden izin mi almalıyım? Aracımdan cr atarak duman çıkartmışsın realistik düşünelim biraz durduk yere birine çarpıyorsun sonra kovalıyor seni izini kaybettiriyorsun, ardından başka bir yerde görüyor seni sonra sana küfür edip bir daha onun aracına vurarsan senin için iyi olmayacağını söylüyor, bu kişi haklı ve illegal birisi, mafya, yoksa sıradan bir trafik kazası olan bir durum da yok. Bana gelmiş trafik kazası olan bir durum yoksa neden dm atıyorsun diyorsun, bir de dm diyorsun, dostum trafik kazasıyla, kasıtlı olarak inadına araca vurmanın arasında dağlar kadar fark var. Bilerek tekrar tekrar araca vurup duman çıkarıyorsun, sonuçlanabilir.