Konu: Davied_Connor illegal kural ihlali - Meta gaming  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2024 07:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Davied_Connor @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adam_Wolf @Tiska

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.40 - 20.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal kural ihlali - Meta gaming

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Vicemall civarı güvenli bölgede çevredekilere durduk yere sataşarak hakaret küfür ederek sebepsiz yere tükürerek trollüyor, ben de o sıra oradayım ve bana da laf atıyor aracımı sağa çekmemi söylüyor ben de devam ediyorum, güvenli bölgede emote atarak uzi çeker vs saçma rollere giriş yapıyor sonra beni güvenli bölge dışına davet ediyor ve sergilediği agresif rolden ötürü arkadaşa sıkıyorum, orada şahit olarak @Tiska Adam_wolf karakterini ekleyebilirim, Davied'e sıktığımda yanımdaydı. Olaydan dakikalar sonra Adam_wolf karakteri bana telefonla ulaşıp adamın polise ihbar ettiğini anlatıyor ancak Davied_Connor karakteri illegal bir karakter ve üstelik beni ihbar etmesi için IC olarak benim ismimi bile bilmesi gerek ve bilmiyor da, bu da Meta gaming ihlaline girer. Ve tabi ki polisler adamın illegal olmasına rağmen 1.23 silah bulundurmadan aranma kaydı oluşturuyor, tabi ki silahıma el koyuluyo, üzerimdeki 5gram kokainlere de el koyuluyor ve 250 dakika hapis yiyorum. Davied'Connorun yaptığı bu ihlallerden ötürü üzerimdekilere el koyulmasında benim yapabileceğim bir şey yok. Shotgun ve kokainlerin doğal olarak iadesinin yapılmasını istiyorum, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/kfc0he9.png Çevirme işlemi gerçekleşiyor, mecburen duruyorum
https://i.hizliresim.com/g0y9djn.png Chatte görüldüğü gibi imla kurallarına bili dikkat etmeden ''bu bu'' diyor, tekrardan beni silahla vuran bu diyor önüme kırıyor ve polislerden uyarı alınca '' Bana sıkan bu, kaçmasın diye" diyor
https://i.hizliresim.com/10a9jx5.png
https://i.hizliresim.com/b0yko40.png Silahıme el konuldu ve Davied_Connor'un gururlanışı chatte
https://i.hizliresim.com/n3e4dhw.png 1.23C
Ek açıklamalar(varsa): İadelerin gerçekleşmesini talep ediyorum yaptığı ihlalden 250 dakika yedim bu göz önünde bulundurularak Davied_Connor daha ağır bir ceza almalı.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 01.08.2024 10:35 Shyvana_Ferro »

#1 - 01.08.2024 10:32
Olay sırasında kişiyi çeviren ekip olarak kısa bir açıklama yapmam gerekiyor.

Robert Lively karakteri APB ,yani aranma kaydı, olan bir zanlı olduğundan dolayı çevirmeye alındı. Şikayeti açtığı kişinin yaptığı ihbara göre değil, VCPD'nin veritabanındaki kayıta göre tutuklandı. Eğer kanıtlar istenirse akşam saatlerinde yollayacağım.

#2 - 01.08.2024 10:38

Robert Lively karakteri APB ,yani aranma kaydı, olan bir zanlı olduğundan dolayı çevirmeye alındı. Şikayeti açtığı kişinin yaptığı ihbara göre değil, VCPD'nin veritabanındaki kayıta göre tutuklandı. Eğer kanıtlar istenirse akşam saatlerinde yollayacağım.

Olayı farklı yerlere çekmeye çalışmana gerek yok, aranma kaydına göre alındığını biliyoruz dostum silah bulundurmaktan aranma kaydım var evet, ama kendim yakalandığımdan değil, illegal bir kişinin şikayeti üzerine aranma kaydı açıldı, şikayeti ben karşı tarafa illegal kural ihlali yaptığından ötürü açtım, yani seninle ilgisi yok ne işe yarayacak bilmiyorum ama kanıtını atabilirsin.

