Konu: Idlewood Üyeleri - GBI, DM, Retarted RP - Emotesiz Saldırma  (Okunma sayısı 453 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2024 18:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamar Gray - Narquise Blake - Zharvis Lawren @berker16 @SaKi34 @Forzabey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Konard_Kohnstamm

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge Kural İhlali - DM - Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zharvis ortada hiçbir sebep yokken emotesiz bir şekilde beni yumruklamaya başlıyor, düşürmeye çalıştığı anda kaçıyorum. GBI + DM yapıyor. Daha sonrasında Narquise emote verip bana sarılmaya çalışıyor ve GB kural ihlalini yapıyor. Daha sonrasında Narquise Blake arkadaşımı silahla güvenli bölgede çekip vuruyor hiçbir sebep yokken, DM + GBI'yi tekrardan yapıyor. En sonunda ise arkadaşımı silahla düşürdükten sonra Jamar Gray isimli arkadaşımız beni emotesiz bir şekilde yumruklamak için kovalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar üç dakika içinde 4-5 ihlali aynı anda yapmayı başarıyorlar, gerçekten yaptıkları ihlaller küçük ve basit ihlaller değil. Yanlışlıkla yapılabilecek bir ihlallerde değil. Sadece DM arayışında olduğunu düşünüyorum.

#1 - 16.07.2024 19:30
Sslere baktığımızda Joseph Armbruster (Kleinman birliğinde olan arkadaşın alt karakteri) "Ben hastaneden kaçtım, seni yedi yerinden bıçaklarım. - Krize girince önümü görmüyorum ben." - Kai Armbruster karakterinin "Domuz." Kondrad Kohnstamm ( Kleinman birliğinde olan arkadaşın alt karakteri) "Şempanzeye bak." gibi söylemleri zaten arkadaşlarında gbi'da agresif rol yaptığının kanıtıdır. Bu arkadaşlar kendilerince bizleri kışkırtıp masum ayağına yatıyorlar. Kısa bir tabirle geçmişte de yaşadığımız gibi tribüne oynamaya devam ediyorlar.

Kendileri aşağıya bırakacağım videoda da gözükeceği üzere bize araçla Car-Dm atıp, öncesinde hiçbir şey olmamış gibi bizi vuruyorlar şeklinde olayı lanse etme çabasındalar.
https://streamable.com/d7rfbq

#2 - 16.07.2024 19:47
Sslere baktığımızda Joseph Armbruster (Kleinman birliğinde olan arkadaşın alt karakteri) "Ben hastaneden kaçtım, seni yedi yerinden bıçaklarım. - Krize girince önümü görmüyorum ben." - Kai Armbruster karakterinin "Domuz." Kondrad Kohnstamm ( Kleinman birliğinde olan arkadaşın alt karakteri) "Şempanzeye bak." gibi söylemleri zaten arkadaşlarında gbi'da agresif rol yaptığının kanıtıdır. Bu arkadaşlar kendilerince bizleri kışkırtıp masum ayağına yatıyorlar. Kısa bir tabirle geçmişte de yaşadığımız gibi tribüne oynamaya devam ediyorlar.

Kendileri aşağıya bırakacağım videoda da gözükeceği üzere bize araçla Car-Dm atıp, öncesinde hiçbir şey olmamış gibi bizi vuruyorlar şeklinde olayı lanse etme çabasındalar.
https://streamable.com/d7rfbq
Chatta'da gözükeceği gibi arkadaşların daha önceden maske takıp çıkartıp karakterlerimizi tehlike içerisinde hissettirdi. Ortada büyük bir CAR-DM söz konusu değil, uzaktan hızla çarpma vb. Sadece üstünlük kurmak adına önümüze geçmemeni sağlıyoruz. Trafik kazasından ateş açmanın yasak olduğunu Sunucu Lore kurallarında vurgulayarak belirtildi. Burası sizin oynadığınız (X) sunucusuna benzemez, böyle ihlallerden kaçınılması gerektiğini az çok anlamanız gerekiyor. IC olarak üç adet çete üyesi beni ortada bir sebep yokken peşlerse, karakterim tehdit içinde hissederse, önüne geçmemesi için bunu yapar. Olayı bana çevirme, eğer bir şikayetin varsa da oyuncu şikayetleri bölümünden şikayet açabilirsin. Ortada Car-DM yok.

