Konu: Idlewood üyesi Mahlik Marshall  (Okunma sayısı 389 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 17:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: MAHLİK MARSHALL @FalqoN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 4KX & Kleinman Birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:49 & 15:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK ve PowerGaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ilk başta 14:59'da 6-7 kişi tarafından taranıp düşürüyor Alhambra arkasında. Sonrasında hiç bir yaralı rolü yapmadan koşarak yanıma geliyor.  Geçiyor, üstüne bisikletini sürüp tedavi olmaya gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar gözümüzün önünde ihlal yapıyorlar ve bunu biz gördüğümüz zaman hiç bir şekil yaralı rolü yapmayıp, tam tersine kalkıp bisiklet sürüp kalkıp koşuyorlar. Bu Vice Roleplay serverini, Deatmach sunucusu gibi kullanıyorlar birlik savaşında. Sunucunun son zamanlardaki açılan şikayet konularına girerseniz, 3/1 kısmı Idlewood birliğindeki bulunan üyeler&yönetim üyelerinden oluşmakta. Sunucuda zamanında 120 kişilik birlikte vardı, bu kadar ihlal yapmıyordu. 60 kişi olup bu kadar ihlal yapmayı nasıl başarıyorlar? Üstüne üstlük bunlar bir hafta veya daha öncesinde ihalleri değil, bir gün içerisinde yapılan ihlallerdir. Savaş başlangıcı 48 saati doldurmadığı halde arkadaşlar ihlal zincirlerine devam etmekteler. Bu birlikteki üyelerin, sözü geçen tayfanın bir kaç hafta öncesinden banlandığını bütün sunucudaki herkes nerdeyse biliyor. Unban dönemine denk geldikleri için gayet şanslılar ama şahıslar göründüğü gibi, banlarının açıldığı için daha tedbirli olmak yerine. İhlal üstüne ihlal yapıyorlar.

#1 - 17.07.2024 18:00
Birliğim adına şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.07.2024 18:03
Birliğim adına şahitliği onaylıyorum, bu ihlallerin artık bitmesi gerekiyor.

#3 - 17.07.2024 18:04
Kırpılmış/üzerinde oynanmış ssler kanıt niteliği taşımaz. Kanıtları güncellediğin vakit savunmayı atabilirim.

#4 - 17.07.2024 18:09
Kırpılmış/üzerinde oynanmış ssler kanıt niteliği taşımaz. Kanıtları güncellediğin vakit savunmayı atabilirim.

O:-)

#5 - 17.07.2024 18:12

Bahsettiğim ss bu değil. Bisiklet sürdüğüm ssi at. Bu zaten tamdı :D  O:-) O:-)

#6 - 17.07.2024 18:12

??? Tamam koşarak gidiyon?   :D :D :D

#7 - 17.07.2024 18:28

Yine güldürdünüz bak. Ne oldu yoksa o ssin üst tarafında özel mesajlaşmalar mı var? İhlal yaptığın ssi kırpıp şikayet aç sonra farkedilip tam hali istenince ''onu boşver niye koştun''a çevirmek kimin ihlal yaptığını çok net açıklıyor. Ssin tam değilse bisiklet sürdü demeyeceksin kardom. Ortada ihlallik bir durum yok.

Vurulduktan sonra kalkıyorum ve vurulan diğer arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Yaralı rolümü yaptıktan sonra koşabilirim ve koşuyorumda. Koşmak ne zamandan beri rk oldu? Koşmak ne zamandan beri power gaminge giriyor? Yaralı rolümü yapmışım ve devamında arkadaşlarımın yanına gitmişim. Ortada bir ihlal yok, sırf vuruldum diye oyun içerisinde koşmanız yasak diye birşey yok.

Ki attığınız ss bunu kanıtlamak için çok yetersiz. Koştuğum mesafe dahi yok, sadece koşma animasyonunda gözüküyorum. Karakterim bacaklarından mı vuruldu da koşamıyor? Rk'a düştükten sonra yaralı rolümü yaptım ve devamında koşabilir durumdaydım. Düştüğüm ve koşar halde göründüğüm saat farkı da yaralı rolümü gerçekleştirmem için gayet yeterli.

