Konu: Yadean_Steele Mixing  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 15:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yadean_Steele @licarfardx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
4.2. İletişim: Vice Roleplay tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kleinman mekanına bir baskın gerçekleştiriyoruz, ardından çatışma çıkıyor ve ben ve arkadaşlarım düşüyor. Michael Kleinman beni tekrar düşürüyor ve RK kural ihlali yapıyor, bundan sonra Yadean_Steele isimli arkadaş bana pmden "bug, yanlışlıkla oldu" gibi yazılar yazıyor ardından "Valla kanka sesteyiz" gibi bir söylem gerçekleştiriyor ve kendini ele veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.07.2024 16:10
Seni vurduk, canın 1'di ve yanlışlıkla mousea basıp bir hit yumruk attı düştün. Bende yanlışlıkla yaptığını sana pm üzerinden belirttim o oyundan düştüğü için. Burada mix yok, arkadaş mc attı onu belirttim sana pm üzerinden, yanlışlıkla yaptığı için role yansıtmadım bunu. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 17:28 licarfardx »

#2 - 17.07.2024 16:28
Öncelikle beni sen düşürmedin, videoyu buraya bırakıyorum, MS vs. demişsin nasıl yalan söyleyeceğini bile bilmiyorsun. Yönetimi kandırmaktan dolayı da arkadaşın işlem görmesini istiyorum, iyi forumlar. RK'yı yapan arkadaşa da ayrıca şikayet oluşturuyorum şimdi.

https://streamable.com/ywwzzn

#3 - 17.07.2024 16:37
mekana sizi kilitledi arkadaşlar, mekana girdim ve seni gördüm rehineler arasında vurulduğunu biliyorum yani ıc olarak ne kandırması, ne yalanı? iş yerinde arkadaş yanlışlıkla sana yumruk attı, canın 1 olduğu için düştün ve pm üzerinden yanlışlıkla vurdu diye uyardım çünkü bana discord'da ben crash yedim sen söyle dedi, (sesteyiz deme sebebim bu) olay bu kadar yalan attığım yok orda insanlık yapıp uyarmayabilirdim, dayak yemiş yerde yatiyor olabilirdin fakat role yansıtmayıp bilerek vurmadığını pm'den haber verdim savunma bu kadar üstüne mesaj yazmana gerek yok
« Son Düzenleme: 17.07.2024 16:40 licarfardx »

#4 - 17.07.2024 19:04
mekana sizi kilitledi arkadaşlar, mekana girdim ve seni gördüm rehineler arasında vurulduğunu biliyorum yani ıc olarak ne kandırması, ne yalanı? iş yerinde arkadaş yanlışlıkla sana yumruk attı, canın 1 olduğu için düştün ve pm üzerinden yanlışlıkla vurdu diye uyardım çünkü bana discord'da ben crash yedim sen söyle dedi, (sesteyiz deme sebebim bu) olay bu kadar yalan attığım yok orda insanlık yapıp uyarmayabilirdim, dayak yemiş yerde yatiyor olabilirdin fakat role yansıtmayıp bilerek vurmadığını pm'den haber verdim savunma bu kadar üstüne mesaj yazmana gerek yok
Sanırım videoyu dikkatli izlemiyorsun, ben yumruk atılarak düşmüyorum, Michael Kleinman karakteri uzaktan ak ile vuruyor. Ayrıca konu bu değil, konu hakkında savunman buysa sonuçlanabilir, açık açık dm anında seste olduğunu pm üzerinden belirttin, burada bir yanlış anlaşılma veya çarptırma yok. Yetkili kararını bekleyebiliriz.

#5 - 18.07.2024 00:37
Sanırım videoyu dikkatli izlemiyorsun, ben yumruk atılarak düşmüyorum, Michael Kleinman karakteri uzaktan ak ile vuruyor. Ayrıca konu bu değil, konu hakkında savunman buysa sonuçlanabilir, açık açık dm anında seste olduğunu pm üzerinden belirttin, burada bir yanlış anlaşılma veya çarptırma yok. Yetkili kararını bekleyebiliriz.
konuyu anlamamışsın bile, arkadaşım sadece yumruk atınca rehine durumundayken tekrar yaralı konumuna düşüyorsun bu yüzden arkadaş discord üzerinden beni sese çağırıyor giriyorum, adama söyle yanlışlıkla vurduğumu ben crash yedim diyor ve bunu açıkça sana pm'den belirtiyorum yanlışlıkla vurdu diye, dm anında seste değildim

#6 - 18.07.2024 16:00
Yadean_Steele karakteri Mixing kapsamında cezalandırılacak.
@Geben meine Tabanca Zaten RK'lı birini tekrar tekrar düşürmeniz uygun değil, tekrarında daha ağır yaptırım alacaksınız. Bu seferlik uyarıyorum.

K&A