Konu: Kleinman üyesi - RefuseRP, Powergaming, NonRP.  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2024 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kurt_Behrens @efebigman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RefuseRP, Powergaming, NonRP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kleinman R11'i arkadaş düşüyor, emote vermeden kalkıyor. Araca atıyoruz, role uymuyor. Lastiği patlak motoruna binip, komik bir şekilde kaçmaya çalışıyor. Tüm ihlallerden arttırımlı olarak jail yemesini istiyoruz, aktif bir savaş ortamında biz role uyarken; bu arkadaşın hareketleri soğutuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet hızlı incelenmesini talep ediyorum, aktif bir savaşta bu denli role uymayan troll arkadaşlarla uğraşmak istemiyoruz.

#1 - 19.07.2024 16:05
Onaylıyorum.

#2 - 19.07.2024 16:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 19.07.2024 16:23
Şahitliğimi onaylıyorum. Göz göre göre böyle bir ihlali yapmak alınacak cezayı göze aldığını gösteriyor. En ağır şekilde cezalanadırılmalı.

#4 - 19.07.2024 16:32
Arkadaş forumdan susturulduğu için bana göndermiş olduğu şikayet savunmasını ben paylaşıyorum.
Motora binip kaçmaya çalışıyorum o konuda hatalıyım ve kabul ediyorum. Arkadaşların beni araca bindirme emoteları bende gözükmedi fakat kanıtım bulunmuyo ama dediğim gibi motora binme kısmında haksızım, iyi forumlar. Soğutma kısmında da polemik yaratmak istemiyorum fakat şöyle bir yorum yapmak istiyorum hiledir odur budur şikayetlere bakılırsa sizde ak kaşık oynuyor gibi gözükmüyorsunuz.

#5 - 19.07.2024 16:35
Kardeş, sana şikayet açan Marques Goodwin, yani benim, kaptın mı? Benim savaş boyunca 1 tane ihlalim yok, tribünlere oynama. Ben ak kaşığım, tamam? Yalanlarını da kendine sakla. Harrrbiden böyle savunmalarınıza karşı sakin kalamıcam kanka gülünç savunmalarını kendine sakla, tamam emotelar görünmüyor :D :D :D

#6 - 19.07.2024 16:45
Kilit attım, savunmasını yaptı arkadaş. Forum Kural İhlalinden de ayrı olarak ceza almasını talep ediyorum, iyi forumlar. NONRP'nin savaş ile bir alakası yok, @Swuo tamamen savaştan alakasız hareketler için atmıştı, yine tribünlere oynayıp göz boyamaya devam.  :sampanya:

#7 - 19.07.2024 17:57
Videoda gözükmemiş, arkadaş motorla kaçamadıktan sonra düşüyor ve düştükten sonra da ":D" atıyor. Bu da NonRP ya da Fear RP nasıl isterseniz, o şekilde değerlendirilebilir. Üç dakikada tüm ihlalleri yaptı, sağ olsun. Bir de yönetimi kandırmaya teşebbüs ediyor, emotelar gelmedi ne demek? Hızlı incelenirse sevinirim, aktif savaşın seyrini değiştirecek ihlaller bunlar.

#8 - 21.07.2024 17:03
Kurt_Behrens karakteri Powergaming, Retarded RP ve Ortak Nezaket kapsamında ağır bir ceza alacak.