Konu: Chabelo_Camacho (Jadekk13) - Arias_Camacho (vurgun) FearpRP İhlali - Trolling  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 01:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chabelo_Camacho @Jadekk13 - Arias_Camacho @vurgun N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lorenzo_Cardelli @Snorfy , Settimo Panicucci @yagizeryurek811  N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor. N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymama

Trolling.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik bölgemizde kendi aramızda rol yaparken arkadaşlar videoda da gözüktüğü üzere yanımıza gelip gereksiz yere küfürler savurup, bizi motorla ezmeye çalıştı. Kendilerini sözlü olarak uyarmamıza rağmen uzaklaşmayıp hakaret etmeye devam ettiler. Sürekli olarak git-gel yapıp, bizi ezmeye devam ettiler. Sözlü uyarılarımıza rağmen uzaklaşmayıp, en sonunda silah çekmemize rağmen hakaret etmeye devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 21.07.2024 01:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.07.2024 01:31
Bende şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 21.07.2024 01:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 21.07.2024 11:34
Sadece motorun arkasında oturuyorudum. Sonuçlanabilir.  :palmiye:

#5 - 21.07.2024 17:07

Merhaba dostum, motorun arkasındaydın evet. Ama bana kalırsa sürücüyü oradan ayrılmak konusunda ikna etmen, en azından bu konuda bir iki cümle kurman gerekirdi diye düşünüyorum. Sonuçta orada uzaklaşması konusunda uyarılan, silah doğrulttuğumuz kişi sadece sürücü değildi. Eğer sürekli olarak uzaklaşıp geri geldiğiniz anlarda bir kaç şey söylediysen vs ekran görüntüsü varsa senlik bir durum olmadığını düşünüyorum, iyi roller.

#6 - 21.07.2024 17:42

Merhaba dostum, motorun arkasındaydın evet. Ama bana kalırsa sürücüyü oradan ayrılmak konusunda ikna etmen, en azından bu konuda bir iki cümle kurman gerekirdi diye düşünüyorum. Sonuçta orada uzaklaşması konusunda uyarılan, silah doğrulttuğumuz kişi sadece sürücü değildi. Eğer sürekli olarak uzaklaşıp geri geldiğiniz anlarda bir kaç şey söylediysen vs ekran görüntüsü varsa senlik bir durum olmadığını düşünüyorum, iyi roller.

Ya bro uzaklaş hadi durduk yere araçla eziyorsun utanmadan şikayet açıyorsun sonra araçla ezdiğin için napıyorsun felan dediğimde direk bize ateş ediyorsun rolü en başından atarsan eğer olay netleşir.
Bide klasik bir yalan “Durduk yere” yok öyle bişi.
Şikayetini tınlamadım bile.

#7 - 21.07.2024 18:57

Ya bro uzaklaş hadi durduk yere araçla eziyorsun utanmadan şikayet açıyorsun sonra araçla ezdiğin için napıyorsun felan dediğimde direk bize ateş ediyorsun rolü en başından atarsan eğer olay netleşir.

Buna dair yeteri kadar bir kanıtın varsa, buyur hepimiz seyredelim.

#8 - 21.07.2024 20:47

Buna dair yeteri kadar bir kanıtın varsa, buyur hepimiz seyredelim.

Yağız bi dur ya zaten ortalık gergin

#9 - 21.07.2024 22:22
Videolarda her şey ortada olduğu için son iletim olacak. Ayrıca arkadaşın "Tınlamama" gibi komik iletilerinin de inceleyecek yetkili tarafından değerlendirilmesini isterim.

Eğer araçla ezmişsek, bir kanıt sunmalarını bekliyorum. Varsayalım, arabayla ezdik ki videoda lastik izlerinden motorsikletle aramızda drift çektiğin ve bizi direkt olarak ezmeye çalışan, nonrp driving yapan arkadaş olduğu halde, bizi suçluyor. Seni arabayla ezen adamlar senden kalabalık ve sen onları taciz edip hakaretler savuruyorsun. Videodada gözüktüğü üzere sizi görmezden gelip, içeriye geçmek istiyoruz ama sürekli olarak bizi ezmeye devam ediyorsunuz. En sonunda silah çekmemize rağmen FearRP yapmayıp hareketlerinize devam ediyorsunuz.

Sonuçlanabilir.