Konu: Angelina Plessner | CK edilmiş karakteri canlandırmak  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2024 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina Plessner - @Özlem

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.11.2023 - 03.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CK Edilmiş Karakteri Canlandırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık bir yıl önce Herzberg birliğinde R19 olarak yer aldım, birlik onaylı birlik sıfatı taşırken birliğe Angelina Plessner giriş sağladı. Katıldığından birkaç gün sonra sergilemiş olduğu uygunsuz hareketler sonucu CK etmek zorunda kaldık, CK etmemize rağmen tekrardan aynı karaktere giriş sağlamış ve ölmemiş gibi rol sergiliyor olması açıkcası garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
CK Jaili için açılan şikayetin linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=151709.0

CK rolü:
Spoiler: GösterGizle

behzatc'in CK olduğunu belirttiği SS:

Forum Profili:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.08.2024 01:23 MrMalcok »

#1 - 03.08.2024 19:25
Neredeyse 1 yıla ait bir konu, olayın öncesi DM ve hatalı rol sayıldığı için açılan Ticket ile iptal edilmişti ve yine bu karakter ile devam etmiştim. Loglarda vardır, ardından başka rol ve birlik için yine NC atmıştım.

Daha sonra platformda yoktum 7-8 ay kadar ve geldim geri açtım. Yani CK değil bu karakter.

#2 - 04.08.2024 01:49
Özkan doğru diyor olabilir.

#3 - 04.08.2024 01:59
Neredeyse 1 yıla ait bir konu, olayın öncesi DM ve hatalı rol sayıldığı için açılan Ticket ile iptal edilmişti ve yine bu karakter ile devam etmiştim. Loglarda vardır, ardından başka rol ve birlik için yine NC atmıştım.

Daha sonra platformda yoktum 7-8 ay kadar ve geldim geri açtım. Yani CK değil bu karakter.
İptal edildiğine dair kanıt niteliği taşıyan ekran görüntülerini buraya sunmanı rica edeceğim. Ayrıyeten böyle CK rollerinin iptalini yetkililer verebilir.
« Son Düzenleme: 04.08.2024 02:03 MrMalcok »

#4 - 04.08.2024 10:35
Evet yetkililer verdi iptalini zaten, açtığınız birlik bile ihlal ile kapatıldı ve ck iptal edildi. Dm atmak için yapmış olduğunuz rol ve açtığım Ticket neticesinde kaldırıldığını ilettiler. Gerekli yetkili baktığında sistemden bakar zaten, cksı olan bir karakter açılmıyor otomatik.

OOC jail yedin diye bu kinini bırak bence bir kenara, üstünden 1 yılı aşkın süre geçen bir konu. Ne kanıtı acaba? Sistem mi doğru, sen mi? Bu kadar düşmeyin, komik oluyor. İstesem yine açarım, ck değil bir şey değil.

Bu kadar zoruna gittiyse demek ki sende de bir acı bırakmışız.  ???

#5 - 04.08.2024 13:30
Karakterin CK'sının iptal edildiğine dair kanıt bırakın, aksi taktirde karakterle oynamaya devam etmeyin. Forumda susturulduğunuz için kanıtı DC ticket üzerinden paylaşabilirsiniz.