Konu: Michael Bonozelli & Roy Solozzo - Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2024 03:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Bonozelli @zed_exe - Roy Solozzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: idw üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali, NonRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar sste de gördüğünüz gibi 6 dakika önce yerde ve ona rağmen çilek ve su ziyafeti çekiyorlar. Roy Solozzo isimli arkadaşın forumunu bulamadım, nc atmış. Sayın fm ekibinin öyle bir gücü varsa bulup ona da aynı cezayı uygulamalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): DM dönen ve kilitli olan bir evde bu denli nonrp bir davranışın normal olmadığını düşünüyorum.

#1 - 22.07.2024 10:33
Savunma gün içerisinde gelicek
« Son Düzenleme: 22.07.2024 10:45 zed_exe »

#2 - 22.07.2024 11:44
Bu şikayete Piazza birliği lideri olarak müdahale etmek zorundayım. Yaşanan olay sonrasında İdlewood birliği lideri dixsept ile IFM kanalı üzerinden iletişime geçtik, gerekeni birlik liderleri olarak OOC şekilde konuştuk ve olay anında ne yazık ki RK ihlalini İdlewood oyuncuları yaptığı için olay sonrası her birisi jaile atıldı. İnceleyecek admin FM kanalındaki konuşmaları kontrol ettiğinde gerekenleri görecektir. Birlik oyuncularımın kural ihlali varsa her birisinin sunucu politikaları ve kuralları gereği cezalandırılmaları taraftarıyım. Şikayet açmak için şikayet açmayalım arkadaşlar.
Tarafımızca bu şikayet için farklı bir ileti gelmeyecektir.
Şikayetle dixsept ilgilenirse söylediklerimi doğrulayacaktır, iyi forumlar.  :sampanya:

#3 - 22.07.2024 19:12
@dixsept 'e bizzat bizim dediklerimizi söylüyorum. "Karşı taraf rk ihlalini başlattı ve bizde OOC kinlerine karşılık verip hepsini düşürdük. Bize direkt olarak RK İhlalinden jail atılabilir." Bunu kendisi de doğrulayacaktır. Direkt olarak PİAZZA ekibinin RK İHLALİNİ başlattığını gösteren videolu kanıtlarım var. İsterseniz yalana başvurmayalım. Savunma geldikten sonra şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 22.07.2024 19:14
RK İhlalini sizin GOD kullanan R19'unuz ve hatalı emote atıp CK olan oyuncunuz başlatıyor, bu da kanıtı. Admin ekibinin videoyu izledikten sonra yönetimi kandırmaya teşebbüsten de işlem uygulamalarını talep ediyorum.

#5 - 22.07.2024 19:33
Bu şikayete Piazza birliği lideri olarak müdahale etmek zorundayım. Yaşanan olay sonrasında İdlewood birliği lideri dixsept ile IFM kanalı üzerinden iletişime geçtik, gerekeni birlik liderleri olarak OOC şekilde konuştuk ve olay anında ne yazık ki RK ihlalini İdlewood oyuncuları yaptığı için olay sonrası her birisi jaile atıldı. İnceleyecek admin FM kanalındaki konuşmaları kontrol ettiğinde gerekenleri görecektir. Birlik oyuncularımın kural ihlali varsa her birisinin sunucu politikaları ve kuralları gereği cezalandırılmaları taraftarıyım. Şikayet açmak için şikayet açmayalım arkadaşlar.
Tarafımızca bu şikayet için farklı bir ileti gelmeyecektir.
Şikayetle dixsept ilgilenirse söylediklerimi doğrulayacaktır, iyi forumlar.  :sampanya:

Merhaba. Idlewood birliğinin R19'u olarak fikrimi beyan etmek istiyorum, saygıyla karşılayacağına eminim. Fm'e attığın kanıtlardan haberim yok ancak, yukarıda da mare'nin attığı videoyu izlediğimde Piazza birliğinin R19'unun rk ihlali yaptığını açıkça görebiliyorum. Ayrıca hile kullanımından da banlandığını biliyorum. Sana şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, Idlewood birliğindeki oyuncular şikayet açmak için şikayet açmıyor.

Ayrıca kural ihlali varsa her birisinin sunucu politikaları ve kuralları gereği cezalandırılmaları taraftarıyım, kesinlikle katılıyorum. İyi forumlar.  :sampanya: :sampanya:

#6 - 22.07.2024 23:36
RK İhlalini sizin GOD kullanan R19'unuz ve hatalı emote atıp CK olan oyuncunuz başlatıyor, bu da kanıtı. Admin ekibinin videoyu izledikten sonra yönetimi kandırmaya teşebbüsten de işlem uygulamalarını talep ediyorum.

