Konu: Thomas Callaghan İhlaller Zinciri.  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2024 00:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Callaghan @Uzgun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanzaki Birlik Üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.07.2024 Palamino Creek

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İsim değişimi kullanan karakterler 72 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Rolden kaçmak için (/q) / Bağlantı koparmak
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın.

Rk Kural ihlali.
/b bölme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın yaptığı ihlaller biraz fazla olduğu için tek tek sıralayacağım:

0- Kendisinin James Callaghan isimli karakterini dün gece Ck'ladıktan sonra arkadaş hiç vakit kaybetmeden NC atıyor ve 72 saat geçmesini beklemeden tekrardan savaşa geliyor. Loglara bakılmasını istiyorum eğer yetkililer isterse bu konuda da kanıtımız var.

1- Arkadaşın iki karakterini de savaş sırasında bir çok kez NC attığı için tanıyoruz. Thomas Callaghan'a şehirde denk geliyoruz ve Palamino Creek'e kadar kovalıyoruz. Ardından kaçırma rolüne girecekken arkadaş ateş etmeye başlıyor ve düşürüyoruz. Kendisi bağlantı kopararak oyuna 15 dakikadan fazla bir süre giriş yapmıyor.

2- Biz arkadaşı yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra aradan 30 dakika geçiyor ve biz silahlarımızın mermisini yenilemek için mermi npc'sine gittiğimizde orayı basarak bize Rk'lı olmasına rağmen tekrardan ateş açıyor ve düşüyor.

3-  Düştükten sonra aktif rolde /b bölüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1- Düştüğünün ve quit attığının ve oyuna 15 dakika boyunca girmediğinin kanıtı: https://streamable.com/fdh7gl   https://hizliresim.com/1mggywj

2- 40 dakika geçtikten sonra arkadaş oyuna girip birliğimize tekrardan ateş açıyor Rk İhlali kanıt: https://hizliresim.com/rbko1e9

3- /b Böldüğü an zamana bakılırsa tekrardan rk yaptığı görülebilir: https://hizliresim.com/osh5k0t

Ek açıklamalar(varsa): Böyle oyuncuların sunucuda barınmaması gerektiğini düşünüyorum. Gereken ceza verilmeli.

« Son Düzenleme: 23.07.2024 07:36 Lewiad »

#1 - 20.07.2024 01:02
Savunma gelicek.

#2 - 20.07.2024 02:13
Şimdi gelelim gerçeklere.
NC attığımı biliyorsunuz İllegal rol yasağımın olduğunuda biliyorsun fakat ilk silah çekenler sizlersiniz bunu attığınız Video'dada gözüküyor

/q Olayına gelince her hangi bir şekilde q atmıyorum Kick-Ban adı altında kick yiyorum çünkü bu bir çok kişiye oluyor, Ayrıca Kick yedikden sonra zaten direk olarak samp sunucusuna giremiyorum Server Closed yiyip duruyorum.
(Bu sizin Chetinizede yansıyor zaten.)
/b böldüğüm zaman diyorsun Mermicinin orada bütün Kanzaki birliğini düşürüyoruz tam Sho karakteri Curtis tarafından kaçırılacağı sırada sen kalkıp bir anda sıkmaya başlıyorsun.

NC attığımı bile bile beni illegal role sokmaya çalışlanlar sizlersiniz Yönetimi kandırmaya gerek yok ilk olarak silahı siz çekiyorsunuz mecburi karşılık veriyorum bende.

#3 - 20.07.2024 08:08
NC attığını bile bile seni illegal role sokmaya kalkışmıyoruz seni görüyoruz ve sadece peşliyoruz arabanla 35 metrelik güzel bir takla attıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi peşindeki aracımıza ateş ediyorsun. Hadi madem seni biz illegal role sürükledik o zaman neden 30 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi gelip tekrardan ateş ediyorsun?
Gelip foruma şikayet açmak yerine bizim senin başından uzaklaşmamızı bekleyip tekrardan oyuna girmen ve ateş etmen yaptığın hiç bir şey söylediklerin ile uymuyor birde kendin gelip düşürüyoruz yazmışsın,
Ayrıca hayatımda ilk kez 20 dakika boyunca server closed yiyen birini görüyorum boş boş hikayeler uydurmaya gerek yok kanıtın varsa atarsın. Bu arkadaşın savunması bu kadarsa sonuçlandırılabilir. Kendisi burada yaptığı bir ihlal yokmuş gibi davranıp herhangi bir kanıt yollamadan sadece hikaye anlatıyor. Bugün öbür birlik üyelerine açtığım şikayetlere de herhalde ceza alacağını anladığı için gidip gereksiz yazılar yazmış. Kaybetmekten korkuyorsanız şöyle oyunlar oynamayın.
« Son Düzenleme: 20.07.2024 08:17 Lewiad »

