Konu: Tremon Epps / Birlik liderine aşağılayıcı rol  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2024 17:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tremon Epps, @vynexia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bill_Rays

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07. 03:30 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alıntı
Birlik liderine (R20) hiç bir şekilde aşağılayıcı rol yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tremon Epps birlik liderine aşağılayıcı rol yapmakta, herkes açık.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): @Rol Destek

« Son Düzenleme: 23.07.2024 19:05 inzaghi »

#1 - 23.07.2024 18:17
nc atmadım, forum hesabımda bu. nasıl bulamadın anlamadım  :garip:

ayrıca orada sayı olarak iki kişiydik, sende iki kişiydin. üstelik piazza birliğinden çoğu kişide oradaydı, sayıca kalabalık olduğumuzu düşünüyorum.
sokağında aşşağılanmak istemiyorsan birlik üyelerinle beraber hiç rol geçmişinin olmadığı birisine gidip saldırmayacaksın dostum, üzgünüm. zaten r20 veya lider olduğun bana vahiy olarak inmiyor.

#2 - 23.07.2024 18:21

ayrıca orada sayı olarak iki kişiydik, sende iki kişiydin. üstelik piazza birliğinden çoğu kişide oradaydı, sayıca kalabalık olduğumuzu düşünüyorum.
sokağında aşşağılanmak istemiyorsan birlik üyelerinle beraber hiç rol geçmişinin olmadığı birisine gidip saldırmayacaksın dostum, üzgünüm. zaten r20 veya lider olduğun bana vahiy olarak inmiyor.
Sanırım ben yanlış yazdım, sorun değil. Rolde zaten mahalle sahibi olduğumu söylüyorum. Birlik liderine hiçbir şekilde aşağılayıcı rol yapamazsın. Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.07.2024 18:29 inzaghi »

#3 - 23.07.2024 18:30

Sanırım ben yanlış yazdım, sorun değil. Rolde zaten mahalle sahibi olduğumu söylüyorum. Birlik liderine hiçbir şekilde aşağılayıcı rol yapamazsın. Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.

Sokağımda bana ateş ettiniz kankası, gelip UZI ile sıkmaya çalıştı arkadaşların. düşüremediler de

R20 olduğunu bilmiyordum zaten, sen bunu role dökünce kavga rolüyle bitirdik bu kadar olay

#4 - 23.07.2024 18:32

Sokağımda bana ateş ettiniz kankası, gelip UZI ile sıkmaya çalıştı arkadaşların. düşüremediler de

R20 olduğunu bilmiyordum zaten, sen bunu role dökünce kavga rolüyle bitirdik bu kadar olay
Kankası, olayla benim ne alakam var? Sonuçlanabilir. Daha fazla diyaloğa girmek istemiyorum.

#5 - 24.07.2024 10:01
Herhangi bir aşağılama rolü bulunmuyor, ortada sözlü tartışma var. Yine de agresifliğin dozunu ayarlayalım. @vynexia