0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Kendi ekranımda beni ezip geçtiniz, sürüklendikten sonra yürümeye başladım. Bunu niye bilerek yapayım? Açılmak için açılmış bir şikayet.
Alıntı yapılan: Mirmanu - 23.07.2024 22:19Kendi ekranımda beni ezip geçtiniz, sürüklendikten sonra yürümeye başladım. Bunu niye bilerek yapayım? Açılmak için açılmış bir şikayet. bizim ekranımızda böyle gözüktü, bu videoyu arkadaşlarıma attığımda onlarda öyle söyledi. dört kişinin ekranında aynı fakat senin ekranında mı farklı? kanıtın varsa atarsan sevinirim. yönetimi kandırmaya çalışman hoş değil.
Alıntı yapılan: Eserrrooo - 23.07.2024 22:28Alıntı yapılan: Mirmanu - 23.07.2024 22:19Kendi ekranımda beni ezip geçtiniz, sürüklendikten sonra yürümeye başladım. Bunu niye bilerek yapayım? Açılmak için açılmış bir şikayet. bizim ekranımızda böyle gözüktü, bu videoyu arkadaşlarıma attığımda onlarda öyle söyledi. dört kişinin ekranında aynı fakat senin ekranında mı farklı? kanıtın varsa atarsan sevinirim. yönetimi kandırmaya çalışman hoş değil.Böyle basit bir şey için niye yönetimi kandırayım? O sırada bana şikayet açacağınızı belirten, veya bu durumla ilgili en ufak PM gönderseydiniz alt f10 alıp buraya videosunu iletirdim. Herkes biliyor SAMP'ın optimizasyon sıkıntılarının olduğunu. Attığın iletilerinin son 2 sayfası full Idlewood üyelerine açılan şikayetler, böyle basit bir şeye bile şikayet açman amacının sadece ceza aldırmak olduğunu fazlasıyla belli ediyor zaten. Bu saçma olay için savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.