Herşeyi iyi güzel anlatmışsınız ancak bazı eksiklikler var. Videoda da görüleceği üzere köprüden aşağıya isteyerek atlamıyorum. İsteyerek atlamış olsaydım karakter takılarak düşmek yerine direkt aşağı atlardı. Arkama bakarak koştuğum için zıplama tuşunu basmam ile kendimi aşağıda bulmam bir oluyor. Gelelim RK ihlaline. Videoda da görüleceği üzere ben sessiz sakin bir şekilde garajıma geliyorum garajıma geldiğimde ise bir anda bana mermiler gelmeye başlıyor ve mecburen karşılık veriyorum. Madem rklıyım neden sıkıyorsunuz? Daha sonra motorla takip ediyor diye bahsettiğin kısımda ise istediğim gibi motoruma binerim seni takip ediyor olsam skatepark ile little libertyde bırakmam. Geçmişteki bir şikayetten motor sürmemiz ile alakalı bir ileti bırakıyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149084.20

Videoda da görüleceği üzere köprüden aşağıya isteyerek atlamıyorum. İsteyerek atlamış olsaydım karakter takılarak düşmek yerine direkt aşağı atlardı. Arkama bakarak koştuğum için zıplama tuşunu basmam ile kendimi aşağıda bulmam bir oluyor.
Video'da gayet iyi bir şekilde yaptığın gözüküyor, 1 defa yapıyorsun olmuyor, 2.de düşüyorsun. Madem istemeyerek yaptın, bu Refuse RP'ye giriyor, ayağının kırılmamasının imkanı yok, yaralı rolü yapabilirdin.
Gelelim RK ihlaline. Videoda da görüleceği üzere ben sessiz sakin bir şekilde garajıma geliyorum garajıma geldiğimde ise bir anda bana mermiler gelmeye başlıyor ve mecburen karşılık veriyorum. Madem rklıyım neden sıkıyorsunuz?
Video'da görüldüğü üzere tellerin arkasında maskeli bir şekilde sıkıyorsun, biz seni sonra farkediyoruz zaten. Adminleri kandırmaya çalışma, çatışmaya sonradan dahil olduğun belli oluyor.

Daha sonra motorla takip ediyor diye bahsettiğin kısımda ise istediğim gibi motoruma binerim seni takip ediyor olsam skatepark ile little libertyde bırakmam.
Hmmm, takip etmiyorsun demek. Yeşil ile çizdiğim yerleri bizimle geliyorsun, tesadüf mü deniliyor buna?

Geçmişteki bir şikayetten motor sürmemiz ile alakalı bir ileti bırakıyorum.
Kuralların açıklarından faydalanıyorsun. 2 Kere kurşunlanmış birisi korkusuzca motor sürerek ateş açan kişileri takip ediyor, anlıyorum.