Kişilerin gelip beni GB'de tehdit ettiklerine dair ekran görüntüsü:
Mekanlarına gittiğimizde vermiş olduğumuz emotelerin ekran görüntüsü:
İkidir kışkırtıyorsun sana teşekkür edemem geçen diyaloğumuzda, sana her hakaret veya tehdit edene bu şekilde sıkamazsın, her tehdit/hakaret edene bu sunucuda sıkılsa sunucunun ismi roleplay olmaz. Bunlar sıkman için bir gerekçe değil, DM sunucusuna çevirdiniz iki üç gündür sunucuyu.
+ olarak emotelar ne arkadaşımın chatlogunda gözüktü ne de benim, sadece Carl'ın emoteu gözüktü chatimde artık arabada mı verdiniz emoteu bilemem ama kanıtım ortada.
İlk olarak barda arkanızdan bakıp gülümsedim çıktınız arkanızdan ben de çıktım çünkü barmeid mekanın kapanacağını söyledi, sonrasında sahilde ki etkinliğe gittim arkamdan geldiniz ve orada tehdit ettiğinizin ssini sundum, orada karşılaşıp üzerine yürüdüğümün ekran görüntüsünü atarsan sevinirim, bücür gibisinden hakaret ettin ve tehdit sundun, madem tehdit sunuyorsun atar yapıyorsun, sonrasında planlanıp gelinmiş bir saldırıya dm şikayeti açma kanka.
Aktif reklamı verilen barın biz çıktıktan sonra kapatılması garip, ayrıca seni takip ettiğimize dair bir kanıtın var mı çünkü sen tersimize gidip sonradan geri dönmüşsün ki biz SMB de motorları park ederken geliyordun, güzel yalan söylüyorsun cezadan kaçmak için fakat kanıtlayamayacağın sözler sarf etme bu bir oyun, kişiliğini düşün.