Konu: Enzo Moreno-Hanley Carden PowerGaming şikayet  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 15.07.2024 22:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enzo Moreno-Dark_Ghost     Hanley Carden-Hanley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/07/2024 21:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Power gaming
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta teslimatı yaparken Enzo arkamdan geliyordu ve kişi benim açtığım gişeden geçmeye çalıştı bende engelledim(kanıt yok o konudada şikayetçi değilim) teslimattan dönerken yine arkamdaydı ve aynı şeyi deneneyeceğini bildiğim için video kaydını açtım, gişeye geldim yavaşladım ve  kişi hiç hızını kesmeden kasıtlı bir şekilde son hız arkamdan bana çarptı. Hanley ise ters şeritten gelerek hiç hızını kesmeden aynı şekilde o da bana çarptı ve aracımın patlamasına sebep oldu. Sonrada iki şahısta hiç rol yapmadan para kasmaya devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 15.07.2024 22:23 Pyton00 »

#1 - 16.07.2024 03:19
@Dark_Ghost ve @Hanley savunma yapın.

#2 - 17.07.2024 11:08
Meslek aracını zaten hızlı kullanıyoruz videonun başındada belli olduğu gibi son hız geliyorum.Kendisi videonun başından beri beni izliyor gişenin önüne gelince gişeyi açıp gitmek yerine önünde duruyor.Açıp gitse zaten çarpmak zorunda kalmayacağım, orda durup kaza yaptıracağını bilmediğim için aynı hızımla geldim.Araca çarptıktan sonra geri gidiyorum zaten kendisi de herhangi birşey demeden devam ediyor ileride başkasıyla çarpışınca patlıyor görüldüğü gibi orda da bir suçum yok .Zaten şahsın attığı video bana kanıt niteliğindedir.

#3 - 17.07.2024 14:17
Meslek aracını zaten hızlı kullanıyoruz videonun başındada belli olduğu gibi son hız geliyorum.Kendisi videonun başından beri beni izliyor gişenin önüne gelince gişeyi açıp gitmek yerine önünde duruyor.Açıp gitse zaten çarpmak zorunda kalmayacağım, orda durup kaza yaptıracağını bilmediğim için aynı hızımla geldim.Araca çarptıktan sonra geri gidiyorum zaten kendisi de herhangi birşey demeden devam ediyor ileride başkasıyla çarpışınca patlıyor görüldüğü gibi orda da bir suçum yok .Zaten şahsın attığı video bana kanıt niteliğindedir.

yavaşlayabilirsin? orda zaten yavaşlamadan nasıl geçebilirim?

#4 - 18.07.2024 04:20
Bu seferlik uyarıyorum. Başka karakterlerin gişelerinden geçemezsiniz, meslek yapıyor olsanız dahi aracı etrafa çarpa çarpa süremezsiniz.

K&A