selamlar, iyi geceler. herhangi bir kanıtım yok ama kanıtsız bir şekilde savunmamı yapayım. aimbot demişsin fakat aimbot bildiğim kadarıyla klavyede birkaç tuşa basılarak açılıyor yani o çatışmada aimbot açmam imkansız. aramızda fazla mesafe olmadığından sana sıktığım çoğu hit tutuyor artı olarak düştüğün yani son yerde farklı biri tarafından deagle hiti yiyerek düşüyorsun hasar loglarına bakılabilir. çatışmada hem a-d yapıyorum hem sana sıkıyorum, bundan dolayı aimbot açmam imkansız. youtube’a aimbot yazdığımda çıkan videolarda tüm mermilerin kafaya gittiğini görüyorum fakat benim attığım mermiler dümdüz gitmiyor hatta kafaya bile gitmiyor. sunucuda zaten anticheat sistemi mevcut yani aimbot gibi bir hileyi açtığımda yüksek ihtimalde kicklenirdim. aimbot için örnek video:
i=ngdwhtCEEI76XmYh spread için böyle bir video bulabildim:
i=zyiTGZtIDxenb5YP son olarak bir şeyler daha ekleyeyim, 70 level bir karaktere sahibim, sunucuya bunca emek ve zamanımı böyle ezik hilelerle çöpe atacak biri değilim. şikayetten alakasız toksik ileti atanlarda ceza alırsa sevinirim. bu yazdıklarıma karşılık herhangi bir ileti gelmezse bendende bir ileti gelmeyecektir. iyi geceler.