Konu: [19/07/2024 Mari_Shooter]  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2024 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mari_Shooter @Koren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/07/2024 15:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Kendileri garip bir rol sergileyip engelli bir vatandaş ile kavgaya giriştiler, engelli rolü yapan vatandaş da oturduğu sandalyeyi kaldırıp bunlara fırlattı (hala okurken bile gülüyorum aşırı iyi rol) bende buna hem IC hem OOC güldüm, IC güldüğüm için arkadaş bana önce saçma bir agresif rol sergiledi, sonra da saldırdı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
SS'ler
Spoiler: GösterGizle
Bahsettiğim o ss, harika rol bu aradalksadşŞLAKDŞLASDJş
Başlangıç, kişiye hala agresif rol yapmadığım halde bana yaptığı agresif rol

Hasarlar

Bu da bana saldırırken ki video kaydı.

Ek açıklamalar(varsa): Ben sana bana saldırmadan önce bile olabildiğince kibar, nazik davranmaya çalıştım, her cümlemde "bence bırak, yapma" ya da "sakin olalım" gibi cümleler kurdum fakat sanırım bazı şeyleri idrak etmek o kadar kolay değil senin için. Yaptığın rol hakkında insanlara bahsettiğimde "çocuk o, bırak" karşılığını alıyorum, senin hakkında bunları söylemeleri senin hoşuna gidiyor mu? Anlatır mısın birazcık? Ben sana neden kibar olduğum halde, sen bana agresif bir rol sergiliyorsun, neden bana saldırıyorsun? Ben sana orada kopyala yapıştır yapıp, silahım ile vursam. Bundan keyif alacak mıydın? Ayrıca çantamı tutmak için dene atmadığını, gücün yetse bile bunu yapmaman gerektiğini, bana rol imkanı sağlaman gerektiğini, bana rol sergileyebilmem için şans tanıman gerektiğini sana niye kimse öğretmedi mesela?

Ekstra olarak biliyorum çok ekledim ama sormak istiyorum, sen gerçek hayatta gülen bir kişiye, sana güldü diye saldırıyor musun? Merak etmiyor değilim çünkü.
« Son Düzenleme: 19.07.2024 16:22 Senshi »

#1 - 19.07.2024 18:36
iyi forumlar dilerim, engelli adam sandalyesini kalkıyor, fırlatıyor. bu biraz "power gaming." ihlaline giriyor, bir de üstüne üstlük buna "harika rol" demişsin, arkadaşım. bir de şikayetinde random falan atıyorsun, neden şikayetinde random atıyorsun, onu da anlamış değilim?
arkadaşım kafasına sandalye yemiş, senin kahkahana ortak mı olmam gerekiyor, gerçekte bunu yapar mısın? yapmazsın(bence). bana güldü diye saldırmam fakat arkadaşım kafasına sandalye yiyip ve arkadaşıma bu gergin ortamda güldüyse saldırırım, evet. karakter meselesi.
ayriyetten böyle bir emote'u hazırda tutup bekliyorsun, düşünce de DM kuralindan şikayet açıyorsun, yapma ya arkadasim.
:)) Gülmeye devam etmelisin, "Soojin'e tekme tokat saldırır. Kız kavgası" ve "onun tipine güler" gibi emote'leri görünce bende çok gülmüştüm. İyisin iyisin.
istediğin kadar gülebilirsin, emotelerimda herhangi bir ihlal varsa cezamı çekebilirim. yine de bir ihlal yaptıysam üzgünlügümü belirtmek ve özrümü dilerim. özür dilemek erdemliktir.  iyi forumlar dilerim, başka bir ileti gelmeyecektir.  :vays:  :nays:
« Son Düzenleme: 19.07.2024 19:04 Koren »

