Yeni Jenerasyon Mafya American criminal society Organ kaçakçılığı.
22 Temmuz 2023'te başlayan vakalar.
Vice şehrinde artan göçmen dalgası ve insan kaçakçılığı 22 Temmuz 2023'te suç örgütleri tarafından hazırlanan zemin 22 Ağustos 2024 tarihinde plan devreye girdi.
Organ mafyası, yasa dışı yollarla organ temin eden ve satan suç örgütleridir. İşleyiş şekilleri genel olarak şunları içerir: İnsanları Zorla veya Aldatarak Organlarını Çalma: Organ mafyası, genellikle insanları kandırarak veya zorla organlarını alabilir. Bu, sahte iş teklifleri, sahte sağlık tedavileri veya doğrudan şiddet yoluyla yapılabilir. Yasa Dışı Organ Satışı ve Ticareti: Toplanan organlar yasa dışı yollardan alıcılar için pazarlanır. Organlar, genellikle zengin müşterilere veya organ nakli bekleyen hastalara satılır. Sahte Sağlık Hizmetleri Sunma: Mafya grupları, genellikle organları sağlıklıymış gibi göstermek için sahte sağlık hizmetleri ve testler düzenler. Bu, organın kalitesiz veya hastalıklı olabileceği riskini artırır. Kurbanların Sağlık ve Güvenliğini Tehdit Etme: Organ mafyası genellikle kurbanlarının sağlık ve güvenliğini hiçe sayar. Organlar genellikle sağlık standartlarına uygun olmadan çıkarılır ve nakledilir. Şiddet ve Yasa Dışı Faaliyetler: Organ mafyası genellikle diğer yasa dışı faaliyetlerle de ilişkilidir, örneğin şiddet, kaçakçılık ve dolandırıcılık gibi. Şiddet içeren tehditler ve zorlamalar, bu tür suç örgütlerinin kontrolü sağlamak için kullandığı yöntemlerdendir. Organ mafyasının faaliyetleri, hem bireysel hem de toplumsal düzeyde ciddi etik ve hukuki sorunlara yol açar ve bu tür suçlar uluslararası düzeyde büyük bir endişe kaynağıdır.
Kenneth Shepherd'in ekibi - Orta Doğu Organ Kaçakçılığı bağlantısı.

Vice şehrinde artan göçmen dalgası ve insan kaçakçılığı 22 Temmuz 2023'te suç örgütleri tarafından hazırlanan zemin 22 Ağustos 2024 tarihinde plan devreye girdi.
Kurbanlar genelde Avrupa'ya götürülme vaadiyle kandırılıp organları çalınan kurbanlar ya kafasına sıkılır yada sağa sola bırakılır. Peki Kenneth Shepherd'in ekibi bu organları ne yapıyor?BBC ekibi, organ ticareti yapan çete üyelerine de ulaştı.
Bir çete üyesi, her hafta 20-30 arası böbrek nakli ayarladıklarını söylerken, bazı insani yardım kuruluşlarının da organ bulmak için kendilerine yardım ettiğini anlattı.
Çete üyesinin anlattıklarına göre, çalınan organlar özel klinik ve hastanelerde naklediliyor.
Kenneth Shepherd'in aslında tek amacı legal yüzünü ortaya çıkarmak daha öncedende legal kimliği ile ön plana çıkan Shepherd çocuklar üzerinden reklam ve ün kazanmıştı ve bu planını tekrardan devreye soktu. 22 Temmuz 2023''te daha ufak bir suç grubu iken legal kimliğini ilerleyen örgüt aşamasında kullanacağını ve bu planlar arasında çocuklara para yardımı, kıyafet yardımı, evsizlere ev yardımı gibi projler ile başladı. Bu tutulan projeler ile Kenneth adımını bir tık ileriye daha attı böbrek yetmezliği olan çocuklara böbrek bağışlamak, hastane ve yardım kuruluşlarına bağışlara legal kimliğini daha ferah ve gün yüzüne çıkaracaktı.
 |  | OceanNews & TV Market Caddesi, 1670 Social Sayfası Florida, Vice Şehri, ABD |  |  |  |  |
K Ö Ş E B Ö L Ü M Ü
oceanNews. "Sonsuz kaynaklı haber."

H A K K I M I Z D A
oceanNews, 2023 yılının Aralık ayında yayım, yayın ve halkla ilişkiler alanında Hizmet vermeye başlayan bir kuruluştur. oceanTV, oceanFM, oceanSPORTS, oceanMAG gibi alt kurumları da içinde barındıran oceanNews, özellikle reklam ve PR alanlarında büyük girişimler yaparak başta Florida olmak üzere tüm Amerika ve dünyada hizmet vermeyi amaçlayan bir kuruluştur. "Sonsuz kaynaklı haber." mottosu aynı zamanda vizyonu olan oceanNews, tamamiyle şeffaf ve araştırmacı ruhla haberler ve duyurumlar yapmaktadır.

BETA VERSİYON
Laura Crowe tarafından paylaşıldı.
oceannews.com.us
| KENNETH SHEPHERD’IN EVSIZ ÇOCUKLAR İÇİN ÜSTÜN YARDIM ÇABASI: BİRÇOK HAYATI DEĞİŞTİRİYOR
Ünlü iş adamı Kenneth Shepherd, toplumda sağladığı farkındalık ve yardımlarla adından söz ettiriyor. Shepherd, evsiz çocuklara yönelik gerçekleştirdiği projelerle takdir topluyor. Onun liderliğinde kurulan yardım kuruluşu, her geçen gün daha fazla çocuğa umut ve güvence sunarak sosyal sorumluluk anlayışında çıtayı yükseltiyor.
ONLARA İYİ BİR GELECEK SUNUYOR
Shepherd’ın desteğiyle gerçekleştirilen projeler, yalnızca temel ihtiyaçları karşılamakla kalmıyor; aynı zamanda eğitim ve psikolojik destek gibi önemli alanlarda da katkı sağlıyor. Evsiz çocuklar için özel konaklama merkezleri ve burs programları oluşturan Shepherd, birçok çocuğun daha parlak bir geleceğe adım atmasına olanak tanıyor.
BU YÖNÜYLE BİZLERİ DE YARDIM YAPMAYA TEŞVİK EDİYOR
Toplumda önemli bir boşluğu dolduran Kenneth Shepherd, bu projeleriyle sadece maddi yardım sağlamıyor, aynı zamanda evsiz çocuklara sevgi ve destek sunarak onları yeniden topluma kazandırmayı hedefliyor. Başarılı iş yaşamının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine olan bu derin bağlılığı, onu gerçek bir ilham kaynağı yapıyor. Shepherd’ın bu özverili çalışmaları, hem çocuklar hem de toplum için umut verici bir geleceğin kapılarını aralıyor.
EVSİZ ÇOCUKLARI TOPLUMA KAZANDIRMA ÇABALARI: EĞİTİM VE DESTEKLE UMUTLU BİR GELECEK İNŞA EDİYOR
Evsiz çocukların topluma kazandırılması, günümüzün en önemli sosyal meselelerinden biri olarak öne çıkıyor. Bu kapsamda yürütülen çeşitli projeler, bu çocukların yaşamlarını dönüştürmek ve topluma yeniden kazandırmak amacıyla umut verici adımlar atıyor. Eğitimden sağlık hizmetlerine, psikolojik destekten barınma imkanlarına kadar geniş bir yelpazede sunulan hizmetler, evsiz çocukların gelecekteki başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyor.
|