#3 - 16.07.2024 19:57
Şahıslar aktif rol bölgesi ocean barda eğlenirken engelli rolü yaparak bizimle alay etmeye başladı, pek takmadık. En son sokağa geçmemiz için bize bir sms çekildi bir çatışma çıkabilir diye. Kleinman'ın alt karakterleri bizi engellemeye başladı, dört kişi olduğumuz için sultanıma atlayıp gidecektik, arkadaşın attığı sste gördüğünüz gibi şahıs araçta bir kişilik yerimizi kapladı bize engel olmaya çalıştı. Arkadaşı indirmeye kalkıştığımda sıska biri kaslı birine meydan okuyarak gerçek dışı bir tavır sergiledi, küfürler ile bizi kışkırtmaya başladı. Arkadaşlarım onları uzaklaştırmaya aynı zamanda adamı araçtan çıkarmaya çalıştı, ihlale devam ettiğini görünce silah çekip uyarı ateşi açtım. Bir fear rp kuralı sergilenmedi, bize saldırı devam etti. Biz de karşılığını verdik.

#4 - 16.07.2024 20:19
Şahıslar aktif rol bölgesi ocean barda eğlenirken engelli rolü yaparak bizimle alay etmeye başladı, pek takmadık. En son sokağa geçmemiz için bize bir sms çekildi bir çatışma çıkabilir diye. Kleinman'ın alt karakterleri bizi engellemeye başladı, dört kişi olduğumuz için sultanıma atlayıp gidecektik, arkadaşın attığı sste gördüğünüz gibi şahıs araçta bir kişilik yerimizi kapladı bize engel olmaya çalıştı. Arkadaşı indirmeye kalkıştığımda sıska biri kaslı birine meydan okuyarak gerçek dışı bir tavır sergiledi, küfürler ile bizi kışkırtmaya başladı. Arkadaşlarım onları uzaklaştırmaya aynı zamanda adamı araçtan çıkarmaya çalıştı, ihlale devam ettiğini görünce silah çekip uyarı ateşi açtım. Bir fear rp kuralı sergilenmedi, bize saldırı devam etti. Biz de karşılığını verdik.
Yazdığın yazıda kanıt yok. Herhangi bir görsel içerikli kanıt içermiyor, yazılanlarla değil kanıtlarla gel.

#5 - 16.07.2024 20:46
Savunduğum durum senin attığın sslerde mevcut, teker teker olay örgüsüne bakınca anlaşılabilir. Yoksa bana gelen düz smsi hangi sebep ile ss alayım?

#6 - 17.07.2024 00:50
Arkadaşlar alt karakterlerinde troll yapıyor (CAR DM, önümüze kırma gibi gibi) Videolar'da da zaten gözüküyor. Arkadaşlara sıkmamıza rağmen RK etmemize rağmen bu şekilde saçma hareketlere devam ediyorlar. Sanırım sevkiyatı aldıklarından, silahları olduğundan dolayı saçma rollere girip savaş açmak istiyorlar, arkadaşların yaptığı ihlallerden dolayı da işlem uygulanmasını talep ediyorum. Savunmam bu kadar, teşekkürler.

#7 - 17.07.2024 04:42
Arkadaşlar alt karakterlerinde troll yapıyor (CAR DM, önümüze kırma gibi gibi) Videolar'da da zaten gözüküyor. Arkadaşlara sıkmamıza rağmen RK etmemize rağmen bu şekilde saçma hareketlere devam ediyorlar. Sanırım sevkiyatı aldıklarından, silahları olduğundan dolayı saçma rollere girip savaş açmak istiyorlar, arkadaşların yaptığı ihlallerden dolayı da işlem uygulanmasını talep ediyorum. Savunmam bu kadar, teşekkürler.

Arkadaşların hizliresime attığı adamları OOC tanımıyorum, sadece IC olarak beraber OceanDoks'a gittik. Arkadaş olayı önce kendinden bana, daha sonrasında ise birliğimde olmayan alt karakterlere çevirdi. Gereği yapılsın, manipülasyona gerek yok.

#8 - 17.07.2024 12:20

Arkadaşların hizliresime attığı adamları OOC tanımıyorum, sadece IC olarak beraber OceanDoks'a gittik. Arkadaş olayı önce kendinden bana, daha sonrasında ise birliğimde olmayan alt karakterlere çevirdi. Gereği yapılsın, manipülasyona gerek yok.
Manipülasyon yok zaten, arkadaşların alt karaktere geçip kışkırtmaya çalıştığı bariz ortada. Gerekli kanıtlar mevcut, gereğine yetkili karar verecek.

#9 - 18.07.2024 03:31
sonuçlanablir