Rk ihlali illa kalkıp birisine sıkmak mı? Olay yerine girip içeride kalan birlik oyuncularını tahliye eden birisine silah doğrultmak Rk ihlali değil sanırım? Kendi attığınız video da görülüyor zaten. Olay yerinde Rk lı olduğunuz halde nasıl birisine silah doğrultabiliyorsunuz? Ha Federico isimli karakteri yöneten oyuncum ile görüştüm ve yanlışlıkla sıktığını ve kimseyi hedef almadığını söyledi. Videonuz varsa atarsanız sevinirim.
Bu arada birlik R19 um hileden banlandı fakat, bunun doğru olmadığını ispatlayabilecek kanıtlara sahibiz ve Ticket açtık bu konu ile ilgili.

#7 - 23.07.2024 00:37
Kısa bir açıklama yapacağım.

Doğrudur. Birliğimin o evin içinde RK ihlali yaptı. Aslında ihlale ihlalle karşılık verildi, böyle yazmam daha doğru olur. Piazza birliğinde de RK ihlali yapanlar vardı dayanamayıp onlara karşılık yaptılar. Her şeyi bir kenara bırakırsak zaten R19'un GOD kullandığı için bu rol bu hale geldi. Gereken yasaklamayı da aldı zaten. RK ihlallerine dixsept'in anlık müdahale etmesinin sebebi ise bütün birliğin DC üzerinden RK yaptığını itiraf etmesi. Aramızda böyle bir bağ var. Hatta birlikten biri ihlal yaptığında normal sürelerin iki katı derecesinde cezalandırıyor dixsept. Bu zamana kadar bu sebeplerle yasaklanan bile oldu. Bunu göze alarak birliğe geliyorlar. O gün de hepsi itiraf etti ve paşa paşa cezalarını çektiler.

Demem o ki burada önemli olan herkesin dönüp bir kendine bakması. Bütün bu olayların başlangıcı yalnızca bir karaktere dayanıyor ve o eve gelme rolünü Piazza bile isteye yapıyor. Sonuçlarına da iki taraf bu şekilde katlanıyor. Her ne kadar GOD yüzünden rol şekillenmiş ise de bizim bu role diyeceğimiz bir şey yok. Biz her şeyi rolde bırakıp, oradan devam etme taraftarıyız ve öyle yapıyoruz. Sonuçta rolde olan şeyler rolde kalmalı. Aksi takdirde o gün yapılan ihlaller ve verilen yaptırımlardan sonra pek rol yapılacak bir durum gözükmüyordu ama biz bunu MECBUREN bir şekilde role bağlıyoruz ve bağlayacağız. Çünkü bizim birliğimizin de bir rol kurgusu ve planı var. Buna göre hareket ediyoruz, edeceğiz.

Son olarak bu tip IC savaş durumlarında OOC münakaşayı olabildiğince minimuma indirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bazı oyuncularla bu durumu yaşayamıyoruz, örnekleri bir hayli fazla fakat biz yine de iyi niyeti ilk fırsat olarak görüyoruz. Yıllar geçtikçe daha da sabit bir kitleye dönüşen SAMP platformu için de hepimizin bunu yapması gerektiğini düşünüyoruz. Ne diyelim? Daha nicelerine. Kolay gelsin, buraya başka yanıtım olmayacak. @Red Army Prime

#8 - 23.07.2024 01:41
Kısa bir açıklama yapacağım.

Doğrudur. Birliğimin o evin içinde RK ihlali yaptı. Aslında ihlale ihlalle karşılık verildi, böyle yazmam daha doğru olur. Piazza birliğinde de RK ihlali yapanlar vardı dayanamayıp onlara karşılık yaptılar. Her şeyi bir kenara bırakırsak zaten R19'un GOD kullandığı için bu rol bu hale geldi. Gereken yasaklamayı da aldı zaten. RK ihlallerine dixsept'in anlık müdahale etmesinin sebebi ise bütün birliğin DC üzerinden RK yaptığını itiraf etmesi. Aramızda böyle bir bağ var. Hatta birlikten biri ihlal yaptığında normal sürelerin iki katı derecesinde cezalandırıyor dixsept. Bu zamana kadar bu sebeplerle yasaklanan bile oldu. Bunu göze alarak birliğe geliyorlar. O gün de hepsi itiraf etti ve paşa paşa cezalarını çektiler.

