Konu: Daniel_Schimpf  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Schimpf @baratheon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jail bekliyordum oyunum afk idi sabah kalkıp baktım beni düşürmüş arkadaşın ismini ilk defa duydum ne ic ne ooc tanıyorum neden sıktı onuda bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli caydırıcı cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 22.07.2024 13:42
birliğin ile bir savaş halindeydik, dörtlü şekilde gezerken de seni gördük ve inip sıktım. r20'niz ve idlewood üyeleri ile bulvarımız basıldı, @CCarnage doğrular belki. telefondayım, kanıtları akşama atabilirim.

#2 - 22.07.2024 20:11
Sizinle olan savaştan falan haberim yok dostum. Diyelim ki öyle bir olay var Sen beni nerden tanıdın? kaç kere rolde gördün? kaç kere hoodumda gördün? Metagame yapmış oluyorsun her türlü.

#3 - 22.07.2024 20:58
birliğin ile bir savaş halindeydik, dörtlü şekilde gezerken de seni gördük ve inip sıktım. r20'niz ve idlewood üyeleri ile bulvarımız basıldı, @CCarnage doğrular belki. telefondayım, kanıtları akşama atabilirim.

hee savastayiz da sen beni nerden taniyon devon'a yeni gectim + diesel'de yeni bi karakterdi. hapishanede selamlastik ya allah allah ya! >:(

#4 - 23.07.2024 02:44
İyi günler,

24 saat içerisinde herhangi bir kanıt atılmamış, verilen sürede de herhangi bir yanıt gelmemiş. Şikayete bakıldığında da metagaming yapıldığı belli oluyor, bu sebepten ceza uygulanacak.