Konu: idlewoodihlal  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 19.07.2024 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maskeli 16060 - 35769

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Gbi emotesiz ateş spawn kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Selamlar ooc cezamın bitmesi için gece oyunu açık bıraktım, sabah bitmiş mi diye baktığımda idlewood üyeleri afk adam görünce sıkıp ss almak istemiş. Çıktığım saate baktım, çıktığım saati beklemişler sanırım ooc jailden direkt çıktığım saatte sıkmışlar.. Deagle kullanan arkadaş emote kullanma gereği duymamış, bari jail noktasında sıktığınız afk adama ihlal yapmayın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsınlar, yaptıkları ihlaller son bulmuyor. Normalde savaşı kazanan taraf bir sürü şikayet yer, ama bu arkadaşlar kaybetme halinde olmalarına rağmen bir sürü şikayet yediler ve ceza alsalarda ihlal yapmaktan vazgeçmiyorlar.
« Son Düzenleme: 19.07.2024 14:20 licarfardx »

#1 - 19.07.2024 17:29
GBI adına savunmayı eve geçince yapacağım.

#2 - 19.07.2024 22:04
Selamlar,

OOC jailden çıktığın anı beklemedik, gezinirken seni fark ettik ve gelip vurduk eklediğin spawnkill kural ihlaliyle uzaktan yakından bir alakası yok bunun. Güvenli bölge kural ihlaline gelirsek, jail çıkışı güvenli bölge sayılmıyor.

Aynı durumdan bir başkasının şikayeti, güvenli bölge olmadığı belirtilmiş.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150730.msg1103525#msg1103525

#3 - 20.07.2024 00:16
savunman için teşekkür ederim diğer emote vermeyen arkadaş sanırım savunma yapmayacak, sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 20.07.2024 02:18 licarfardx »

#4 - 20.07.2024 12:28
savunman için teşekkür ederim diğer emote vermeyen arkadaş sanırım savunma yapmayacak, sonuçlanabilir

Yasak olmadığını kanıtıyla birlikte bıraktım, sonuçlanabilir.

#5 - 21.07.2024 16:32
İyi günler,

OOC hapisten de çıksanız, IC hapisten de çıksanız bulunduğunuz nokta aktif rol noktası olarak görülür ve oyun kurallarında güvenli bölgeler yazılı halde oyunculara sunulmaktadır. Savunma yeterli görüldü, bir sorun yok. Desert Eagle kullanan arkadaş için yeterli kanıt yok, silahla ateş edip sizi yaralıya düşürdüğüne dair net bir kanıt görülmedi.