Konu: Felipe Silveria - NC kural ihlali  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2024 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe Silveria @Damenyus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mehmetcaglarcan @Gravano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İsim değişimi kullanan karakterler 72 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş dün isim değişikliği hakkı kullanıyor, bugün ise savaşta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/w0y7rb

Ek açıklamalar(varsa):  ::)

#1 - 20.07.2024 18:04
Maalesef doğru bir de üstüne NC attığı gibi geliyor mahalle de rol yapıyor, arkadaşlarına sanırsam discord üzerinden bilgiler veriyor.  :D :o

#2 - 21.07.2024 16:41
İsim değişikliği kullandığım yok. Moderatör+, ''Aslan'' ismini kullanmam yasak olduğu için ismimi değiştireceklerini söylüyorlar. Bundan dolayı yeni ismimi onlara söylüyorum ve adminler direkt oyun içi ismimi değiştiriyor. Yani kendi isteğimle olan bir isim değişikliği değil.
Kanıtlarım: https://cdn.discordapp.com/attachments/1234239430890361096/1264577636160635032/image.png?ex=669e6133&is=669d0fb3&hm=ea2511de5913b452ac7534a0d494ba42fcb4f7b68b585560803e4392f84a9331&

#3 - 21.07.2024 16:45
Bu durumu suistmal edip, savaşta lehine kullanman bir sorun teşkil ediyor. Bizim etrafımızda takılıp durdun. Biz NCli diye düşündük ve sıkmadık. Sen bunu kendi lehine, kendi zamanına göre kullandın. Sonuçlanabilir @Boreki
« Son Düzenleme: 21.07.2024 17:11 turkishgoldenhero »

#4 - 21.07.2024 23:59
Düşüncelere göre rol yapmıyoruz. PM'den sorup cevabı öğrenebilirdin. Gerekli kanıtlarımı attım, iyi forumlar dilerim.. :sampanya:

#5 - 22.07.2024 02:40
Düşüncelere göre rol yapmıyoruz. PM'den sorup cevabı öğrenebilirdin. Gerekli kanıtlarımı attım, iyi forumlar dilerim.. :sampanya:

Selam @Damenyus. Düşüncülere göre rol yapmıyoruz sözü tamamen yanlış. Senin düşüncenin " Nasıl olsa sıkamazlar, bırak rolümü yapayım, aralarına kadar gireyim, rahat rahat takılayım." olduğu çok açık belliydi. İlk bulduğun açıkta da zaten maskeli halinle Felipe karakteriyle savaşa girdin. Bunu nereden mi anlıyoruz?(nasıl olsa sıkamazlar vs. düşüncelerini) şuradan anlıyoruz(kanıtlar aşağıdadır)

KANITLAR: GösterGizle

Bizi tanımıyormuş rolleri sergiliyordun, biz de bozmadık. PM'den IC bir olayı sormayı yanlış bulduk ki öyle zaten. Sen bize NC'li halinle gelip tanımıyormuş rolü yaptın, burada dükkanım var vesaire dedin. Biz de bu arkadaş NC atmış, yasağı var ona göre rol yapıyor, ihlal yapmayalım devam edelim diye rolleri sürdürdük. Kanıtlarda da gözüktüğü gibi Felipe karakteri bizi tanımıyor rolü yapıyor ve rol ortamımıza kadar rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Eğer amacı bu durumu suistmal etmek olmasaydı hala SAVAŞTAYMIŞ gibi rolünü sergilerdi. Tanımıyormuş rolü yapmasa belki yapacağı savunma inanılır olabilirdi ancak gösterdiği roller bu savunmayı geçersiz kılıyor.

#6 - 22.07.2024 03:07
Burada herhangi bir ihlal yok. Şehre yeni inmişim arkadaşlarım bana düşmanlarımızı söylemiş. Bende sizin beni tanımamanız rahatlığıyla gelip sizi gözlüyorum, tanımaya çalışıyorum. Kimseye bilgi de vermiyorum kendi kendime rol yapıyorum. Her şey rol dahilinde gerçekleşti herhangi bir ihlal yok.

#7 - 22.07.2024 03:48
Burada herhangi bir ihlal yok. Şehre yeni inmişim arkadaşlarım bana düşmanlarımızı söylemiş. Bende sizin beni tanımamanız rahatlığıyla gelip sizi gözlüyorum, tanımaya çalışıyorum. Kimseye bilgi de vermiyorum kendi kendime rol yapıyorum. Her şey rol dahilinde gerçekleşti herhangi bir ihlal yok.
Şehre yeni inme rolü yapıyorsunuz, yani yabancı rolü. Düşmanlarınızı söylemiş(biz oluyoruz) ve 3(?)+ gün il-legal yasağınız var. Durumun özeti aslında bu. Arkadaş IC yeni karakterle şehire geldiğini de kabul ediyor ancak illegal yasağının olduğunu kabul etmiyor. Yani bizim sıkmamıza karşı kendini OOC güvenceye alıyor, ertesi gün gelip bizimle çatışıyor. Savunma geldiğine göre sonuçlanabilir şikayet.

#8 - 23.07.2024 03:33
Merhaba,

Savunmada açıklandığı gibi, hatalı isimden NC atmış olsanız bile kendiniz 0 bir karakter rolü canlandırmayı tercih etmiş ve karşınızdaki kişilerle buna göre rol yapmışsınız. Onlar da sizlere karşı bu şekilde yaklaşıp herhangi bir şekilde ateş açmamış. Buna karşılık istediğiniz vakit sizler silahlanıp onlara ateş açamazsınız. Felipe_Silveria karakteri İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.