#2 - 19.07.2024 18:55
:)) Gülmeye devam etmelisin, "Soojin'e tekme tokat saldırır. Kız kavgası" ve "onun tipine güler" gibi emote'leri görünce bende çok gülmüştüm. Garip, emote'yi hazırda tuttuğumu ama atmadığımı görüyorum, çünkü neden atmıyorum, çünkü böyle bir rolden dolayı birini vurmamalıyım, çünkü saçma bir rol. Değil mi Koren? Hazırda tutuyorum çünkü devam ettiğin süre boyunca atmayı düşünüyordum, ama atmadım dimi Koren. Ben geri çekilip o emote'yi atıp sana sıkmayı bilmez miydim Koren? Bu savunmayı eklemeden önce "şikayete gülüyorum" gibi bir alaycı tavır takınırken şimdi ne oldu da üzgünlüğünü belirtmeye başladın Koren. Yapma koren, keşke sıksaydım da en azından senin oyun zevkin baltalansaydı Koren. Daha da yorum yapmayacağım Koren, iyisin.

Ayrıca komik roldü, tekrar olsa tekrar random atardım. Rica ederim Koren.
« Son Düzenleme: 19.07.2024 19:18 Senshi »

#3 - 19.07.2024 20:24
dostum sen bana ooc trip fln mı atiyon, ben anlamadim 
"Hazırda tutuyorum çünkü devam ettiğin süre boyunca atmayı düşünüyordum" sen o emoteyı atınca ihlal olmayacak mıydı? yine şikayete gülüyorum senin böyle saçma bir role ooc güldüğün gibi. yazdıgım gibi yine de bir ihlal yaptiysam üzgünlügümü belirtip özrümü dilerim. artık lütfen yazma da, forum yetkilileri sikayeti kolaylıkla okusun. iyi forumlarınız olsun  :vice:

#4 - 19.07.2024 23:03
:)) Gülmeye devam etmelisin, "Soojin'e tekme tokat saldırır. Kız kavgası" ve "onun tipine güler" gibi emote'leri görünce bende çok gülmüştüm. Garip, emote'yi hazırda tuttuğumu ama atmadığımı görüyorum, çünkü neden atmıyorum, çünkü böyle bir rolden dolayı birini vurmamalıyım, çünkü saçma bir rol. Değil mi Koren? Hazırda tutuyorum çünkü devam ettiğin süre boyunca atmayı düşünüyordum, ama atmadım dimi Koren. Ben geri çekilip o emote'yi atıp sana sıkmayı bilmez miydim Koren? Bu savunmayı eklemeden önce "şikayete gülüyorum" gibi bir alaycı tavır takınırken şimdi ne oldu da üzgünlüğünü belirtmeye başladın Koren. Yapma koren, keşke sıksaydım da en azından senin oyun zevkin baltalansaydı Koren. Daha da yorum yapmayacağım Koren, iyisin.

Ayrıca komik roldü, tekrar olsa tekrar random atardım. Rica ederim Koren.
Olayla pek alakam yok ama simdi şöyle, @Koren bence normal bir emote atmış, sonuçta oynadığın oyunda 3. şahıs olarak görüyorsun. Attığı emote ise 3.şahıs bir emote  buradan türkçe hocamın kulağı çınlasın pek sevmezdim. Üstüne üslük DM'lik bir şey ben göremedim, normal bir brawl dönmüş. Gülünecek bir şey yok gibi. Ha ama engelli adamın kalkıp tekerlekli sandalyeyi Briella'nın kafasında kırmasına bende takla attım.  :garip: Şunuda ekleyeyim; Senin model cok iyiymiş o minigun modu yakışmamış. ICde önüme çıkma lütfen korkar kaçarım.

#5 - 20.07.2024 00:49
az önce arkadaş küfür yediği için bir anda ateş açtı.  dediklerin dediklerine uymuyor, arkadaşım. iyi forumlar.

#6 - 20.07.2024 00:52
"minigun'ı kaptırma" Peki, haklısın. :)

#7 - 20.07.2024 00:53

#8 - 20.07.2024 01:01

Aynen, neler yapıyor ya insanlar.

Spoiler: GösterGizle

#9 - 21.07.2024 17:24
Sorun bulunmuyor, IC ilerletebilirsiniz.