Konu: rk+fearrp  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.07.2024 09:24
Maske numarasını kontrol edersen vuran kişinin senin ilk attığın ssdeki arkadaş ile aynı arkadaş olduğunu görebilirsin bu şekilde savunma da yapmamanı tavsiye ederrim kendinizi haklamaya çalışmayın yani

#11 - 21.07.2024 09:30

#12 - 21.07.2024 09:32
burada da gözüktüğü üzere kendinizi bu şekilde yok konuyu saptırma yok başka arkadaş diye bu tarz durumları bırakın sonuçta senin birliğinde ve şikayeti açtığın sırada sste de gözüktüğü üzere yanında olan arkadaş ikinci part yazılım kullandığınız da bariz belli oluyor benim bir birliğim bulunuyor fakat hiçbir savaş durumunda aktif rol oynamadım ki rolsel açıdan duruma bakarsan da benim karakterimi tanıma ihtimaliniz de yok forum üzerinden birlikteki kişilerin isimlerine bakıp birlikte kim var kim yok herkese sıkıyorsunuz bu da ayrı bir mesele tabiki  ;)

#13 - 21.07.2024 13:04
Maske numarasını kontrol edersen vuran kişinin senin ilk attığın ssdeki arkadaş ile aynı arkadaş olduğunu görebilirsin bu şekilde savunma da yapmamanı tavsiye ederrim kendinizi haklamaya çalışmayın yani
Git şikayet aç seni vuran kişiye kardeşim, buraya bunları atmanın sana katacağı birşey yok. Her iletide sana benim açtığım şikayette sadece savunma yapabileceğini hatırlatmalı mıyım? Benim sslerini paylaştığım olay ile senin attığın ssdeki olay farklı. Sen benim attığım ssdekilere savunma yapacaksın ve eğer senin attığın ssde seni vuran kişiye karşı bir şikayetin varsa gidip ayrı bir şikayet açacaksın. Bu şikayeti ben açtım ve sen savunmacı tarafsın, burada benim arkadaşlarıma ''nerden buldular da şu gün, şurda burda beni vurdular'' demen sana birşey katmayacak. Benim ilettiğim sslerde hood bölgende vuruluyor ve rk ile fear rp kurallarını ihlal ediyorsun. Yaralıyken her türlü ihlalı yapıp, savunma yapacağın yerde bizim rollerimizi eleştirmen komik.Forum ve rol hakkında hiçbir bilgin olmadığını şu attığın iletilerden bile anlayabiliyoruz. Savunma yapmayacaksan sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 21.07.2024 13:10 FalqoN »

#14 - 22.07.2024 13:14
İyi günler,

Şikayet incelendi. Yapılan savunmada bir sürü ithamda bulunulmuş fakat herhangi bir kanıt sunulmamış, sadece söz üzerinde kalmış. Üzgünüz, söz üzerinden herhangi bir şekilde ilerleyemiyoruz. Bize bir kanıt sunmalısınız ki biz de onu inceleyip karar verelim.

Şikayet içerisinde gösterilen kanıtlara bakıldığı zaman Fred Adams adlı karakter, yaralı olmasına rağmen ondan üstün dört kişiye karşı laf yetiştirme peşinde. Bu kural dışı bir davranış olarak geçiyor. Silahlı yaralandıysanız bir arkadaşınızı arayıp ondan yardım isteyebilirsiniz, araca anında binip kaçma eyleminde bulunmak kural dışı. Fred Adams karakteri Fear RP ve yaralı kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.