Hood bölgemizde gelip sürekli olarak sorun çıkartan biz değiliz, sensin. Bir değil iki değil, oyunu şikayet açmaya oynuyorsun.
Seni alıp götürme rolü yapıyorum zaten, sana karşı silah çekmişim kolundan sürüklüyorum ama sen beni ittirmeye devam ediyorsun fear RP yapmıyorsun, emote verip silahlı 10 kişilik bir ekibe yumruk atmaya çalışıyorsun?
Hiç bir şekilde Felipe araçta diye spam yapmadık sadece araçta olduğunu belirttim, bizi kışkırtmaya çalışıyorsun sadece, /b den fear RP yapmadığını için bir seferlik yazıyorum.
Karakter fear RP uygulamadı, eli silahli 10 tane adama yumruk atmaya başladı, biz de onu brawl rolüyle yere düşürdük, herhangi bir dm aramıyoruz, hood bölgemize gelip bizi kışkırtıcı hal ve hareketlerde bulunursan biz de rol gereği brawl rolüne girebiliriz, bu bir dm değil.
Bir birliğin hood bolgesine gelip, hood bölgesinde ki bir aracı çalıp, yakalandıktan sonra küfürler ediyorsun, ilk yumrukta sen tarafından geliyor ama seni yumrukla düşürüyoruz, bu fazla agresif rol mu oluyor? İlk yumruk sen tarafindan geliyor dediğim gibi, ss'te de görülebileceği üzere olayla alakası olmayan birisi silah ateşliyor ve bizden birisi değil. Tarafımızca herhangi bir silah ateşlenmedi rolde dediğim gibi, sadece gösterdim. Ama herhangi bir fear RP kuralına uymadın.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161734.0 bu şikayet incelenebilir.
@Scealten zaten sana açılan şikayeti inceledi, gerekli yorumu kendinin yapması doğru olur, bu konu hakkında da zaten jail yedin.