Demem o ki burada önemli olan herkesin dönüp bir kendine bakması. Bütün bu olayların başlangıcı yalnızca bir karaktere dayanıyor ve o eve gelme rolünü Piazza bile isteye yapıyor. Sonuçlarına da iki taraf bu şekilde katlanıyor. Her ne kadar GOD yüzünden rol şekillenmiş ise de bizim bu role diyeceğimiz bir şey yok. Biz her şeyi rolde bırakıp, oradan devam etme taraftarıyız ve öyle yapıyoruz. Sonuçta rolde olan şeyler rolde kalmalı. Aksi takdirde o gün yapılan ihlaller ve verilen yaptırımlardan sonra pek rol yapılacak bir durum gözükmüyordu ama biz bunu MECBUREN bir şekilde role bağlıyoruz ve bağlayacağız. Çünkü bizim birliğimizin de bir rol kurgusu ve planı var. Buna göre hareket ediyoruz, edeceğiz.

Son olarak bu tip IC savaş durumlarında OOC münakaşayı olabildiğince minimuma indirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bazı oyuncularla bu durumu yaşayamıyoruz, örnekleri bir hayli fazla fakat biz yine de iyi niyeti ilk fırsat olarak görüyoruz. Yıllar geçtikçe daha da sabit bir kitleye dönüşen SAMP platformu için de hepimizin bunu yapması gerektiğini düşünüyoruz. Ne diyelim? Daha nicelerine. Kolay gelsin, buraya başka yanıtım olmayacak. @Red Army Prime
IFM kanalından konuşulanları bilmediğiniz için bu şekilde düşünmeniz çok normal. Olay sonrasında IFM chat üzerinden dixept ile konuşuldu ve bizde eş zamanlı aynı iletiyi kendi DC kanalımızda paylaştık. Rk yapan oyuncuları IFM üzerinden bildirdik. GOD denilen birlik R19 umun GOD kullanmadığını ispat edecek kanıtlarla itiraz için ticket oluşturuldu. Bu GOD konusu değil de bana biraz paranormal gelen bir durum yaşandı dün gece, İdlewood birliğinin hood bölgesinde rol yaparken ve rol ortamı hafif gerginleştiği sırada birlik R19 umun yasaklanması. Şansa tam o ana denk geldiğini düşünüyorum banlanmasının, zaten aksini düşünmemiz mantıksız olur bencede.

Birlik oyuncularınız ile aranızdaki bağınızdan dolayı da sizi tebrik eder ve başarılarınız devamını dilerim.  ;)

O eve gelme sebebimiz vesaire konularını burada anlatacak olursak buraya destan yazmam gerekiyor, zaten en büyük isteğim olayların IC olarak devam etmesi. Kaç yaşında insanlarız, her birimiz emek verip günde iki saat eğlenceli vakit geçirebilmek için ViceRP sunucusunu oynuyor ve ekip yönetiyoruz. Bu şikayetlerdir vesaire uğraşmak bile vakit kaybı olarak geliyor bana, altı üstü bir oyun. En fazla olacak olan şey, iki taraf IC olarak savaşa girecek bir süre sonra savaş bitecek ve yarın yine ViceRp kitlesinde rol yapan bilinçli oyuncular olarak birbirimizle başka bir yerde rastlaşacağız. Bunlar unutulup gidecek yani.

OOC münakaşa derken, ben kimse ile Piazza birliğinin OOC münakaşa girildiği veya OOC bir kin güdüldüğü izleniminde değilim, birlik oyuncularımın yaptıkları DM videolarını bile yükletme iznini vermedim fakat İdlewood birliğinin yaptığı videoları bulup buraya atmaya kalksam iki saat teker teker videoları bulmakla uğraşırım. Şuan bir şikayet savaşı dönmeye başladı anladığım kadarıyla, bu tarz şeylerde ara ara birlikler arasında olur. Bir süre sonra bitecektir ve herşey eski akışına dönecektir.

Son olarak, OOC kin gibi yakıştırmaları kesinlikle kabul etmiyorum. @Masiva nın da bu tarz bir düşünce yapısında olmadığını düşünüyorum. Lütfen bu kanalı karşılıklı sohbet etme kanalı olarak kullanmayalım ve yetkililer işlerini daha kolay bir şekilde yapsınlar. İki taraf birbirine Diss atar gibi konunun uzayıp gitmesi taraftarı değilim. Söyleyeceğimi kesinlikle kötü olarak algılanamı istemem, özel olarak sohbet etmek istersen Dc adresim sende var, sese geçer ve bol bol sohbet ederiz.  :sampanya:

Hayırlı geceler, iyi forumlar.

#9 - 23.07.2024 14:20
İyi günler,

Şikayet inceledim. Yorumlarda şikayet harici her şey tartışılmış, bir sorununuz varsa şikayet açın. Şikayetle alakası olmayan konular konuşulmuş. Sizi uyarıyorum, şikayetle alakası olmamasına rağmen saçma sapan konuları buraya dahil etmeyin.

Şikayette yer alan kişiler NonRP kapsamında cezalandırılacak. Bir rol anında can doldurmak için envanterde bulunan yiyecek&içecek kullanımı gerçekleştiremezsiniz.