Konu: Ruffiano Filettino - YKİ + RK + BUNNY HOP + POWERGAMİNG + RETARTED RP  (Okunma sayısı 340 defa)

#0 - 24.07.2024 03:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruffiano Filettino @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mercer Jordan @arap35  - James Little @yenilmez - Javed Duncan @quarion - DeShawn Antellow @antellow - Diesel Hawk @AlfaRaptor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming: Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.   Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir. Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika
Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek
Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.
Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da anlatılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/urvkam

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş R19 ve 64 Level. Yetersiz oyuncu profili gibi duruyor, FM Yetkilisi bunları da göz önünde bulundurursa çok sevinirim.

#1 - 24.07.2024 08:43
Şahitliğimi onaylıyorum 3 kere rk yapacak kadar kin fazla kanka. İyi forumlar.

#2 - 24.07.2024 10:30
Herşeyi iyi güzel anlatmışsınız ancak bazı eksiklikler var. Videoda da görüleceği üzere köprüden aşağıya isteyerek atlamıyorum. İsteyerek atlamış olsaydım karakter takılarak düşmek yerine direkt aşağı atlardı. Arkama bakarak koştuğum için zıplama tuşunu basmam ile kendimi aşağıda bulmam bir oluyor. Gelelim RK ihlaline. Videoda da görüleceği üzere ben sessiz sakin bir şekilde garajıma geliyorum garajıma geldiğimde ise bir anda bana mermiler gelmeye başlıyor ve mecburen karşılık veriyorum. Madem rklıyım neden sıkıyorsunuz? Daha sonra motorla takip ediyor diye bahsettiğin kısımda ise istediğim gibi motoruma binerim seni takip ediyor olsam skatepark ile little libertyde bırakmam. Geçmişteki bir şikayetten motor sürmemiz ile alakalı bir ileti bırakıyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149084.20

#3 - 24.07.2024 12:24
Space tuşum buga girdi deseydin daha inandırıcı olurdu, sonuçlanabilir.
-şahit

#4 - 24.07.2024 13:21
sahitligimi onaylıyorum arkadas biraz ooc kin yapmıs fakat beceremedi, fazla ileti kalabalıgına gerek yok sonuclansın

#5 - 24.07.2024 14:19
Şahitliğimi onaylıyorum.
Arkadaş space tuşuna biraz fazla abanmış.

#6 - 24.07.2024 16:35
Herşeyi iyi güzel anlatmışsınız ancak bazı eksiklikler var. Videoda da görüleceği üzere köprüden aşağıya isteyerek atlamıyorum. İsteyerek atlamış olsaydım karakter takılarak düşmek yerine direkt aşağı atlardı. Arkama bakarak koştuğum için zıplama tuşunu basmam ile kendimi aşağıda bulmam bir oluyor. Gelelim RK ihlaline. Videoda da görüleceği üzere ben sessiz sakin bir şekilde garajıma geliyorum garajıma geldiğimde ise bir anda bana mermiler gelmeye başlıyor ve mecburen karşılık veriyorum. Madem rklıyım neden sıkıyorsunuz? Daha sonra motorla takip ediyor diye bahsettiğin kısımda ise istediğim gibi motoruma binerim seni takip ediyor olsam skatepark ile little libertyde bırakmam. Geçmişteki bir şikayetten motor sürmemiz ile alakalı bir ileti bırakıyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149084.20

Alıntı
Videoda da görüleceği üzere köprüden aşağıya isteyerek atlamıyorum. İsteyerek atlamış olsaydım karakter takılarak düşmek yerine direkt aşağı atlardı. Arkama bakarak koştuğum için zıplama tuşunu basmam ile kendimi aşağıda bulmam bir oluyor.
Video'da gayet iyi bir şekilde yaptığın gözüküyor, 1 defa yapıyorsun olmuyor, 2.de düşüyorsun. Madem istemeyerek yaptın, bu Refuse RP'ye giriyor, ayağının kırılmamasının imkanı yok, yaralı rolü yapabilirdin.

Alıntı
Gelelim RK ihlaline. Videoda da görüleceği üzere ben sessiz sakin bir şekilde garajıma geliyorum garajıma geldiğimde ise bir anda bana mermiler gelmeye başlıyor ve mecburen karşılık veriyorum. Madem rklıyım neden sıkıyorsunuz?

Video'da görüldüğü üzere tellerin arkasında maskeli bir şekilde sıkıyorsun, biz seni sonra farkediyoruz zaten. Adminleri kandırmaya çalışma, çatışmaya sonradan dahil olduğun belli oluyor.  ::)

Alıntı
Daha sonra motorla takip ediyor diye bahsettiğin kısımda ise istediğim gibi motoruma binerim seni takip ediyor olsam skatepark ile little libertyde bırakmam.

Hmmm, takip etmiyorsun demek. Yeşil ile çizdiğim yerleri bizimle geliyorsun, tesadüf mü deniliyor buna?

Alıntı
Geçmişteki bir şikayetten motor sürmemiz ile alakalı bir ileti bırakıyorum.

Kuralların açıklarından faydalanıyorsun. 2 Kere kurşunlanmış birisi korkusuzca motor sürerek ateş açan kişileri takip ediyor, anlıyorum.

#7 - 27.07.2024 00:02
Şahitliğimi onaylıyorum (space tuşum arızalı olduğu için geç onayladım)

#8 - 27.07.2024 01:06
Sonuçlanabilir. @Boreki

#9 - 28.07.2024 23:10
e hadi