Konu: Idlewood Üyesi - Improved Deagle kullanımı.  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 16:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Forzabey - Maskeli 31248
Olaya dahil olan şahit karakter adı: 4KX Birliği ve Kleinman birliği
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda saat/tarih mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş İmproved deagle kullanıyor, bariz bir şekilde kayıyor. Kaydıktan sonra arkası dönük şekilde birden 360 atıyor.  Tabii ki bizim ekranımızda 360 atıyor gözüküyor. Kendi ekranında İmproved deagle'nin kayma animasyonuna girmeden bize dönük şekilde sıkıyor. Buda Improved deagle'nin bir bugu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim.

#1 - 17.07.2024 16:45
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 17.07.2024 16:46
Birlik adına şahitliğimizi onaylıyorum, videoda açıkca improved kullandığı belli oluyor.

#3 - 17.07.2024 16:56

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş İmproved deagle kullanıyor, bariz bir şekilde kayıyor. Kaydıktan sonra arkası dönük şekilde birden 360 atıyor.  Tabii ki bizim ekranımızda 360 atıyor gözüküyor. Kendi ekranında İmproved deagle'nin kayma animasyonuna girmeden bize dönük şekilde sıkıyor. Buda Improved deagle'nin bir bugu.

selamlar,

videoda da göründüğü gibi, ilk hiti normal bir şekilde atıyorum ve ikinci hiti atacakken mouseu döndüremiyorum. improved ismini araştırdığımda da youtubeda animasyonun anında kesildiğini fark ettim. zaten mouseu çeviremediğim arkadaşa hiçbir hit atamadığımdan belli oluyor. savunmam bu kadar, iyi forumlar.

araştırdığım ve bulduğum improved

#4 - 17.07.2024 17:00

selamlar,

videoda da göründüğü gibi, ilk hiti normal bir şekilde atıyorum ve ikinci hiti atacakken mouseu döndüremiyorum. improved ismini araştırdığımda da youtubeda animasyonun anında kesildiğini fark ettim. zaten mouseu çeviremediğim arkadaşa hiçbir hit atamadığımdan belli oluyor. savunmam bu kadar, iyi forumlar.

araştırdığım ve bulduğum improved

Bariz bir şekilde kayıyorsun, adminleri kandırmaya çalışman gerçekten çok kötü. Şikayet savunman için teşekkürler. Sonuçlanabilir.

#5 - 17.07.2024 18:52
Improved dg. kullanımı kapsamında ceza alacak.