Konu: Ares_Powqe [27.07.2024]  (Okunma sayısı 101 defa)

#0 - 27.07.2024 02:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Ares_Powqe @MoZoFo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Barry_Foles @cherlynoselfcontrol

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:27.07.2024 - 01.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 27.07.2024 Tarihinde market bölgesinde aktif bir şekilde kovalamaca yaparken Ares_Powqe adlı şahısı departmana sevk işlemleri getirirken bir anda departman garajında /q attı. Ardından oyuna gelmesi için bir süre bekledik. Ve oyuna geldi sevk işlemlerimizi gerçekleştirmek için adım adım Kodeslere gittik. Kişinin üstünü filan aradık. Daha sonra kişi tekrardan bir aktif rol yaparken 2. kez /q attı. Ve sonrasında kişi oyuna gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişi hakkında gereken cezayı alınmasını talep ediyorum.

#1 - 27.07.2024 02:22
Benim orada olduğuma dair bir kanıtınız var mı?

#2 - 27.07.2024 02:23
Yani benim quit attığımı idda ediyorsunuz ama quit attığıma dair el ile bulunan bir kanıt yok elinizde neden böyle birşey yaptığınızı anlayamadım

#3 - 27.07.2024 02:27
Olayı anlatıyorum: Alt tab attığım için nos açılıyor sonra benim oyun sesi kapalı oldugu için kişinin siren sesini duymuyorum o sırada ailem bilgisiyarı kapatmamı söylediği için aracımı park alalına götürüyorum yolun ortasında saklamamak için sonrasında meslek yapan adam bana çarpıyor aracım bozuluyor sonrasında polisler geliyor beni alıyorlar gidiyorlar sonra pd garajında internetimde oluşan problemden dolayı crash yiyorum sonrasında ise geri girip kodeslere giriyoruz ardından kişiye çok dil döktüm sonrasında beni serbest bıraktı git hadi dedi pmden kıyamadım dedi polis başvurusu atacağım için olay bundan ibaret onaylaransınız sevinirim. iyi günler dilerim.

#4 - 27.07.2024 02:30
Ben gerekli durumun yönetimine bırakıyorum 

#5 - 27.07.2024 02:40
Bizden kaçmaya çalıştın ama meslek aracına çarpıp aracın çalışmaz hale geldi sonra ise kendi isteğinle teslim oldun ve seni yakaladıktan sonra bana pm attın gerekli ssleri atıyorum.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 27.07.2024 02:44 cherlynoselfcontrol »

#6 - 27.07.2024 02:44
Cezalandırılacak.