#4 - 20.07.2024 14:29
Kendi attığınız SS de gözüküyor zaten silahına ilk davranan sizlersiniz halen daha birilerini kandırmaya çalışıyorsun 🤣

#5 - 20.07.2024 15:05
Okuduğunu anlamaman gerçekten müthiş bir olay. Biz oraya seni kaçırmaya geliyoruz. Nc atan oyuncular kaçırılamaz diye bir kural yok sen şuan olmayan bir şeyi savunuyorsun. Senin orada teslim olman seni kural ihlaline sokmayacakken sen 10 silahlı adamla karşı karşıyayken silahını ateşliyorsun ve kural ihlali yapmayı kendin seçiyorsun ki senin burada 10 tane silahlı adama ateş edebilecek kadar cesaretli olman çok iyi hadi onu geçtik rolden kaçmak için quit atıyorsun 20 dakika girmiyorsun ve biz uzaklaştığımız gibi oyuna girip tedavi olup tekrardan bize ateş ediyorsun. Yaptığın bu kadar çok ihlal varken hala nasıl konuşabiliyorsun anlamıyorum. Arkadaş daha fazla kanıt atacak gibi durmuyor sadece hikaye anlatarak zaman geçirmeye ve sıyrılmaya çalışıyor gibi duruyor. O yüzden sonuçlandırılmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 20.07.2024 17:06 Lewiad »

#6 - 20.07.2024 15:08
Okuduğunu anlamaman gerçekten müthiş bir olay. Biz oraya seni kaçırmaya geliyoruz. Nc atan oyuncular kaçırılamaz diye bir kural yok sen şuan olmayan bir şeyi savunuyorsun. Senin orada teslim olman seni kural ihlaline sokmayacakken sen 10 silahlı adamla karşı karşıyayken silahını ateşliyorsun ve kural ihlali yapmayı kendin seçiyorsun ki senin burada 10 tane silahlı adama ateş edebilecek kadar cesaretli olman çok iyi hadi onu geçtik rolden kaçmak için quit atıyorsun 20 dakika girmiyorsun ve biz uzaklaştığımız gibi oyuna girip tedavi olup tekrardan bize ateş ediyorsun. Yaptığın bu kadar çok ihlal varken hala nasıl konuşabiliyorsun anlamıyorum. Arkadaş daha fazla kanıt atacak gibi durmuyor sadece hikaye anlatarak zaman geçirmeye ve sıyrılmaya çalışıyor gibi duruyor. O yüzden sonuçlandırılmasını talep ediyorum daha fazla ileti gelmeyecek.

Kendi yaptığın açıklamada bile İllegal bir rolden bahsediyorsun Birisini kaçırmak Legal bir şey değil İllegal bir rol dostum bunu anlamıyorsun.

#7 - 20.07.2024 17:05
Kuralı hala anlamamışsın inatla aynı şeyleri yazıyorsun tamam hadi örnek veriyorum bizim yanlışımız var o yüzden mi quit atıp rolden kaçtın ve 30 dakika sonra rklıyken gelip tekrardan ateş ettin bize? Dediklerinin hiçbiri mantıklı gelmiyor. Kuralda NC ATAN oyuncu 72 saat çatışmaya dahil olamaz diyor sen bu kuralı iki kere çiğniyorsun üstelik birinde Rk'lısın. Sen hiç ihlal yapmamışsın gibi konuşabilirsin ancak 3-4 tane kuralı ihlal ettiğin apaçık ortada bu saatten sonra kanıt atmak dışında şikayete yazmamanızı rica edeceğim bırakın yetkililer işini yapsın. Şikayet sonuçlandırılabilir başka ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 21.07.2024 16:59 Lewiad »

#8 - 21.07.2024 17:01
Video Linki yenilendi şikayet sonuçlandırılabilir.

#9 - 23.07.2024 03:49
@Lewiad videoyu yenileyin.