Konu: Robert Lively  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 19:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Lively @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı kaçırma rolü yapıyoruz, ardından arkadaş sözde bayılma rolü yaparak tüm rol imkanımızı kısıtlıyor. Herhangi bir role girmek istediğimizde bayılıyor, ara sıra kalkıp yine bayılıyor. Bunu onunla role girmememiz için yapıyor. Yaklaşık bir saati geçip süre boyunca sırf böyle yapıyor. Arkadaş kan kaybından bayılma rolü yapıyor ve bunu sürekli yapıyor. Yani kısacası kendi karakterini öldürmeye çalışıyor. Saatleri kontrol ettiği vakit ne kadar baygın olduğunu görürsünüz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1- https://hizliresim.com/egumjyw 2- https://hizliresim.com/cb6x3m0 3- https://hizliresim.com/9ufl5lj

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş kan kaybından tekrar tekrar bayılma rolü yapıyor, kendini öldürmek istiyor muhtemelen. CK hakkını istiyorum.

« Son Düzenleme: 21.07.2024 19:10 Mehmetcaglarcan »

#1 - 21.07.2024 19:45
Karakterin durumunu soruyorsunuz ben de /do dan karakterin baygın olduğunu söylüyorum (AK-47 ile tarandı) ve anlık baygın rolü yapıyorum, bir süre sonra ayılıyorum ve  bir şiddet gerçekleşiyor, kan kaybının olduğundan bahsediyorum, karakterleriniz yaraya tekme atıyor, o durumda birinin acıdan bayılmasını sağlayabiliyorsunuz

Aralıksız baygın kaldığım konusuda yanlış algı yaratmayalım karakter ayıldığında o haldeki birisine bayılmasına yönelik hareket yapıyorsunuz rolü batırmamanız içinde /do dan su ile kan kaybından baygın olan birisini uyandıramayacağınızı açıklamaya çalışıyorum. Martin karakteri ise rolü kendi yönlendirip yönetmeye çalışıyor /do dan kan kaybedeceğimden öleceğimi söylüyor. CK iznine olumlu bir cevap vermedim.

Bunlar da o süre zarfı boyunca baygın kalmadığım, ayılınca sizin bayıltmaya yönelik yaptığınız rollerin kanıtı. Realistik olursak her şey olabileceği mümkün devam etmiş. sonunda sizin şehire bırakmanızla rol bitmiştir.

Spoiler: GösterGizle

(Yaraya tekme atıyor)

#2 - 21.07.2024 21:30
Normal de hep vurduğumuz vakit bu rollere giriş yapmıyorsun garip. Kaçırıldığın gibi bu duruma giriyorsun. Sürekli bayılma rolü yapıyorsun ilk yardım yapmıyoruz ve böyle devam ediyorsun. Kan kaybını önlemiyoruz ve önlemek zorunda değiliz. Kendi kendine bildiğin ölüm rolü yapıyorsun. Savunman bittiyse sonuçlanabilir.

#3 - 21.07.2024 21:46
Normal de hep vurduğumuz vakit bu rollere giriş yapmıyorsun garip. Kaçırıldığın gibi bu duruma giriyorsun. Sürekli bayılma rolü yapıyorsun ilk yardım yapmıyoruz ve böyle devam ediyorsun. Kan kaybını önlemiyoruz ve önlemek zorunda değiliz. Kendi kendine bildiğin ölüm rolü yapıyorsun. Savunman bittiyse sonuçlanabilir.

Böyle bir olayda gayet doğal, her rolü olduğu gibi aktarmak lazım her rolde aynı davranamayız sizi düşürdüğümüzde siz de aynı şekilde davranıyorsunuz savunmam bitmiştir.

#4 - 21.07.2024 21:48

Böyle bir olayda gayet doğal, her rolü olduğu gibi aktarmak lazım her rolde aynı davranamayız sizi düşürdüğümüzde siz de aynı şekilde davranıyorsunuz savunmam bitmiştir.

Dostum eğer böyle yapıyorsak şikayet açmalısın konu basit. Düştüğüm vakit rollere uyuyorum ve devam ediyorum sahi kaç defa düşürüldüm ki?

#5 - 21.07.2024 21:55
Konuyu saptırma, sen vurulmuyosun dostum haklısın  :) ama çok güzel mix yapıyorsun    :o

#6 - 21.07.2024 21:58
mixten şikayet açmalısın o zaman. Hiç yemedim de. kanıtlı oynuyorum.

#7 - 23.07.2024 02:52
İyi günler,

İncelendi. Bakıldığı zaman kişi AK47 model silahla taranmış ve bakıldığında da 7.62 mermi yemiş oluyor vücudu, kan kaybından bayılması doğal. Kişi ayılma rolü yapıyor, siz baskılamak için şiddet gösteriyorsunuz. Kişi zaten kan kaybediyor, siz bir de böyle yapınca karakterin bayılması doğal oluyor. Herhangi bir problem görülmedi. Baygınlığını kurtarmak için ilk yardım rolleri yapabilirdiniz.