Tekrardan merhaba, savunmamı iletiyorum.
Bana açılan aktif şikayet "Mixing" üzerine diye düşünüyorum, yine de emotesiz ateş diye de şikayet yediysem eğer kanıtımı bırakayım:
https://hizliresim.com/pdn4pfi -> Chatte emote verdiğim belli.
Mixing için savunmam ise:
Gece boyu aslında Felipe, Timur Kapranov, kısacası Kapranov üyelerini arıyordum. Her zaman olduğu gibi yine meslek bölgesine sığınıp bekliyorlardı. O yüzden bir süreliğine aramayı bıraktım. Felipe karakterini meslek bölgesinde görmeyince tekrar aramaya çıktım. Jefferson bölgesinden - Temple'a bağlanmak için her kullanıcı gibi ben de anayolu kullandım. Genelde beyaz araçlarla bizlere ateş açtığınız için, anayol kenarında beyaz araçlı iki kişi + senin kullandığın kıyafetli birini görünce yanınıza yaklaştım. Yetkililerin burada videonun hızlandırılmasını göz önünde bulundurmalarını istiyorum. Yavaş halinde zaten bu kadar "yeri biliyormuşçasına" gelmiyorum. Normalde ilerleyecektim, ismi görünce frenleyip hemen (sonradan) önüne kırdım. Daha sonra emote vererek Felipe karakterine ateş açtım. Ne IC ne OOC olarak Alija karakterinin birliğini ve bizle olan rolünü bilmiyordum. Daha önce de bizle rol yaptığını görmedim zaten. Birlik lideri sanırım size sıkmış, orada da yoktum ama Alija'yı yine de bilmiyordum zaten. Olayın aksiyonu ile direkt emote verip sana ateş açma gereği duydum. Sonradan fark ettim ki Alija karakteri de sana sıkıyor. Ben ikinizi de kendim düşürdüm sandım, o yüzden rol sonunda ikinize de tekrar sıktım. Yoksa sadece sana sıkardım.
Cesar karakteri mix yapmayıp bulduysa burayı kanıtlarını yollasın.
Burayı mix yapmayıp bulduysa diye bir sitem bu şikayet için zaten çok yanlış. Burası en işlek anayollardan birisi.