Konu: İdlewood oluşumu toplu bug abuse ihlali + powergaming.  (Okunma sayısı 1068 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.07.2024 23:07
Arkadaşlarım adıma savunma yapmış, yukarıdan bug ile düşen benim ve zaten bug olduğu için düştüm ve yaralıya düştüm q atdım ki bug düzelsin daha sonra 5 dk içerisinde oyuna girdim ve yaralı olarak rolümü yaptım, gece içerisinde 5dk içerisinde oyuna girdiğiminde kanıtını atacağım ve zaten savaşa dahi olmadım, çatışmalara dahil olmadım kimseye sıkmadım ki ihlal olmasın.

https://hizliresim.com/fgcgvpw
Beş dakika içerisinde oyuna girdiğimin kanıtı, savaşlarada dahil olmadım zaten.

#11 - 16.07.2024 23:19
Çatıda sadece yanan helikopter bulunuyor, şikayete savunma yapan arkadaşınız helikopterden atladıktan sonra yükseklikten dolayı sistemsel düştüğünü belirtmiş /sit7 yazamadığı için direkt olarak sistemsel yaralıya düşmüş diğer karakterler çatıya nasıl indi? Geriye /sit7 yazmış olunmasından başka bir ihtimal kalmıyor. İyi forumlar.

Yada bir hile kullanıp diğer arkadaşlarından farklı olarak helikopteri orda 4 e böldü ve hepsi tek tek indi.  ::)

#12 - 17.07.2024 03:04
Maskeli_39382 benim ve ilettiğiniz kayıtta çatıda elimde ak ile sıkıyorum, ortada ihlal yaptığımı veya en basiti heli ile oraya indiğimi doğrulayacak bir kanıt bile yok. İddia ediyoruz diye bir olayı komiklik dışında yorumlayamıyorum. Bizde çıkıp o helikopteri siz o çatıya indirdiniz aslında önceden çatıda bekleyenler bizdik diye bir iddia sunsak bu bir çıkmaz olur değil mi? Sizin gibi bizde iddia etesek, ''bunu söyleyip kanıt sunmasak'' diyorum bir varsayımda bulunuyorum, sakın ciddiye alıp çatıya çıkarken aldığınız bir videoyu atmayın. Bunları açıklamak zorunda kalmakta ayrı bir saçma ama karşımızdaki kişileri artık tanıyoruz. Kanıtınız yoksa savunma yapmayı gerektirecek bir durum yok, yine de arkadaşlarım size vakit ayırıp birkaç paragraf yazmış. Kolay gelsin.

Ayrıca arkadaşlar ''Attıkları sit komutundan dolayı kendileri patlamadan hasar almıyor'' diye bir iddiada bulunmuş fakat yine kendi videolarında benim patlama sonucu öldüğüm gözüküyor.
« Son Düzenleme: 17.07.2024 03:10 FalqoN »

#13 - 22.07.2024 02:28
Böyle iniş mi var? Videonuzda her şey gözüküyor, kendinizi ele vermeyin. Arkaşlardanda 5-10 kişi düşüyor, bilerek böyle bir şey yapıyorlar. İnceleyecek admin videoyu izlerse her şeyi görür. Helikopteriniz patlıyor, hiçbir şey olmamış gibi oradaki herkes savaş rolüne devam ediyor. LoL, oyun oynadığımızı unutuyoruz. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 22.07.2024 02:30 bestgunslinger »

#14 - 26.07.2024 13:44

#15 - 27.07.2024 09:58
Sonuçlansın @Anomaly

#16 - 27.07.2024 11:25
Tüm atılan videolarda/ekran görüntülerinde Maskeli_30902 dışında helikopterden düşen kimse gözükmüyor, ki kanıt olarak atılan falqon'un videosunda da ne kadar aşağıdayken bile hala helikopterde olduğumuz gözüküyor. Yaptığım ilk sayfadaki savunma hâlâ geçerli, sonuçlanabilir.

#17 - 02.08.2024 08:55
Konuyla bir alakam yok ama adımız geçtiği için belirteyim, zamanında ana forum hesabımda poschevo çatısından sit7 çekip atladık diye karakterlerimiz silinip ban yemiştik. Bakalım bu sefer aynı muameleyi kendi ekibinde(??) yer alan oyuncuya yapabilecekler mi, çok merak ediyorum. Şikayeti takipteyim.

#18 - 02.08.2024 09:19
Konuyla bir alakam yok ama adımız geçtiği için belirteyim, zamanında ana forum hesabımda poschevo çatısından sit7 çekip atladık diye karakterlerimiz silinip ban yemiştik. Bakalım bu sefer aynı muameleyi kendi ekibinde(??) yer alan oyuncuya yapabilecekler mi, çok merak ediyorum. Şikayeti takipteyim.

Kanıtlarda veya herhangi bir yerde sit7 çekildiği görülmüyor, algı yapmayalım.  :)

#19 - 02.08.2024 17:04
sikayetle pek alakam yok ama selamun aleykum bu arada penyaminin banı acilmali