Konu: Jyreese Colier  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2024 12:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jyreese Collier (NC atmış forumunu bulamadım)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Masiva

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de gözükmekde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deatmach

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @Masiva 'ın karakteri olan Dequin Wade ile İdlewood'da rollerken bir anda ateş alıyorum ve /me ye baktığımda ise bizzat bana yapılmış bir şey tam olarak nedenini bilmiyorum arkadaş ile bire bir role bile hiç girmedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.07.2024 00:32
Şahitliğimi onaylıyorum. @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ Savunmanı yapabilirsin.

#2 - 28.07.2024 11:57
Merhaba iyi günler
Karakterim icde Callaghan ile sorunu vardı ve bire bir role girmedim diyorsun, sokağa gelip mermi isteyip ve rolde seni göndermeye çalışıp sonra gelmeni söylüyorum ama senin yönetiğin karakter ise lafı uzatıp duruyorsun ve ordan sana karşı "İC"de kin oluşuyor. Ve o karakter sokakta yeni tanımadığı isimleri İcde sayıp duruyorsun tanımadığını ve dediklerinde bir anlam çıkarmadığını rolde anlatmaya çalışıyorum sana.
Savunmam bu kadar daha fazla ileti gelmiyecektir kendi adıma iyi roller
« Son Düzenleme: 28.07.2024 12:04 Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ »

#3 - 28.07.2024 22:57
Merhaba iyi günler
Karakterim icde Callaghan ile sorunu vardı ve bire bir role girmedim diyorsun, sokağa gelip mermi isteyip ve rolde seni göndermeye çalışıp sonra gelmeni söylüyorum ama senin yönetiğin karakter ise lafı uzatıp duruyorsun ve ordan sana karşı "İC"de kin oluşuyor. Ve o karakter sokakta yeni tanımadığı isimleri İcde sayıp duruyorsun tanımadığını ve dediklerinde bir anlam çıkarmadığını rolde anlatmaya çalışıyorum sana.
Savunmam bu kadar daha fazla ileti gelmiyecektir kendi adıma iyi roller

Şimdi senden mermi istedim vermedin bunu istemeye devam ettiğim içinmi sıktın? :D

#4 - 29.07.2024 17:00
Bu seferlik uyarıyorum, sözlü tartışma veya anlaşmazlıklar için sıkamazsınız.

K&A