Konu: [17.07.2024 - Daniel Martinez] Low RP  (Okunma sayısı 64 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel Martinez - @denizeltas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Melanie Caldwell - @StarX
Camilla Lloyd - @yung martinez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.07.2024 - 15:00 ile 16:30 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol boyunca 3 kere oyundan düştü eyvallah dedik kovalamacaya devam ettik ama arkadaş ihlal yapmaktan çekinmiyor. Kolona 130km/h ile kafa attı, U-turn atıp kaçmaya devam etti. Tackle ile düşürdük, animasyonu shift ile sıfırlayıp kaçmaya devam etti. Metal merdivene belki de rolsel 2 tonluk araçla tırmanıp binanın üzerine çıktı. LOW-RP kapsamında değerlendirilmesini istiyorum, sunucu kalitesini zedeliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıt1: GösterGizle

Kanıt2: GösterGizle

Kanıt3: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.07.2024 16:46
Şahitliğimi onaylıyorum. Kanıtlar yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum, bu sebeple benim tarafımdan bir ekleme gelmeyecek.

#2 - 18.07.2024 15:20
Daniel_Martinez karakteri NonRP kapsamında cezalandırılacak.

K&A