Konu: Tommy Ancelotti - Aimbot  (Okunma sayısı 446 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2024 05:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy Ancelotti @Kastamonulum37
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, piazza r19unuzu banlattığımız videoları incelerken gözümüze çarpan bir kişi daha oldu. Arkadaş çatışma başladığı anda Suge Tubbs karakterine aim alıyor ve onu tarıyor fakat Suge Tubbs ona hasar verip stuna soktuğu an karakteri stuna girdiği için aimi savruluyor ve aimbot olduğu için anlık başkasına kitleniyor. Sanırım çatışma heyecanıyla sol tıktan elini çekmemiş ve sağ tıka tekrar bastığında aimlock bir başkasına kitlenmiş. Mermilerin gidişlerini kareleyen fotoğrafları videoya dahil ettim. Net olarak aimbot diye düşünüyorum. Farklı povlardan videolar paylaştım, umarım açık olmuştur. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): artık hile kullanmayalım.

#1 - 22.07.2024 06:01
İki farklı açıdan aynı pozisyon var, onların birini eklemişim diğeri de ekli fakat ekran görüntüsü şeklinde vermemişim. Onu da ekleyeyim, tamamen pürüzsüz olması için. Kendi adıma tek bir ileti bile gelmeyecektir.  :vays: :sampanya:

#2 - 23.07.2024 01:37
Yani videoyu izledim ama aimi çok iyi olan birisi değilim,
sağ tıklayıp ateş açıyorum ve kimseyi ne vurduğum var ne birşey, savunma yapılacak bir kısım bulamadım çünkü GTA fiziklerine çok hakim değilim.
Bu tarz çatışmalarada çok hakim olan bir oyuncu değilim.

Burdaki modu kullanıyorum ben
Genişten gösteriyor birde orda dar alanda olunca öyle gözükmüş olabilirim.
videoda zaten 3:27 dakika izlenirse anlaşılır silahı bende nasıl tuttuğunu.
Aimimi ilk Suge Tubbs karakterine doğrultuyorum ama mermilerim ona isabet etmiyordu herhalde, önümden David Piazza karakteri geçerken ona sıkmama amaçlı sıkmayı bırakıp,
Sol tarafımda olan kişilere hasar vermeye çalıştım.

Bu videoda Suge Tubbs karakterine hasar veremeyip soluma döndüğüm gözüküyor zaten.
1:10 saniyelerdede kimseyi düşüremeyip düşdüğümde gözüküyor.
Mantıken aimbot'um olsa en az 1 kişi düşürmem gerekiyor.
Artık yeni bir sistem yapıldı zaten sunucuda hile sokmam mümkün değil.
Tarafımca başka ileti gelmiyecektir sonuçlabilir, iyi forumlar dilerim. :sampanya:

#3 - 23.07.2024 01:47
Şikayette ismi geçen Tommy Ancolotti karakteri'nin de hile kullanmayacak birisi olduğunu biliyorum. Zaten karakterinin IC ve OOC sicillerine baktığınızda anlayabilirsiniz. Şikayeti inceleyecek yetkilinin bunları da göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.

#4 - 23.07.2024 14:37
Şikayette ismi geçen Tommy Ancolotti karakteri'nin de hile kullanmayacak birisi olduğunu biliyorum. Zaten karakterinin IC ve OOC sicillerine baktığınızda anlayabilirsiniz. Şikayeti inceleyecek yetkilinin bunları da göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.
üzgünüm ama bölmek durumundayım, birlik üyelerinin her şikayetine yorum yapmak zorunda değilsin kardeşim, burası herkesin kendini temsil edebileceği bir yer, sen yazınca bir şey değişmiyor haberin olsun,bırakın da herkes işini yapsın, ileti kirliliğine hiç bir şekilde gerek yok, rica ediyoruz.
« Son Düzenleme: 23.07.2024 15:09 tafo »

#5 - 23.07.2024 16:25
üzgünüm ama bölmek durumundayım, birlik üyelerinin her şikayetine yorum yapmak zorunda değilsin kardeşim, burası herkesin kendini temsil edebileceği bir yer, sen yazınca bir şey değişmiyor haberin olsun,bırakın da herkes işini yapsın, ileti kirliliğine hiç bir şekilde gerek yok, rica ediyoruz.
Maalesef bende bölmek durumundayım, Şikayetteki şahıs hilenin h sini bilmiyor ve adam yazdı diye şikayete atlamana gerek yok dostum. Şikayet sahibi yazabilir bunu.
« Son Düzenleme: 23.07.2024 16:27 yaGız »

#6 - 23.07.2024 16:39
Maalesef bende bölmek durumundayım, Şikayetteki şahıs hilenin h sini bilmiyor ve adam yazdı diye şikayete atlamana gerek yok dostum. Şikayet sahibi yazabilir bunu.
her şikayet açılan üyenize yorum yapan ben değilim, @Red Army Prime'dir. Ben tek seferlik bunu yazma gereği duydum "dostum", tek tek şikayetlere göz gezdirirsen fark edeceksin eminim, hile olmadığını düşünebilirsin, herkes fikir beyan edebilir burada, yönetim diye bir gerçek var zaten, sonuçlanır sen de bakarsın, basit şeyler. Daha fazla tarafımdan ileti gelmeyecek, aynı duyarı sizden de bekliyoruz, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 23.07.2024 16:42 tafo »

#7 - 23.07.2024 17:56
Herkes işine baksın kardeş, piazzaya sıkmamak için öbür tarafa dönüp tarıyorum diyorsun fakat benim attığım videoda; Suge karakteri sana hit atıp stunladığında aimbotun açık olduğu için direkt olarak stun yedikten sonra nereye döndüysen, oradaki kişiye kayıyor aimin. Şikayetten alakasız Piazza üyelerinin yazmasına gerek yok. Arkadaş savunmasını yaptığına göre sonuçlanabilir, @ByRevenge .

#8 - 30.07.2024 08:25
Yasaklanacak.

++birlik lideri veya birlik üyesi olmanız her şikayetin altında kendi oyuncularınıza kefil olabileceğiniz anlamına gelmiyor, gereksiz ileti kirliliği şikayetlerde oluşturmamalısınız. Alakasız ileti sahipleri forum üzerinden susturma aldılar.
« Son Düzenleme: 30.07.2024 08:26 ByRevenge »