Konu: gestapo lincoln - Yönetim Kandırmaya Çalışmak  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2024 02:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gestapo Lincoln @MoZoFo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @turkishgoldenhero

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlar.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yönetim Kandırmaya Teşebbüs Etmek / İftiralar

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetlerde yaptığım savunmaları ve kişinin açtığı şikayetli/yorumları incelerseniz hem yalan şahitlik yapıyor. Olmayan durumu olmuş gibi gösteriyor. Hem de açtığı şikayetlerde olaydan tamamen alakasız bir şeyler anlatıp yönetimi kandırmaya çalışıyor. Şikayetlerin incelenmesinin ardından kişinin cezaya çarptırılmasını talep ediyorum(z).
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161921.0
 https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161977.0

Ek açıklamalar(varsa): Çocuk oyuncağı değil bu. Kişi olmayan şeyleri olmuş gibi göstererek, yalan yanlış kanıtlarla iftiralar atıyor. Bizi rahatsız etti bu durum. Yönetim gereğini yapacaktır, adalet mülkün temelidir.

#1 - 19.07.2024 03:34
Yönetimi kandırmaya çalışmıyorum ben bir Oyuncu olarak ve eski arkadaşım olsada bende inceledim çünkü genelde forumu açan kişilerin yaptığı forumlar yanlış oluyor bende inceledim baktım bence bir sorun olmadığını söyledim bu bir yalan değil değil mi? yoksa ben mi aptalım hem kişibana karşı OOC KİN yapıp beni banlatmaya çalışıyor lütfen bir çağresini bulunuz kişinin zaten bana bir şikayeti vardı o şikayet sonlanmadan yine şikayet açmış o şikayet içerisinde bu söylediklerini söylemişti bende yalan söylemedigimi söylemiştim kişi tekrardan aynı forumu açarak Yönetimi boş yere yoruyor kişiye gereğini yapılmasını umuyorum iyi çalışmalar.
« Son Düzenleme: 19.07.2024 03:42 MoZoFo »

#2 - 19.07.2024 03:37
Kişinin zaten bana 2 defa şikayet açmasından ve diğer şikayet talebi sonlanmadan bunu açtığı için bana karşı OOC KİN'i  olduğu anlaşılabilmekte diğer forumada bakılarak bana karşı aşırı derecede yaptığı saygısızlıkları görebilirsiniz iyi çalışmalar  :vice: ekibi

#3 - 19.07.2024 03:43
Hem ben oradaki yaptığım yorumumu silmiştim gece 1 gibi bu şikayt açılmadan önce silmiştim kişi hayla beni banlatmanın peşinde  :garip:

#4 - 19.07.2024 09:09
Şahitliğimi onaylıyorum

#5 - 19.07.2024 10:01
Şahitliğimi onaylıyorum

Başbakan karşında değil olm bu kadar ciddileğe alma bu bir oyun relaks ol biraz eğlenmen bak bu kadar ciddi olma

#6 - 19.07.2024 10:12
Sonuçlanabilir.

#7 - 21.07.2024 16:52
İyi günler

Oyuncu şikayeti kural ihlali kapsamında ceza verilecek. Sizi ilgilendirmeyen şikayetlere yorum atmayın, halk kahramanı değilsiniz. Kimse size savunma yapın demedi, yapmayın. @MoZoFo