Konu: Hector_Dwayne Çoklu Kural İhlali  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 24.07.2024 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector_Dwayne @zohin10

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Magnus_Moonstone @emirhanvettel  , Dominic_Harris @Juans , Enzo_Moreno @Dark_Ghost , Lorenzo_Cardelli @Snorfy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videolarda ve SS'lerde bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge kural ihlali - güvenli bölgeye sığınma.

NON-RP

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Revenge Kill

Sivil Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hector_Dwayne adlı karakteri birlik üyelerimiz Güvenli Bölge dışında yakalıyor. Ancak kendisi güvenli bölgeye sığınıyor ve rollerimize karşılık vermeden tüm güvenli bölge boyunca ilerliyor. Kişiyi öylece bırakıp, bölgeden ayrılıyoruz. Kendi hood bölgemize geldiğimizde kişi aracını almaya geldiğinde videoda gözüktüğü şekilde düşürüyoruz. Hector_Dwayne'yi dağlık bölgeye götürüyor, rol yapmaya çalışıyoruz ancak kendisi emotelerimize karşılık vermiyor, ağır bir şekilde kendisini darp etsekte hiç bir şekilde acı emaresi göstermiyor.

Kişiyi en sonunda denize bıraktıktan sonra gidiyoruz, kendi hoodumuzda duruyoruz. bir-iki saat sonra kendisi FearRP yapmaksızın Revenge Kill kuralını da ihlal ederek bölgemize gelip bizi düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Güvenli Bölgeye Sığınma (diğer videoları yetkili isteğine göre atabilirim.)

İlk Düşüş (16.21)

2 Saat sonra kişinin gelip bizi vurduğu an
https://hizliresim.com/7lal8tf
https://hizliresim.com/skaext6
Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Belirttiğim gibi gerekirse diğer görüntüleride sunabilirim ancak her şey ortada.

#1 - 24.07.2024 19:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.07.2024 19:27
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 24.07.2024 19:31
Şahitliğimi onaylıyorum, olayın başından sonuna kadar içindeydim.

#4 - 24.07.2024 20:28
beş dakka takılın geliyor savunma

#5 - 24.07.2024 20:50
"
" savunmam budur buyrun, istenirse daha ssler ve video kayıtları mevcut.

#6 - 24.07.2024 21:27
"
" savunmam budur buyrun, istenirse daha ssler ve video kayıtları mevcut.

Merhaba,

öncelikli olarak savunma dışında herşeyi yapmışsın, kendi yaptığın ihlalleri görmezden gelmişsin, ilk olarak burun kırılması ne zamandan beri kalıcı hasar oldu? Kolunu, bacağını veya bir uzvunu kesmedik. Zaten gördüğün gibi /dene atıyoruz.
İkinci olarak "İbne" kelimesini sanırsam Türkçe terim sanıyorsun, yanılıyorsun. İngilizce de "Fag" "Faggot" kelimeleri escinseller için genellikle sıkça kullanılır.
Spoiler: GösterGizle

Üçüncü olarak sanırsam bir dm ile karşılaştığını söylemişsin, seni boş yere kovalamıyoruz, iki haftadan beri hood bölgemize gelip trollvaki haraketlerde bulunuyorsun.
Seni daha önce vurduğumuz kanıtı ve hood bölgemize gelip sorun çıkarttığının kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

Bugün de olduğu gibi trollvaki haraketlerine devam edip, yaralı olduğun halde non rp yaparak attığımız emotelara karşılık vermemen ve yine yaralı olduğun halde eline silah alarak hood bölgemize gelmen bu davranışlara devam ettiğinin göstergesi.

Savunmanı yapmaktan başka kendini aklamayı düşündüğün herşeyi atmışsın, herhangi bir ihlal olmayan birşeyi bile kendince ihlal olarak göstermeye çalışmışsın.

Sonuçlanabilir. @Scealten

#7 - 24.07.2024 21:35
GhostRP iddiasına cevap vereyim. Arkadaşı yere düşürdüğümüzde biz emotelerimizi yazdık. SS'de de yer alıyor. Kendisini arabaya taşıdıktan sonra, kalkmasını bekledik.

Bu rol esnasında kendisi PM üzerinden SS'de gözüktüğü şekilde yazınca, kibar bir uslüp ile bekleyeceğimizi belirttim, üstüne kişi kalkınca tekrar araca taşıma rolü yaptım. PM konuşmalarından bu 'sorunun' rol esnasında çözüldüğünü anlayabilirsiniz. Ancak burada kötü bir niyet ile savunma olarak atıldığı iddia edilen video sırf daha kalabalık dursun diye yine de eklendiğini görüyorum.

https://hizliresim.com/sd9haw0

Bu konuda kural ihlali yapmadığımız SS'de açık. Sonuçlanabilir..

#8 - 24.07.2024 22:22
Arkadaşlar bütün suçlamalara karşı savunma yapmış zaten, bana söylenecek pek birşey kalmamış. Yapılan savunmaları aynen kabul ediyorum.

#9 - 24.07.2024 22:59
İkinci sste bana sıktığınız yer güvenli bölge aydinlandirayim.  ;)