Konu: Dwayne_Derrick kasıtlı bağlantı kopartma  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 20:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne_Derrick @SMTC4566

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet edilen taraf ile İC olarak savaş rolleri sürdürmekteyiz, kişiyi vuracaktım ama vurulacağını anladığında kaçtı ve /q komudunu kullanarak oyundan çıkış sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/55wbit

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temeli

#1 - 23.07.2024 02:38
@hoon1gan242 kişinin 5 dakika içerisinde geri girmediğine dair kanıt bırakın, yanıt atınca beni etiketleyin. Elinizde kanıt bulunmuyorsa dahi beni etiketleyin.

#2 - 23.07.2024 13:22
@hoon1gan242 kişinin 5 dakika içerisinde geri girmediğine dair kanıt bırakın, yanıt atınca beni etiketleyin. Elinizde kanıt bulunmuyorsa dahi beni etiketleyin.

Elimizde geri girmediğine dair kanıt bulunmuyor ancak kişinin q vakasının ikincisi Laquan Roth isimli birlik üyeleri ile daha önce bu konuyu konuşmuştuk. @Scealten

#3 - 23.07.2024 13:50
İyi günler,

Kişinin oyuna 5 dakika içerisinde girmediğine dair kanıtlar eklenseydi daha iyi olabilirdi fakat direkt olarak videoda kaçarken aniden /q attığı belli oluyor, bu da direkt olarak rolden kaçmak için yapılmış bir eylem. Bu sebeple ceza alacak.