Konu: Lukas Bastian-WallHack  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 20.07.2024 17:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lukas_Bastian @CIOTHERINGLEADER @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2024 16:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video kaydında her şey net olarak görünüyor, arkadaş beni uzaktan görüyor ve üzerime direkt olarak aracı sürüyor. Bende araçla üzerime doğru hızlıca geldiği için CARRAZANA üyesi olduğunu düşünüp kendimi sola atıyorum. Beni düşman olduğumu nereden biliyor? Ben onları tanımadığım için geri dönüp bakıyorum ve onların olduğunu görünce kaçmaya başlıyorum. Arkadaş fazla sinirlenmiş ve hilesini yanlışlıkla belli ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza verilsin.

#1 - 20.07.2024 19:26
Savaşta olduğumuz Maccini Crew’in hood çevresinde gezerken seni görüyoruz ve yanına gelmeye çalışırken seni kaçar ayak ve maskeli olduğunu görüyoruz

Video'yu izlediğimizde zaten senin yanına geldikten sonra bir süre duruyorum, daha sonra kovalıyorum. Daha önce bize sıkmamış gibi davranma çoğunlukla default skin ile geziyorsun. Daha öncesinde seni altta bırakacağım ss ile bilip/tanıyoruz.

#2 - 20.07.2024 19:38

Belki skinin üstünde adım yazmıyor diyebilirsin, senin için onu da bulduk.

#3 - 20.07.2024 19:48
Videoda göründüğü gibi maskeliyim ve bu skini sadece ben mi kullanabiliyorum? Saçma bir savunma yapmışsın, savunma yaptığına göre şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 20.07.2024 19:56
Savaşta olduğumuz Maccini Crew’in hood çevresinde gezerken seni görüyoruz ve yanına gelmeye çalışırken seni kaçar ayak ve maskeli olduğunu görüyoruz

#5 - 21.07.2024 15:27
Yetersiz kanıt.