Koşarak kaçmamın sebebi diğer arkadaşının da oraya gelip kim varsa vurmaya başlaması, Artorias'ın şikayetinde gözüküyor.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161975.0 Artorias benim yaralıya düştüğüm bölgede Martin tarafından vuruluyor, arkadaşın beni de vuracağı için koşarak kaçıyorum dostum. Arkadaşının yaptığı ihlalden kaçıyorum yani.
Tekrar düşmemek için koşarak gidiyorum. Dün bizi vurmanızla ne alakası var? Saat kaç olmuş, RK kuralı 8 saat dostum. Seni vuracak olsam çekip direkt sıkabilirdim, emote vermeme de gerek yok çünkü elinde silahla beni vuruyorsun. Ama ben ne yaptığınıza anlam veremeden diğer arkadaşının yanından uzaklaştıktan sonra orada duruyorum, bu kez de sen vuruyorsun. Çok saçma bir savunma olmuş, bana yönelttiğin ihlaller hakkında şikayet açıldı zaten. Konuyu değiştirmek yerine bu şikayete savunma yapman gerekiyor ve saçma da olsa yapmışsın. Her üstüne koşanı vur o zaman dostum sen, orada senin üstüne değil mekanıma koşuyorum. Arkadaki savaş bölgesinden uzaklaşıyorum fakat senle karşılaşıyorum ve sen de beni vuruyorsun. Devam et böyle.
Savaş bölgesinde niye duruyorsunuz diye iki şikayete de yazmışsınız, nasıl uzaklaşacağız dostum biz bu bölgeden? İşyerime doğru ilerliyorum ama vuruluyorum. Ne değişik düşüncelere sahipsiniz siz? Mix'le alakalı bir şey yok ss'te, admin arkadaşlar isterse yollarım sansürsüz halini.
Şikayet sonuçlanabilir, boş ileti atmayın.