Konu: Emrick Wizard GBİ  (Okunma sayısı 1283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#60 - 07.08.2024 23:11
Juan Montes karakterinin gittiğim etkinlikte hiç bir rolümüz olmadan hiç bir tartışmamız bulunmadan mekan içerisinde çıkan başkalarının ettiği bir kavga esnasında bana silah çekip ateş ettiğinin kaydı. DM Rol baltalama.

Juan Montes Karakterinin rolde hiç bir şekilde daha önce görmediği şehire bugün gelen karakterimin kardeşine isminde ki soy isimi görüp ona da sıktığının ekran görüntüsü. DM-Mixing-Rol baltalama.

#61 - 07.08.2024 23:16
Şahitliğimi onaylıyorum, mekana girdikten sonra kişiyi tanımama rağmen silah sıkıp baygın hale getirdiler. Soy adımından ötürü beni de düşürdüler, saçmalık.

#62 - 07.08.2024 23:31
Ek olarak kişi bunu 2929 kapı numaralı etkinlik alanı olan ev içerisinde yapıyor, Etkinlik alanları güvenli bölge sayılıyor yani Güvenli Bölge İhlali de var ve Güvenlik bölge sayılan bir alanda maske takıyor Maske kullanım ihlali de var.
« Son Düzenleme: 07.08.2024 23:53 Ponce »

#63 - 08.08.2024 01:02
Şahitliğimi onaylıyorum, mekana girdikten sonra kişiyi tanımama rağmen silah sıkıp baygın hale getirdiler. Soy adımından ötürü beni de düşürdüler, saçmalık.
dostum başkalarının arasında kavga çıktı, kargaşadan faydalanıp maskemi taktım ve düşmanımı vurdum. kendini çok zeki zannediyosun, benim silahla sıkmamla düşmanım düştü sende bana yumrukla saldırdın. video kaydım açık sanıyodum açmayı unutmuşum  ::) şahitlerim var, evdeki herkes bana şahitlik yapar

#64 - 08.08.2024 01:06
arkadaşını düşürdüm bana emotesiz bir şekilde yumrukla saldırdın, loglar kontrol edilebilir
https://hizliresim.com/gl5gqwx
bu ssteki chatloga düşen cevrede olan herkes bana şahittir  ::) sizin yaptığınız yalancı şahitlik, fear rp kural ihlali

#65 - 08.08.2024 01:09
arkadaşını düşürdüm bana emotesiz bir şekilde yumrukla saldırdın, loglar kontrol edilebilir
https://hizliresim.com/gl5gqwx
bu ssteki chatloga düşen cevrede olan herkes bana şahittir  ::) sizin yaptığınız yalancı şahitlik, fear rp kural ihlali
@basibozuk @inzaghi @dehdas @aliportal ve diğerleri

#66 - 08.08.2024 01:27
dostum başkalarının arasında kavga çıktı, kargaşadan faydalanıp maskemi taktım ve düşmanımı vurdum. kendini çok zeki zannediyosun, benim silahla sıkmamla düşmanım düştü sende bana yumrukla saldırdın. video kaydım açık sanıyodum açmayı unutmuşum  ::) şahitlerim var, evdeki herkes bana şahitlik yapar
Evdeki herkesin sana şahitlik yapması şuan bir şeyi değiştirmez kanka, kanıtlarını sunman gerekiyor ve bunu yaptığın alan gb sayılan bir alan o yüzden dolayı daha fazla polemiğe girmeme gerek duymuyorum şikayet incelendiğinde sonuçlar görülür.

#67 - 08.08.2024 21:22
@saulsadman şahitliğimi onaylıyorum, orada bende vardım çıkan kargaşada sana saldırması senin emotesiz saldırman bence gayet saçma

#68 - 08.08.2024 22:41
Benim emotesiz saldırdığıma dair bir tane ss atarsan, bunu kabul edeceğim kanka, benim kimseye verdiğim bir hasar yok, çekti ve sıktı.

#69 - 09.08.2024 12:37
Merhaba.

Şikayeti inceledim, öncelikle söylemek isterim ki kumarhane ortamı güvenli bölge değildir. Mari Shooter Meta ve Rk ihlali için yeterli kanıt bulunmamakta.

Emrick Wizard ve Juan Montes karakterleri cezalandırılacak.