İcde olan savaşta kinlenip koşan adama ''aha bak koşuyor, açalım şikayet belki ceza alır'' diye düşünmeniz ve bu şikayetin birliği kötülemek için yetersiz olduğunu bilip yaşanan ihlal dışında ''birliklerinden çok kişi banlandı, ban affına denk geldiler ''    ''Birliklerinde çok yetkili var'' gibi yerlere değinmeniz aslında şikayetin amacının birliği nasıl kötüleriz sorusuna bulduğunuz bir cevabın göstergesidir. 

Savunmam bu kadar. Daha fazla şikayet dışında konuşup boş ileti kasmayalım ve sonuçlanmasını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 18:31 FalqoN »

#8 - 17.07.2024 18:30

Yine güldürdünüz bak. Ne oldu yoksa o ssin üst tarafında özel mesajlaşmalar mı var? İhlal yaptığın ssi kırpıp şikayet aç sonra farkedip tam hali istenince ''onu boşver niye koştun'' a çevirmek kimin ihlal yaptığını çok net açıklıyor. Ssin tam değilse bisiklet sürdü demeyeceksin kardom. Ortada ihlallik bir durum yok.

Vurulduktan sonra kalkıyorum ve vurulan diğer arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Yaralı rolümü yaptıktan sonra koşabilirim ve koşuyorumda. Koşmak ne zamandan beri rk oldu? Koşmak ne zamandan beri power gaminge giriyor? Yaralı rolümü yapmışım ve devamında arkadaşlarımın yanına gitmişim. Ortada bir ihlal yok, sırf vuruldum diye oyun içerisinde koşmanız yasak diye birşey yok.

Ki attığınız ss bunu kanıtlamak için çok yetersiz. Koştuğum mesafe dahi yok, sadece koşma animasyonunda gözüküyorum. Karakterim bacaklarından mı vuruldu da koşamıyor? Rk'a düştükten sonra yaralı rolümü yaptım ve devamında koşabilir durumdaydım. Düştüğüm ve koşar halde göründüğüm saat farkı da yaralı rolümü gerçekleştirmem için gayet yeterli.

İcde olan savaşta kinlenip koşan adama ''aha bak koşuyor, açalım şikayet belki ceza alır'' diye düşünmeniz ve bu şikayetin birliği kötülemek için yetersiz olduğunu bilip yaşanan ihlal dışında ''birliklerinden çok kişi banlandı, ban affına denk geldiler ''    ''Birliklerinde çok yetkili var'' gibi yerlere değinmeniz aslında şikayetin amacının birliği nasıl kötüleriz sorusuna bulduğunuz bir cevabın göstergesidir. 

Savunmam bu kadar, daha fazla şikayet dışında konuşup boş ileti kasmayalım ve sonuçlanmasını bekleyelim.

Bu ss'i atıyorum, daha fazlada şahsım adına yanıt gelmeyecek bu şikayete.

#9 - 17.07.2024 18:33

Yine güldürdünüz bak. Ne oldu yoksa o ssin üst tarafında özel mesajlaşmalar mı var? İhlal yaptığın ssi kırpıp şikayet aç sonra farkedip tam hali istenince ''onu boşver niye koştun'' a çevirmek kimin ihlal yaptığını çok net açıklıyor. Ssin tam değilse bisiklet sürdü demeyeceksin kardom. Ortada ihlallik bir durum yok.

Savunmam bu kadar, daha fazla şikayet dışında konuşup boş ileti kasmayalım ve sonuçlanmasını bekleyelim.

Bu ss'i atıyorum, daha fazlada şahsım adına yanıt gelmeyecek bu şikayete.
Arabaya niye koştun dostum? Sen yaralı değil misin? :D  O:-)         İleti gelmedikce daha fazla ileti atmayacağım. Sonuçlanabilir.