Konu: YKİ, RK, MİX, TROLL, EMOTE'SUZ ATEŞ ETME, ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 418 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2024 03:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alija_Dzafic @Ogru Eldar Cesar_Gutierrez @Swinter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ, RK, MİX, TROLL, EMOTE'SUZ ATEŞ ETME, ORTAK NEZAKET

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gözüktüğü gibi ilk olarak Alija karakterini vuruyorum, karakter hep alta alıp duruyor buna rağmen rolümü devam ettiriyorum. Zaten mix veya herhangi bir kural ihlali yapacaklarını anladığım için ve buna alışkın olduğumuz için önceden videoyu açıyorum. Ardından şahısı arabaya bindirmeye çalışırken Cesar karakteri gelip beni beni vurmaya başlıyor. Cesar'ı gören Alija karakteri de arabadan inip RK'lı hali ile bana emotesuz ateş ediyor. Sonra ikimiz de düşüyoruz. Cesar karakteri mix yaptığı belli olmasın diye Alija'yı da vuruyor fakat iki birlik bir olup dün bizi vuruyorlar. Buradan bakabilirsiniz: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162101.0  Her neyse Cesar beni vurduktan sonra gidiyor, Alija karakteri de emote verip yaralı haliyle benim Sadler model aracıma binmeye çalışıyor, binemeyince o halde dağa tırmanıyor. Ardından bana PM olarak ''kalk git'' gibi agresif bir söyleşide bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Vurulduğu anın ilk kanıtı: https://streamable.com/j0ri4q
Geri kalan tüm ihlallerin başladığı o mistik an: https://streamable.com/idj2rm

Ek açıklamalar(varsa): Alija karakteri yerde yatıyor, kuşların haber gönderecek hali yok. Cesar karakteri mix yapmayıp bulduysa burayı kanıtlarını yollasın. Aksi halde hile şüphesi ile şikayet oluşturacağım. Mix belli olmasın diye artı olarak bize karşı sırt sırta savaştıkları adamı vuruyor. Eğer aralarının bozulduğuna dair bir kanıtı varsa yollayabilir. Bu birliklere mensup üyelere açtığımız 8 veya 9 şikayet oldu. Bu sunucunun kalitesini düşürüyorlar. Burası freeroam veya DM sunucusu değil, katı kuralları olan bir sunucu.

« Son Düzenleme: 22.07.2024 12:21 Damenyus »

#1 - 22.07.2024 03:58
Selamlar,

Detaylı savunma yakın zamanda kanıtlarla beraber gelecektir.

Ek olarak, forum üzerinden böyle atışmalara gerek yok. Bir ihlal yaptığımı düşünüyorsanız şikayet açın ve savunmamı bekleyin, gerisini yönetime bırakalım. İşlerini zorlaştırmayalım  iyi akşamlar diliyorum.  O:-)

#2 - 22.07.2024 13:09
Tekrardan merhaba, savunmamı iletiyorum.

Bana açılan aktif şikayet "Mixing" üzerine diye düşünüyorum, yine de emotesiz ateş diye de şikayet yediysem eğer kanıtımı bırakayım:
https://hizliresim.com/pdn4pfi -> Chatte emote verdiğim belli.

Mixing için savunmam ise:

Gece boyu aslında Felipe, Timur Kapranov, kısacası Kapranov üyelerini arıyordum. Her zaman olduğu gibi yine meslek bölgesine sığınıp bekliyorlardı. O yüzden bir süreliğine aramayı bıraktım. Felipe karakterini meslek bölgesinde görmeyince tekrar aramaya çıktım. Jefferson bölgesinden - Temple'a bağlanmak için her kullanıcı gibi ben de anayolu kullandım. Genelde beyaz araçlarla bizlere ateş açtığınız için, anayol kenarında beyaz araçlı iki kişi + senin kullandığın kıyafetli birini görünce yanınıza yaklaştım. Yetkililerin burada videonun hızlandırılmasını göz önünde bulundurmalarını istiyorum. Yavaş halinde zaten bu kadar  "yeri biliyormuşçasına" gelmiyorum. Normalde ilerleyecektim, ismi görünce frenleyip hemen (sonradan) önüne kırdım. Daha sonra emote vererek Felipe karakterine ateş açtım. Ne IC ne OOC olarak Alija karakterinin birliğini ve bizle olan rolünü bilmiyordum. Daha önce de bizle rol yaptığını görmedim zaten. Birlik lideri sanırım size sıkmış, orada da yoktum ama Alija'yı yine de bilmiyordum zaten. Olayın aksiyonu ile direkt emote verip sana ateş açma gereği duydum. Sonradan fark ettim ki Alija karakteri de sana sıkıyor. Ben ikinizi de kendim düşürdüm sandım, o yüzden rol sonunda ikinize de tekrar sıktım. Yoksa sadece sana sıkardım.

Alıntı yapılan: Damenyus
Cesar karakteri mix yapmayıp bulduysa burayı kanıtlarını yollasın.
Burayı mix yapmayıp bulduysa diye bir sitem bu şikayet için zaten çok yanlış. Burası en işlek anayollardan birisi.

#3 - 22.07.2024 16:00
Timur Kapranov jaildeydi, ben de meslek kasıyordum. Yani kimsenin meslek bölgesine sığındığı yok, şikayet üzerinden sallamayalım. Frenleyip geri gelmenin sebebi pozisyon almaktı, ama baktın ben inip sıkmıyorum önüme geçip daha rahat bir pozisyon aldın.
Video kaydında mevcut: https://streamable.com/qjx06e
Alija'nın beni vurduğunu gördüğünü sen de söylüyorsun. Bunu görmene rağmen Alija'ya tekrar sıkıyorsun ve ne hikmetse tam bizim yanımıza gelmeden önce muhtemelen PM yazışması gözükmesin diye chati siliyorsun. Artı olarak yazdığın kışkırtıcı söylemlerden dolayı ceza almanı istiyorum.

#4 - 22.07.2024 20:28
Kafanda kurup şikayet açıyorsun kardeşim. PM'den konum falan almadım, aldıysam eğer yönetim kandırmaya çalışmaktan işlem görürüm, logları duruyordur. Fren yapmamın sebebini cover almak olarak söylemişsin, fren bastığım andan sonra harekete geçip önüne geliyorum
Oradaki frenin anlattığı şey şu: İlerlerken birden karşıma çıkınca frene abandım, sonrasında tekrar gazlayip önüne geldim. Frenden sonra cover, pozisyon almıyorum, aksine o pozisyonu bozuyorum zaten. Sonuçlanabilir.

#5 - 23.07.2024 14:10
@Damenyus kanıtları yenileyin, yenileyince beni etiketleyin.

#6 - 28.07.2024 00:40
@Scealten sonuçlanırsa sevinirim.

#7 - 29.07.2024 17:04
@Damenyus kanıtları 24 saat içerisinde YouTube gibi silinmeyecek bir yere yükleyin, videolar bozuk.

#8 - 29.07.2024 17:26
@Lichfield zaten 24 saat verildi, kaç gün geçti... Sonuçlandırılsın lütfen.

#9 - 31.07.2024 15:36
Kanıtlar bozuk, size verilen süre içerisinde kanıtları yenilemediğiniz için şikayet kapatıldı.