Konu: Tremon Epps - God+Silent  (Okunma sayısı 416 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2024 16:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tremon Epps @vynexia
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Idlewood üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: O kadar hile koruması gelmesine rağmen arkadaşlar hile kullanmaktan çekinmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş şimdi şu şu saniyede canım gitmiş sende de gözüküyor diyecek, tam o sırada godu aç kapat yaptığı kesildiği animden de belli oluyor, dikkat ederseniz anlayacaksınız.

#1 - 16.07.2024 16:36
gün içinde savunma gelecek

#2 - 16.07.2024 17:07
söylemek istediğim bir şey var; sunucuda hile koruması mevcut, her hangi bir log kontrolü vs. yapılabilir. god kullanmıyorum, admin isterse ekran açarım veya ek bir program ile bilgisayarımı kontrol dahi edebilir, bunlara açığım.

videonun başında anime girmiyorum, zaten nametagimde ortadan kayboluyor. hasar yiyip yemediğimi nereden biliyorsun? zaten hitmarkerın yok, o mermilerin tuttuğu bile aşikar.

ilk on üç saniyeden bahsedeceğim önce;
orada aşşağı atlamayıp çatışmaya devam etseydin zaten düşecektim, god açmam için end tuşuna basmam gerek fakat 60 klavye kullanıyorum.
60 klavye'de şu anlama geliyor, numpad end tuşları vs. bende yok, yani fn+ö basmam lazım, bunuda yapmam oldukça zor bir şey, anlık yapılabilecek bir şey değil.

kendi videonda bile hasar aldığım gözüküyor.

silent kısmına gelirsek, ard arda 3 hit atıyorum. bunu sana mantıklı bir şekilde açıklayacağm
deagle ile 1 kere sıkıyorum, o hiti yiyorsun sonra crossumun küçülmesini bekleyip bir kere daha ateş ediyorum, o hitte işliyor, sonuncusunda zaten aşşağı atlarken eğliyorum ve atlarken nişan alıp ateş ediyorum o da tutuyor. sonradan giren videodaki arkadaş videonun tam halini gösterse zaten gözükecektir bu da silent ve sekmeme hilesi şüpheni düşürüyor
https://resmim.net/i/WEG26W burada atılan hitleri yediğimin kanıtı;
https://resmim.net/i/screenshot-15.WEG8KW

https://resmim.net/i/WEGtky buradan atılan hitler için hasarlar logum yok, adminler mümkünse bunu kendisi de kontrol edebilir fakat orada hasarları yediğimi düşünüyorum

savunmam bu kadar, yanıt gelmediği taktirde tekrar savunma gelmeyecek.

( sondaki sıkan arkadaş için, hit marker yok bir şey yok bana o mermilerin geldiği bile belli değil, bpl'e alışmış gibisiniz)
« Son Düzenleme: 19.07.2024 15:56 vynexia »

#3 - 16.07.2024 18:13
Arkadaşın savunmasını yapmış her şey ortada, gereken cevabı adminler verebilir, iyi forumlar.

#4 - 17.07.2024 21:13
Sonuçlanabilir

#5 - 18.07.2024 22:39
up

(savunmada ufak bir düzenleme yapıldı)

#6 - 21.07.2024 15:30
Hile kullanımı bulunmuyor.