Konu: Julius Ehmann Retarted rp  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.08.2024 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Julius Ehmann @guxway

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @moskitros

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hotline'da normalce dost olma rolü deneyecektik direk önüne geçtiğimiz gibi küfür etmeye başladı .  :manifdog

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İnsafiyet beklemiyorum, illegal rol küfürden ibaret değildir.

#1 - 02.08.2024 00:35
Merhabalar olayda ben vardım sadece önümüzde değil toplamda 3-4 kez etrafımızda kesiyorsunuz, dur diyoruz durmuyorsunuz gayet normal bir tepki bir bakımdan.

#2 - 02.08.2024 01:11
Merhabalar olayda ben vardım sadece önümüzde değil toplamda 3-4 kez etrafımızda kesiyorsunuz, dur diyoruz durmuyorsunuz gayet normal bir tepki bir bakımdan.
Kanıtın varsa at, yoksa seni alakadar etmeyen şeylere yorum atma. Önüne gelen kişiye direk küfür mü ediyorsunuz?Karşınızdakininde bir illegal yapılandırma olmasını bilmenize rağmen biraz mantıklı rol yapın arkadaşlar.

#3 - 02.08.2024 01:31
Şehir dışında, hotline bölgesinde dört kere etrafımızda gezdiniz.  Aracınızı önümüze kırıp bekliyorsunuz. Tehlike içeriyorsunuz ama biz daha üstünüz bölgede. Uzaklaştırmak için edilmiş bir küfür, kaldı ki retarted RP'lik bir olay yok.
Role yansıtma şekli bu, karşılık ver ya da verme. Biriyle trafikte tartıştığında bile küfür edebiliyorsun. Karşımızda ağır namlulu silahlarla kontak kuruyorsunuz, bizi dinliyorsunuz. Aracınızla önümüzde saniyelerce bekliyorsunuz. Üstünlük kurarak bölgeden uzaklaştırıyoruz, hepsi bu.
Her hotline da yaşanan gerginlik/telaş bulunuyor. Bu size özel değil, herkes böyle. Herkes verilen görevi yapma peşinde. Burnumuzdan soluyoruz.
Şikayet açmak için açılmış bir olay.

#4 - 02.08.2024 01:35
Şehir dışında, hotline bölgesinde dört kere etrafımızda gezdiniz.  Aracınızı önümüze kırıp bekliyorsunuz. Tehlike içeriyorsunuz ama biz daha üstünüz bölgede. Uzaklaştırmak için edilmiş bir küfür, kaldı ki retarted RP'lik bir olay yok.
Role yansıtma şekli bu, karşılık ver ya da verme. Biriyle trafikte tartıştığında bile küfür edebiliyorsun. Karşımızda ağır namlulu silahlarla kontak kuruyorsunuz, bizi dinliyorsunuz. Aracınızla önümüzde saniyelerce bekliyorsunuz. Üstünlük kurarak bölgeden uzaklaştırıyoruz, hepsi bu.
Her hotline da yaşanan gerginlik/telaş bulunuyor. Bu size özel değil, herkes böyle. Herkes verilen görevi yapma peşinde. Burnumuzdan soluyoruz.

Gezdiğimizin kanıtlarını bekliyorum.
Daha konuşmadan maskeli ve uzun namlulu silahlarla size tehdit yaratan bir ekibe küfür ediyorsun olay bu zaten.Görevi alan tek ekip siz değilsiniz o zaman bizde önümüze gelene ana bacı küfür edip sıkmaya yer arayalım mantıklı rol yapın dm için oynamayın şu oyunu.

#5 - 02.08.2024 01:56
En basitinden kırmızı sultanı defalarca peşlediniz, tepeden defalarca bizim olduğumu bölgeyi izlediniz hatta sizden şüphelendik sizi vuracaktık bile fakat tatlı bir dille yollamak zorunda kaldık.

Ayrıca arkadaşların birlik açılalı daha 10 gün olmuş 15 gün illegal yasakları var, nasıl oluyorda bu hotline'a katılıyorlar akıllarda deli sorular  :manifdog
« Son Düzenleme: 02.08.2024 02:06 yuca back in business »

#6 - 02.08.2024 03:08

Gezdiğimizin kanıtlarını bekliyorum.
Daha konuşmadan maskeli ve uzun namlulu silahlarla size tehdit yaratan bir ekibe küfür ediyorsun olay bu zaten.Görevi alan tek ekip siz değilsiniz o zaman bizde önümüze gelene ana bacı küfür edip sıkmaya yer arayalım mantıklı rol yapın dm için oynamayın şu oyunu.
Hadi ben yalan söylüyorum, Callaghan birliğinin yöneticisi ve üyesi de mi yalan atıyor? Etrafıma bakmak için her fareyi çevirdiğimde ekranımdaydınız. Her gördüğümde 1 dakikalık klip mi alacağım? Alamam, depolama alanım zaten kısıtlı. O yüzden 1 dakikalık klip alıyorum. Her neyse, her önümüze gelene ana bacı yapmıyoruz. Çevremizde sadece siz vardınız. Sıkmaya yer aramalık bir durum yok, zaten illegal yasağınız var. Size sıksak, suçlu biziz. İki oluşumun içinde duruyorsunuz, bizim için açık bir tehditsiniz. Belki ipucu sizde? İp ucunun kimin bulduğunu çözmek için ter döküyoruz. Görevi tek alan ekip biz olmadığımız için zaten bu kadar gerginiz. Sadece biz alsak, niye size çaktıralım? Bunları düşünmek lazım, birazcık saksıyı çalıştıralım.

#7 - 02.08.2024 03:10
En basitinden kırmızı sultanı defalarca peşlediniz, tepeden defalarca bizim olduğumu bölgeyi izlediniz hatta sizden şüphelendik sizi vuracaktık bile fakat tatlı bir dille yollamak zorunda kaldık.

Ayrıca arkadaşların birlik açılalı daha 10 gün olmuş 15 gün illegal yasakları var, nasıl oluyorda bu hotline'a katılıyorlar akıllarda deli sorular  :manifdog

Öncelikle ilk cümlene cevap vereyim, hotline bölgesindesiniz ve adamları arıyorsunuz, bizde arıyoruz. Gezdiğimiz bölgeler aynı bölgeler, Yeraltından seslere iki veya üç kaç birlik var ise herkes aynı bilgiyi alıyor. Sizinle karşılaşmamız normal eğer sizinle çatışmak istesek zaten çatışırdık adam gibi. Arkanızdan gelmemiz vb. bahanelerle kendini suçsuz çıkaramazsınız AK47 bizdede vardı. Saldırmak için gelseydik çoktan çatışırdık.

İkinci yazın içinde, eğer bir birliğin İFM chatine hotline ile alakalı duyuru geliyorsa katılmaya hak kazanmıştır. Gerekirse 5 gün olsun, bunu soruşturup öğrenebilirsin.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#8 - 02.08.2024 03:30
Şikayetle ilgili olmayan şahıslara cevap vermeyeceğim inceleyen admin işlem uygulmasını istiyorum. Savunma bittiyse sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 02.08.2024 03:33 meteuntertatverdacht »

#9 - 06.08.2024 03:39
Merhaba, tamamen IC gelişen bir durum ve karşılığını IC bir şekilde verebilirdiniz. Savunma yeterli.