Zaten o ana kadar aranma kaydım hiç bir zaman yoktu, aranma kaydının açıldığı saati de atabilirsin.
« Son Düzenleme: 01.08.2024 10:42 Shyvana_Ferro »

#3 - 01.08.2024 12:20
Uzi çekmesi, Robert Lively karakterinin pompalıyla adama sıkması, David'in gidip polislere şikayet etmesi. Bu konularda şahitliğimi kabul ediyorum sadece PD'nin Robert Lively karakterini tutuklaması hakkında bilgi sahibi değilim o konuda yorum yapamayacağım.  :uzi:

#4 - 01.08.2024 12:28

Olayda bende bulunuyordum, ihbar üzerine değil Robert Lively'in APB'si (aranma kaydı) olduğu için durdurduk.

#5 - 01.08.2024 12:35

Olayda bende bulunuyordum, ihbar üzerine değil Robert Lively'in APB'si (aranma kaydı) olduğu için durdurduk.

Tekrar ediyorum kişi zaten chatte de kendi söylüyor, silahla beni vuran bu işte diye yani beni zaten bu polise şikayet etti ve @Tiska şahitliğini bu yönde onaylamış, bundan dolayı kesin olarak Davied illegal kural ihlali yapmıştır. Aranma kaydına gelirsek Davied'in ihbarı üzerine açılmamışsa ne için açıldığını paylaşır mısınız? Bu olaydan önce defalarca polisin yanından geçtim ancak bir çevirme vs. olmadı.
« Son Düzenleme: 01.08.2024 16:53 Shyvana_Ferro »

#6 - 01.08.2024 12:39

Tekrar ediyorum kişi zaten chatte de kendi söylüyor, silahla beni vuran bu işte diye yani beni zaten bu polise şikayet etti, bundan dolayı kesin olarak illegal kural ihlali yapmıştır. Aranma kaydına gelirsek Daniel'in ihbarı üzerine açılmamışsa ne için açıldığını paylaşır mısınız?

İhbar ettiği doğru, sizi söylediğide doğru fakat öncedende APB kaydınız olduğu için sizi durdurduk, o bölgedeydiniz. İllegal kişi sizi ihbar ettiyse bu ihlal, sizin ABP'nizin ihbar ile alakası yok, yakalanmanızda da bir sorun yok.  APB önceden oluşturulmuş, ihbar ile değil.

#7 - 01.08.2024 12:43

Tekrar ediyorum kişi zaten chatte de kendi söylüyor, silahla beni vuran bu işte diye yani beni zaten bu polise şikayet etti, bundan dolayı kesin olarak illegal kural ihlali yapmıştır. Aranma kaydına gelirsek Daniel'in ihbarı üzerine açılmamışsa ne için açıldığını paylaşır mısınız?

İhbar ettiği doğru, sizi söylediğide doğru fakat öncedende APB kaydınız olduğu için sizi durdurduk, o bölgedeydiniz. İllegal kişi sizi ihbar ettiyse bu ihlal, sizin ABP'nizin ihbar ile alakası yok, yakalanmanızda da bir sorun yok.  APB önceden oluşturulmuş, ihbar ile değil.

Ne kadar önce oluşturulmuş? Veya kanıt var mı görelim.
« Son Düzenleme: 01.08.2024 12:47 Shyvana_Ferro »

#8 - 01.08.2024 18:17

Akşam saatlerindeyiz kanıtları yollar mısın?

https://i.hizliresim.com/885wamf.png
https://i.hizliresim.com/i36rweu.png
https://i.hizliresim.com/sqm4to6.png
Ayrıca arkadaş hala daha polise beni ihbar etmeye çalışıyor illegal karakter olduğu halde karşıdakiler de mesai saatleri içerisinde adamın şikayetini almak için çağırıyorlar.

#9 - 04.08.2024 00:57
Yasaklı kullanıcı.

K&A