0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Forzabey - Maskeli 31248Olaya dahil olan şahit karakter adı: 4KX Birliği ve Kleinman birliğiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda saat/tarih mevcut.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş İmproved deagle kullanıyor, bariz bir şekilde kayıyor. Kaydıktan sonra arkası dönük şekilde birden 360 atıyor. Tabii ki bizim ekranımızda 360 atıyor gözüküyor. Kendi ekranında İmproved deagle'nin kayma animasyonuna girmeden bize dönük şekilde sıkıyor. Buda Improved deagle'nin bir bugu.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/j7tq6s Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim.
Alıntı yapılan: killerofemotions - 17.07.2024 16:44Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Forzabey - Maskeli 31248Olaya dahil olan şahit karakter adı: 4KX Birliği ve Kleinman birliğiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda saat/tarih mevcut.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş İmproved deagle kullanıyor, bariz bir şekilde kayıyor. Kaydıktan sonra arkası dönük şekilde birden 360 atıyor. Tabii ki bizim ekranımızda 360 atıyor gözüküyor. Kendi ekranında İmproved deagle'nin kayma animasyonuna girmeden bize dönük şekilde sıkıyor. Buda Improved deagle'nin bir bugu.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/j7tq6s Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim. selamlar,videoda da göründüğü gibi, ilk hiti normal bir şekilde atıyorum ve ikinci hiti atacakken mouseu döndüremiyorum. improved ismini araştırdığımda da youtubeda animasyonun anında kesildiğini fark ettim. zaten mouseu çeviremediğim arkadaşa hiçbir hit atamadığımdan belli oluyor. savunmam bu kadar, iyi forumlar.Spoiler: GösterGizlearaştırdığım ve bulduğum improved