Konu: Bug abuse - James_Mangieri  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 02:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  James_Mangieri  @Unexpec0    @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carrazana birliği. @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video. 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Bug abuse.   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaşın başlayacağından habersiz içeriye girdik, birden interior girişine uzak olan arkadaş /bugkurtar komutunu kullanıp interiordan çıkış yapıp kapıyı kilitledi. Zaten videonun başında gözüküyor, en üst katta masada otururken videonun sonunda kapı girişinde net şekilde gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli cezanın verilmesini istiyoruz, iyi günler.

#1 - 17.07.2024 02:51
bug abuse tam olarak nerede ki ona göre savunma yapayım bende rol esnasında falan mı bug abuse yaptım, sizinle birlikte aşağıya kadar indim.

Spoiler: GösterGizle

videonuzda da gözüktüğü gibi aşağıya kadar inmişim
« Son Düzenleme: 17.07.2024 03:00 Unexpec0 »

#2 - 17.07.2024 03:50
2:30dan sonra geriye, yukarıya doğru kaçtığın görülüyor videolu bir kanıt sunduk ekran görüntüsü alıp şikayete yanıt yapmanın manası yok. Şikayet ile ilgilenecek admini manipüle etmeye gerek yok, videoda her şey zaten açıkça ortada. Ayrıca /bugkurtar loglarına bakılabilir, saat ve  tarih açık bir şekilde videoda var. Gereği yapılsın.

#3 - 17.07.2024 04:06
aşağıya kadar sizinle birlikte geliyorum ama hala diyorsun ki masanın ordan bugkurtar attığımı iddia ediyorsun aşağıya kadar inip kolon arkasında durup kapıya kaçtım kanıt olmayıp iftira atıyorsun bide logdan söz ediyorsun. Gerekli ssleri attım zaten

« Son Düzenleme: 17.07.2024 04:09 Unexpec0 »

#4 - 17.07.2024 14:19
Merhabalar, duvarın orda olmadığını da, yukarıya doğru çıkıp uzaklaştığının kanıtları da bu videoda. Neden sürekli bir inkar etme peşindesin ki? Yaptıysan yaptım diyip geçsen ne fark edecek? Zaten her şey açıkça ortada. Gereğinin yapılmasını istiyoruz.

#5 - 17.07.2024 17:19
videoyu editlemişsiniz tam halini atarsanız kırpıp atıp saçma sapan şikayetler oluşturmayın kapıya kadar geldiğim ssleri atıyorum hala bugkurtar diyosun

« Son Düzenleme: 17.07.2024 17:22 Unexpec0 »

#6 - 17.07.2024 17:28
Aynı ekran görüntülerini tekrar tekrar atıyorsun, videoda edit falan yok. Kapıya kadar geldiğin ekran görüntüsü bu. Bu videonun 5 dakikalık hali bile var. Hâlâ editten bahsediyorsun, kapının oraya kadar yürüyüp gittiğinin videosu/ssi varsa gönder. Senin attığın SS sıkmadan önceki görüntü. Sıktığımız dakikalar zaten videoda var. Hangi editçi duvarın arkasında duran seni silebilir? Saçma sapan şikayet açtığımız yok, kendi kendini inkâr ederek avutmaya çalışıyorsun. Şikayetle ilgilenecek olan yetkili /bugkurtar loglarına bakabilir. Kişinin admin kandırmaktan da cezalandırılmasını istiyoruz. Tarafımızca daha fazla ileti gelmeyecek, sayfa kasmamak için ileti atmıyoruz.

#7 - 17.07.2024 18:50
James_Mangieri bug abuse kapsamında ceza alacak.