Konu: Chloe_Dwainstar - Improved/Gamespeed  (Okunma sayısı 596 defa)

#0 - 18.07.2024 01:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chloe_Dwainstar @pxre
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'yu izlerken farkettim arkadaş silahı çok hızlı şekilde, anime girmeden bırakıyor. Improved kullandığı belli oluyor. Gamespeed'de olabilir bu kadar hızlı bırakması mümkün değil.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yedeklediğim video;

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 18.07.2024 16:55 Memoli »

#1 - 18.07.2024 13:49
Şikayeti açtıktan sonra arkadaşlarım spread/bpl'de kullandığını söylediler, videoyu izlediğimde cross'un ortasına doğru gidiyor bütün mermiler. İnceleyecek olan yetkili kan izlerine bakarsa anlayacaktır.

#2 - 18.07.2024 13:53
Savunma gün içerisinde gelecektir, şuanda işteyim.

#3 - 18.07.2024 16:03
Frame bile kullanmazken improvedden şikayet açılmış, her attığımız kanıt/ss'den hile aramaktan artık vaz geçin, kullansak zaten bu videoyu buraya yüklemeyiz.

Kısa bir şekilde savunma yapacağım ve şunu diyeceğim. Sıktıktan sonra crosshair küçüldüğü anda c basıyorum, sıktıktan 1-1.25 saniye sonrasında c basıyorum kısacası, ortada daha silah namlumdan ateş izi çıkarken anim bozma vs gibi bir şey yok. Videoda adminin de izleyeceği üzere sıktıktan sonra bekliyorum.

BPL? Ortada binadan binaya bir ateş yok, burada hiçbir BPL veya spread gibi bir şey kullanmıyorum. Evin içinden direkt önümdesin, araç olsan /dl yazsam maximum 2 metredesiniz. Yani aramızda  1 araç fark var sadece mermilerimin size gelmesi gayet normal. Yakınlık derecesinden bahsetmek gerekirse, crosshairi üstünde tuttuğumda nerene sıkarsam sıkayım üstüne gelecek bir düzeyde. Yani oldukça yakındın bana. AK ile uzağa sıkmıyorum, ayakta AK ile taramıyorum. BPL deme nedenini anlamadım, gerçekten şikayet açmak için açıyorsunuz.

Videomda hile olsa neden buraya atayım? Gerçekten garipsiniz.

#4 - 18.07.2024 16:54
Eğer bu videoda bir sorun yoksa neden sildin? Yedeklemediğimi düşündüysen yanlış düşünmüşsün kardeşim.

#5 - 18.07.2024 17:37
Atabilirsin linki, sorun yok. Süresi bitmiş sanırsam videonun.

#6 - 18.07.2024 17:42
Al kardeşim, ben atayım senin yerine. Yönetimi kandırmak gibi bir durum yok. https://streamable.com/3k8b1x

#7 - 18.07.2024 18:34
Ben attıktan sonra senin atmanın mânası yok kardeşim ama yine de sen bilirsin.

#8 - 18.07.2024 18:35
Şikayet sonuçlanabilir.

#9 - 18.07.2024 20:25
Savunmanı okudum, konuyu yanlış yerlere getirmişsin. Tüm hitlerin üzerine gelmesi gayet normal vs. Dostum, bahsettiğim şey evin içinde direkt önünde olması değil. Misslediğin/Kaçırdığın vuruşların bile mermisi düz gidiyor. Bunu bariz bir şekilde görebiliyoruz. Kullandığın efekt modu sayesinde merminin çarptığı yeri görebiliyoruz. Eğer sen de görüyorsan, sürekli olarak crossunun ortasına giden mermi izlerine rast gelirsin. Videoyu yavaşlatarak izlediğimiz de, mermilerin dağılarak gittiğini değil, düz bir çizgi şeklinde gittiğini görebiliriz. İki atıştan sonraki tüm mermilerin aynı doğrultuda gidiyor. Yakın mesafeyi bahane etme, böyle bir şey olamaz. Videoyu bırakıyorum. Yetkililer detaylı incelerse fark ederler.

https://streamable.com/klbmco