Konu: Ronald_Sullivan  (Okunma sayısı 237 defa)

#0 - 31.07.2024 19:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @slox -  Ronald_Sullivan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiçbir sebep yokken gelip bu şekilde bir fısıldamayla yaklaşıyor. NON RP sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/h6olxhr.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.07.2024 19:53
Savunma yapılacaktır.

#2 - 31.07.2024 20:38
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

#3 - 31.07.2024 20:51
Selamlar, hiç bir şey yokken ve "NON RP" demişsin üstümde silah vardı, arkadaşımla yolda gidiyorduk. Arkadaş bizi gördü ve ihbar edeceğini söyledi, ben de realistik bir tavırla ona yaklaştım, küfür ettim korkutmaya çalıştım.

Sonuçta arkadaşın o silahı nasıl gördüğünü nereden biliyoruz? Belki silah üstü kaplı bir şeyle benim üstümde örtülü, yani dostum kısacası ben senin olay aradığını düşünüyorum, araba çarptı bize ben motordan düştüm, gelmişsin polisi arıyorsun. Tabii ki arayabilirsin, ama bunu yaptıktan sonra işte arkadaş bana IC'de saçma sapan laflar söyledi demeyeceksin, olaydaki gerginliğin sebebi IC'de ilk karşılaşmamıza dayanıyor, o da bir yarım saat önce olmuştu sanırsam pek bilmiyorum, bize araba çarpmıştı, ve bu arkadaş bizi polise ihbar edeceğini söylemişti rolde, o anın videosunu atıyorum.

#4 - 31.07.2024 20:52
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Şikayete şahit olarak yazılmamışsın dostum, lütfen çıkar mısın şikayetten. Ben savunmayı yapıyorum.  O:-) O:-)

#5 - 31.07.2024 21:32
Selamlar, hiç bir şey yokken ve "NON RP" demişsin üstümde silah vardı, arkadaşımla yolda gidiyorduk. Arkadaş bizi gördü ve ihbar edeceğini söyledi, ben de realistik bir tavırla ona yaklaştım, küfür ettim korkutmaya çalıştım.

Sonuçta arkadaşın o silahı nasıl gördüğünü nereden biliyoruz? Belki silah üstü kaplı bir şeyle benim üstümde örtülü, yani dostum kısacası ben senin olay aradığını düşünüyorum, araba çarptı bize ben motordan düştüm, gelmişsin polisi arıyorsun. Tabii ki arayabilirsin, ama bunu yaptıktan sonra işte arkadaş bana IC'de saçma sapan laflar söyledi demeyeceksin, olaydaki gerginliğin sebebi IC'de ilk karşılaşmamıza dayanıyor, o da bir yarım saat önce olmuştu sanırsam pek bilmiyorum, bize araba çarpmıştı, ve bu arkadaş bizi polise ihbar edeceğini söylemişti rolde, o anın videosunu atıyorum.

Videoda 13. saniyede bug abuse bulunmakta, arkadaşın kendisi elinde silahla motora biniyor ve bu şekilde silahı gözükmüyor.

#6 - 31.07.2024 21:57

Videoda 13. saniyede bug abuse bulunmakta, arkadaşın kendisi elinde silahla motora biniyor ve bu şekilde silahı gözükmüyor.

Dostum zaten arkadaşın şikayet açmış, niye bu kadar triggerlandınız anlamıyorum :DD

#7 - 06.08.2024 02:44
İyi günler.

Chloe Eugster karakterinin korkusuz bir şekilde silahlı bir adamın yanında durmaması ve onu tehdit edemeyeceğini bilmesi gerekli. Bu seferlik uyarıyorum.

Ronald Sullivan karakteri bug abuse kapsamında cezalandırılacak.