Konu: Edgar rolde /q  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2024 00:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edgar Cris @Edgirulenumber1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağa gelip kışkırtmaya çalıştı, rolde q.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/eztvz3
Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 19.07.2024 00:27 SaKi34 »

#1 - 20.07.2024 12:06
@SaKi34 Video linkini güncelleyin lütfen.

#3 - 21.07.2024 17:43
24 saat içerisinde savunmanızı yapın. @Edgirulenumber1

#4 - 23.07.2024 01:36
hiç alakam yok bana küfür ediyor bende karşlık veriyorum babanım diye, sunucuya yeni başlamışım gelip bana ateş ediyor tanışlık rolümüz yok arkadaş bana silah ile sıkıyor arabımı patlatıyor Dm yemek istemediğim için Quit attım ama bunların ekibi dm atıyor başkasına bende şikayet açıcacağım

#5 - 23.07.2024 02:09
İyi günler,

Sunucuya yeni başlamanız bir şey ifade etmiyor, maalesef. Oyun kuralları herkes için açık ve rol kapsamında fazla bilgili değilseniz rapor atın, rol desteği vermeyi seve seve karşılarız. Yeni başladınız diye her ihlali yapmanız meşru olmuyor, bir ihlale ihlal ile karşılık vermek de oldukça hatalı bir davranış, böyle yapmamalısınız.

Bir rol yapılıyorsa rolü tamamlarsınız ve rol tamamlanınca gerekli kanıtlar ile birlikte şikayet oluşturabilirsiniz. Kanıtlar yeterli, karaktere ceza verilecek.