Konu: Martin_Sancho - Bruno_Minguez RK  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2024 17:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin_Sancho @dagestanmafia88  - Bruno_Minguez @Mehmetcaglarcan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.2024 - 16.00 - 16.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emilio karakteri tarafından vuruluyorum, sonra arkadaş alta alıp birlik üyelerini oyuna çağırıyor ve arkadaşlar gelip ayakta kim varsa vuruyorlar. Ben de dahil. İkinci kez vuruluyorum ve ihlal yapmış oluyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk vuruluşum:
https://streamable.com/0j4l06
Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntüsünde chat blurlu, blursuz görmek için videoyu izleyebilirsiniz. Orada da gözüküyor yaralıya düştüğüm.

İkinci vuruluşum:

Ek açıklamalar(varsa): İki düşüşümün arasında dört dakika var, karşı tarafın savunma yapabileceği bir durum olduğunu zannetmiyorum. İleti kirliliği yapmayalım.

« Son Düzenleme: 18.07.2024 18:08 Shiels »

#1 - 18.07.2024 17:36
Merhabalar kişi ilk başta yaralı oraya koşarak geliyor ve role uymuyor. Dün veya geçen savaştığımız vakitte sizi vurduğumuzu gayet iyi biliyorsunuz. Vurulmuş olduğunuz hâlde RK'lı şekilde savaşmaya geliyorsunuz. Açıkca sen orada koşturuyorsun, üstünde silah mı var? Bilemem kendimi savunmak için sıkıyorum. Diğerlerine de haber uçurarak ic şekilde veya mix yaparak yerimi de bildirebilidin. Ayrıca Yaralı kural ihlali yaptın neden daha savaş bölgesinde duruyorsun? SS'le oynamamalısın direkt neyse onu atmalısın. Galiba mix yapıyorsunuz, sansür kabul edilmiyor dostum.

#2 - 18.07.2024 17:38

Zaten burada da role uymadığın gayet belli oluyor.

#3 - 18.07.2024 17:42

Bu video da görüldüğü gibi yaralı şekilde kaçıyor kurala uymuyor ve üstüme doğru koşuyor.

#4 - 18.07.2024 17:51
Koşarak kaçmamın sebebi diğer arkadaşının da oraya gelip kim varsa vurmaya başlaması, Artorias'ın şikayetinde gözüküyor. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161975.0 Artorias benim yaralıya düştüğüm bölgede Martin tarafından vuruluyor, arkadaşın beni de vuracağı için koşarak kaçıyorum dostum. Arkadaşının yaptığı ihlalden kaçıyorum yani.

Tekrar düşmemek için koşarak gidiyorum. Dün bizi vurmanızla ne alakası var? Saat kaç olmuş, RK kuralı 8 saat dostum. Seni vuracak olsam çekip direkt sıkabilirdim, emote vermeme de gerek yok çünkü elinde silahla beni vuruyorsun. Ama ben ne yaptığınıza anlam veremeden diğer arkadaşının yanından uzaklaştıktan sonra orada duruyorum, bu kez de sen vuruyorsun. Çok saçma bir savunma olmuş, bana yönelttiğin ihlaller hakkında şikayet açıldı zaten. Konuyu değiştirmek yerine bu şikayete savunma yapman gerekiyor ve saçma da olsa yapmışsın. Her üstüne koşanı vur o zaman dostum sen, orada senin üstüne değil mekanıma koşuyorum. Arkadaki savaş bölgesinden uzaklaşıyorum fakat senle karşılaşıyorum ve sen de beni vuruyorsun. Devam et böyle.

Savaş bölgesinde niye duruyorsunuz diye iki şikayete de yazmışsınız, nasıl uzaklaşacağız dostum biz bu bölgeden? İşyerime doğru ilerliyorum ama vuruluyorum. Ne değişik düşüncelere sahipsiniz siz? Mix'le alakalı bir şey yok ss'te, admin arkadaşlar isterse yollarım sansürsüz halini.

Şikayet sonuçlanabilir, boş ileti atmayın.
« Son Düzenleme: 18.07.2024 18:02 Shiels »

#5 - 18.07.2024 17:52
Yolladığın videoda görülüyor, Martin karakteri arkamda beni vuruyor RK'lı olduğum halde. Ondan kaçıyorum tekrar düşmemek için. Videoyu kaldırmazsan admin arkadaşlar görecektir.

« Son Düzenleme: 18.07.2024 17:56 Shiels »

#6 - 18.07.2024 18:07
Yolladığın videoda görülüyor, Martin karakteri arkamda beni vuruyor RK'lı olduğum halde. Ondan kaçıyorum tekrar düşmemek için. Videoyu kaldırmazsan admin arkadaşlar görecektir.

videoyu niye kaldıralım güzel kardeşim vurulduğun için kin mi tuttun bize anlamadım? Az sakin ol bu sonuç olarak oyun. Foruma dökmeye devam etme  >:(

#7 - 18.07.2024 18:09
heyecan yaptığınız her halinizden belli ki ayakta kimi görürseniz vurmuşsunuz dostum, üstüne tüm birlik q atmışsınız. sakin olacak kişiler sizsiniz. şikayetle alakan yokken yazma buraya. çok komik elemanlarsınız siz harbi.

#8 - 18.07.2024 18:14
heyecan yaptığınız her halinizden belli ki ayakta kimi görürseniz vurmuşsunuz dostum, üstüne tüm birlik q atmışsınız. sakin olacak kişiler sizsiniz. şikayetle alakan yokken yazma buraya. çok komik elemanlarsınız siz harbi.
Şikayetle alakam var. Olmaya da devam edecek. Hala agresif tavırlar sergiliyorsun. Rolde Q atmamişlar roller bitince q atmışlar ne yapacaklar seni mi bekleyecekler güzel kardeşim.

#9 - 18.07.2024 18:14
Merak etme videoyu kaldırmam karşında çoçuk yok uslubuna dikkat et. Sırf bir oyun uğruna saçma saçma laflar sokmaya çalışıyorsun kendini üstün görme. Savaşa yan karakterle gelip rol yapmayın.