Konu: Joseph_Thalberg - Konrad_Konstamm - Philip_ Gilroy  (Okunma sayısı 294 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_Thalberg / @Emillio  - Konrad_Konstamm/ @wir bleiben wach  - Philip_ Gilroy  / @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan_Xanta - Elvis_Coleman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.2024 - 02:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YKİ - Rk - sürekli rp ihlali - retardet rp - non rp - mixing - metagaming-  refuse rp - Emotesiz motor ve araç çalma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile sözlü münakaşaya girdik ve kovalamaca başladı ardından ise şahısların aracı bozuldu ve kapının kilitli olmamasına rağmen role uymadılar sonradan biz emote verince kapıyı kilitlediler ardından araçtan indiler ve brawl rolü başladı şahısları rollü bir şekilde etkisiz hale getirdik fakat kalkınca aracımızı çalıp kaçmaya başladılar ve takip ettik  birçok kural ihlali yaptılar bu olaylar olurken telefon ile aranmamasına rağmen arkadaşlar Philip_Gilroy geldi ve metagaming/mixing yaptılar sonra aracımı almak için onları takip ettiğimde ise emotesiz motorumu çaldılar ve üzerime doğru koşup saldırmaya başladılar ayriyeten zıplayarak ve saldırarak rk - yki ihlallerinide yaptılargeri kalan ihlaller ise videolarımda mevcut kısa bir özet geçmem gerekir ise araçtan inmeyerek ve aracın kapısının açık olmasına rağmen biz emote verdikten sonra kapatarak nonrp- refuse rp - sürekli rp ihlali yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/gxulr1
https://streamable.com/vnw0td
https://hizliresim.com/8qy0s6g (şahısların baygın olduğunun kanıtı)
https://hizliresim.com/8og0tuh( Ethan_Xanta'ya ait olan aracı emotesiz çaldığının ve yki yaptığının kanıtı)
(Dip not: Çoğu ihlalin kanıtı videolarda mevcuttur)

Ek açıklamalar(varsa): Philip_Gilroy sadece Metagaming ve mixing yaptı geri kalan ihlaller Joseph_Tahlberg - Konrad_Konstamm'a aittir bilginize herkese yaptığı ihlale göre ceza uygulanmasını arz ederim eksik veya hatalı bir kanıt göndermiş olursam eklememi söylersiniz çok video kaydı aldığım için hepsini birleştirmek zorunda kaldım attığım videolarda zaten arkadaşların yaptığı ihlaller bariz mevcuttur.

#1 - 18.07.2024 20:54
karakterim hatalı alt karakter sebebiyle yasaklandı zaten

#2 - 18.07.2024 21:15
videolu savunma gelecek

#3 - 18.07.2024 21:56

Karakterinin yasaklanıp yasaklanmaması burada söz konusu bile değil, sonuçta o karakteri oynayan sensin ve yaptığın ihlale göre ceza alıcaksın.

#4 - 18.07.2024 21:58

Karakterinin yasaklanıp yasaklanmaması burada söz konusu bile değil, sonuçta o karakteri oynayan sensin ve yaptığın ihlale göre ceza alıcaksın.
yasaklandım daha ne olması gerekiyor kanka

#5 - 19.07.2024 00:54
Açıkçası nerede meta yaptığımı merak ediyorum joseph ve konrad karakterlerini tanımam etmem ilk defa orada görüyorum, yolu kapattığınız için yolu açmanızı söylüyorum daha sonrasında kavga ettiğinizi görünce durup videoya kaydetme rolü yapıyorum bana saldırmadığınız sürece sadece kayıt rolünü sürdürüyorum mixlik metalık bir olay görmüyorum, atacağım videoda görüleceği üzere yolu açmanızı bekliyorum daha sonrasında videoya kaydetme rölünü başlatıyorum.

video uzun olduğu için hızlandırdım, yönetici isterse saf halini atabilirim. tarafımca gerekmediği sürece başka ileti gelmeyecektir.

#6 - 20.07.2024 03:31
Açıkçası nerede meta yaptığımı merak ediyorum joseph ve konrad karakterlerini tanımam etmem ilk defa orada görüyorum, yolu kapattığınız için yolu açmanızı söylüyorum daha sonrasında kavga ettiğinizi görünce durup videoya kaydetme rolü yapıyorum bana saldırmadığınız sürece sadece kayıt rolünü sürdürüyorum mixlik metalık bir olay görmüyorum, atacağım videoda görüleceği üzere yolu açmanızı bekliyorum daha sonrasında videoya kaydetme rölünü başlatıyorum.

video uzun olduğu için hızlandırdım, yönetici isterse saf halini atabilirim. tarafımca gerekmediği sürece başka ileti gelmeyecektir.
Tamam anlıyorum peki arkadaşın değil ilk defa orada gördün, neden bize sonrasında tekrar gelip ateş açtın? sadece videoya çekme rolü yapıyorsan buna gerek duymazdın değil mi? Elindeki kayıtları gerekli polis memurlarına verebilirdin, böyle bir rol yapabilirdin tabi ' ilk defa gördüm ' dediğin şahıslar arkadaşın olmasaydı.

#7 - 20.07.2024 03:35
Videoların süresi dolmuş gece saatleri olduğu için ve bugün yorgun olduğum için yarın tekrar güncelleyeceğim.

#8 - 22.07.2024 10:15
@Swenzi Videoları güncellemelisiniz.

#9 - 22.07.2024 15:41

Tamam anlıyorum peki arkadaşın değil ilk defa orada gördün, neden bize sonrasında tekrar gelip ateş açtın? sadece videoya çekme rolü yapıyorsan buna gerek duymazdın değil mi? Elindeki kayıtları gerekli polis memurlarına verebilirdin, böyle bir rol yapabilirdin tabi ' ilk defa gördüm ' dediğin şahıslar arkadaşın olmasaydı.
bana saldırdığınız için size sıktım