Konu: Ruffiano_Filettino - DM + Bug Abuse  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 17:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruffiano_Filettino @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch,bug abuse

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı tanımıyorum ortada bir olay yokken gelip durduk yere sıkıyor,üstüne üstlük eline kask aksesuarı takarak silahın gözükmesini engelliyor bug abuse yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.07.2024 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruffiano_Filettino @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch,bug abuse

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı tanımıyorum ortada bir olay yokken gelip durduk yere sıkıyor,üstüne üstlük eline kask aksesuarı takarak silahın gözükmesini engelliyor bug abuse yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Arkadaş şikayete 1 saat içinde savunma yapacak şikayet yanlış yere açılmış bug abuse diğer tarafa açılıyor düzeltirsen sevinirim

#2 - 21.07.2024 19:55
Merhaba, Birlik yöneticisi olarak Mothershipin savunmasını ben ileteceğim.

Deathmatch;

Birliğiniz ile aktif olarak bir savaştayız, savaşı başlatan taraf biz olmadık sizin birlik üyelerinizin ardı arkası kesilmez dmleri başlattı, İFM kanalı üzerinden savaş bildirimimizi yaptık, bunun kanıtını buraya atmak zorunda da değiliz. @itsbard bu durumda şikayet incelediği takdirde bilgilendirme yapacaktır.

Bug Abuse;

Bug Abuse'lik bir durum söz konusu değil, Kask silahımı tuttuğum el değil diğer elimde, aktif olarak kendimce birlik içerisine motorcu rolleri ile ilgili roller paslıyorum, seni vurmadan öncede motordaydım, anlık olarak hızlıca arabaya geçtim ve seni vurmaya geldim, bu yüzden böyle bir görüntü oluştu, Eğer kaskı silahı tuttuğum elime koyup silahın görünmesini engelleseydim bug abuse olarak değerlendirilidi ama böyle birşey söz konusu değil.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 21.07.2024 20:30
Birliğim ile savaşa girdiğinizden yeni haberim oluyor, varsa kanıtlarınız  gösterin size daha önce hiç ateş açmadım.

Ayriyetten sırf birisi düşmanın diye gördüğün heryerde rol yapmadan direkt olarak sıkıp kaçamazsın,sıkmak için bi sebebin olması gerekir, gördüğümüz yerde vuracağız gibi bi bildiriyi yaptıysan buyur göster.

#4 - 21.07.2024 21:05
@yenilmez Gardaşımın şikayetine yanıt ekleyeyim. Kişinin kendi ss'inde gözüktüğü üzere, nişan alınca karakter iki elle nişan alıyor ve kişini silahı kasktan dolayı gözükmemekte.

#5 - 21.07.2024 21:11
Birliğim ile savaşa girdiğinizden yeni haberim oluyor, varsa kanıtlarınız  gösterin size daha önce hiç ateş açmadım.

Ayriyetten sırf birisi düşmanın diye gördüğün heryerde rol yapmadan direkt olarak sıkıp kaçamazsın,sıkmak için bi sebebin olması gerekir, gördüğümüz yerde vuracağız gibi bi bildiriyi yaptıysan buyur göster.
Dostum bu biraz bana yalan gibi geldi, birliğindeki bir çok üyen dm atıyor(R19'un da buna dahil), dm yiyorsunuz ama savaştan yeni haberin oluyor,R19'unun birliğimize açtığı bir oluşum şikayeti bile mevcut. Onlara sorarsan belki anlatırlar savaşın neden başladığını.

Alıntı
Varan 3 G4 üyelerinin Bandits hooduna kadar gelip R20 ve garajın önde gelenlerinden birini tehdit etmesi üzerine alanda çatışma çıkması. (KORKUSUZ G4 ASKERLERİ SİLAHLI ADAMA YUMRUK ATIYOR)

#6 - 21.07.2024 21:11
Kaskı yeterince büyütmüşsün zaten sol  ya da sağ elinde olması önemli değil,madem öyle bende ayağıma tahta ekleyip büyüteyim akyi saklayayım nasıl olsa ayağımda.

Bu şikayeti yiyen adam yazamıyor mu sen niye yazıyorsun

#7 - 21.07.2024 21:15

Silah net bir şekilde belli oluyor zaten,

Alıntı
Kaskı yeterince büyütmüşsün zaten sol  ya da sağ elinde olması önemli değil,madem öyle bende ayağıma tahta ekleyip büyüteyim akyi saklayayım nasıl olsa ayağımda.

Birlik yöneticisi olduğum ve birliğimin yüksek rütbeli bir bireyine şikayet açtığın için.

#8 - 21.07.2024 21:20

Alıntı

Birlik yöneticisi olduğum ve birliğimin yüksek rütbeli bir bireyine şikayet açtığın için.
Ateşlenince tepme oluyor ve belli oluuyor ateşlemeden önceki halinde gram belli olmuyor çocuk mı kandırıyon burda.

#9 - 21.07.2024 21:23

Alıntı

Ateşlenince tepme oluyor ve belli oluuyor ateşlemeden önceki halinde gram belli olmuyor çocuk mı kandırıyon burda.
Sen bir herşeye zıplamada git kendi şikayetine savunmanı yap