Konu: Retarted RP - Datreon_Mosley  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 17.07.2024 14:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Datreon_Mosley @KSEAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.07.2024 saat 14:10 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucuya daha yeni girmiştim, Jefferson Motel'de /q attığım için orada yine oyuna girdim, araba kiralamaya doğru giderken Idlewood önünden geçtim, orada hiç bir illegal rolüm bulunmadı, Datreon Mosley isimli arkadaş motoruyla beni ezdi ve ardından "Neden sabahtır gözlüyorsun?" yazdı ve o sırada "adama girilir" emote'u ile bana saldırmaya başladı, gereksiz yere agresif rol yaptı ve Brawl rolüne girdi, SS'lerde sadece 1 kişi görünüyor ama onun arkasından en az 2 kişi daha geldi ve bunların birinin üstünde "Shotgun" marka silah vardı. Ben ne ara bu kadar belaya girdim anlamadım? Sanırım Idlewood önünden geçmem bile onları kışkırttı ve bana saldırmaya başlayıp. "Shotgun" ile kovalamaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu daha önce fazla kez hem Retarted RP ihlalinden hem de bir çok ihlalden ceza yemiş, gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 18.07.2024 15:16
@KSEAN Savunmanızı iletin.

#2 - 18.07.2024 16:57
Arkadaş savaşa girdiğimiz günden beri her gün hood etrafında afk atıyor ya da oradan geçiyor büyük ihtimalle arkadaşların multilerinden birisi level'i belli bu kadar şikayet için uğraşmasından onlardan birisi olduğu belli. Arkadaşa sokaktan uzaklaşmasını söyledik, gitmediği için oraya kadar kovaldık düşürmeden geri dönüyorum devamında.

#3 - 20.07.2024 09:40
Bu seferlik uyarıyorum.