Konu: [Settimo_Panicucci 21.07.2024] Powergaming  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 00:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Settimo_Panicucci @yagizeryurek811

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.07.2024 00:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsıma edilen hakaret sonrasında bende hakarette bulundum, emotesiz bir şekilde silahına davranıp ateşliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/61ut5p0 https://hizliresim.com/8zz1uok
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.07.2024 00:49
/ame mi, dostum öyle bir şey yapsan zaten ben şikayet açmam, haklıyken haksız duruma düşürmem seni merak etme, herhangi bir uygulamada bulunmadın

#2 - 21.07.2024 12:27
Öncelikle merhaba,
Arkadaş bizim Hood'umuz da içeri girip garip roller sergiliyor, sonra ise fear rp uygulamıyor. Biz de ic olarak bunun gerekenini yapıyoruz.
Arkadaş silahlarla herhangi bir ateşlenme bulunmuyor. kanıtlarda da göründüğü üzere kimsenin elinde silah yok. Herkes yumruk üzerinden saldı ve yumruğun da emotesi olmadığı için gerek duymadı. Şahıs ona silahla vurduğumuzu ve bunu yaparken emotesiz yaptığımızı kanıtlayabileceği herhangi bir kanıt sunmamış, yanımdaki arkadaşlarım ile birlikte yumrukla vurduk ve düşürdük.

#3 - 21.07.2024 16:06
İyi günler,

Şikayet incelendi fakat net olarak kanıtlar bulunmuyor. Bir topluluk var, diğer ekran görüntüsünde ise yaralı olduğunuza dair bir görüntü var. Bunun üstüne işlem uygulayamayız, üzgünüz. Bir sonraki sefere daha net kanıtlar bulundurun.