Konu: Dwayne Sanchez - DM, emotesiz silah çekme  (Okunma sayısı 480 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2024 02:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Sanchez - @ardatuncer159

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.07.2024 - 00:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Emote kullanmadan silah çekmek ve savaş/çatışma ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakteriyle bir rolüm yok, sıkması için bir sebep yok. Callaghan birliğiyle olan savaşlarını benim karakterime bağlıyorlar. Ki, orada olan karakterler ile neredeyse bir hafta süredir rol yapmıyorum. Bulunduğu birliğe de savaştan dolayı girdiğini düşünüyorum. Sistemsel yaralı sürem varken kaçırılma girişimi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakterlerin arasında bir durum yokken yaralıya düşürülüyor, sistemsel yaralı süresi varken kaçırmaya çalışılıyor. Sunulan ikinci ekran görüntüsünde timestamp kapalı olduğu için atmış olunan emoteular karakter ayakta atılmış gibi gözükebilir, kaçırma emoteuları karakter yaralıyken atıldı.

« Son Düzenleme: 14.07.2024 14:13 gezzy »

#1 - 14.07.2024 02:58
@ardatuncer159 savunmanızı 24 saat içerisinde iletin.

#2 - 14.07.2024 14:11
Yeni madde eklendi;

Alıntı
Sistemsel yaralı durumunda olan ve süre geçmesini bekleyen oyuncuya sürükleme, kaçırma, araca bindirme vb. roller yapılması yasaktır. Bu tip roller için sistemsel sürenin geçmesini beklemelisiniz.

Birinci ekran görüntüsü ile ikinci ekran görüntüsü arasında üç dakika oynuyor, üç dakika zaten sistemsel yaralı sürem. Bu da demek oluyor ki Sharmaine karakterini kaldırma-taşıma gibi emoteler sistemsel yaralı süresi beklenilirken atılmış.

« Son Düzenleme: 14.07.2024 15:13 gezzy »

#3 - 14.07.2024 16:23
gerekli videoların bana atılmasını bekliyorum, akşama savunmamı yapacağım.

#4 - 15.07.2024 00:04
Selamlar, öncelikle sistemsel yaralı süresi bitmeden kaçırmaya çalışmıyorum. Önceki şikayettede belirtmiştim. Sana bir sebebimiz yokken sıktığımızı söylemişsin, alta bırakacağım video savaş başlamadan önce birlik üyemiz ile aranızda geçen bir olay. Kişi ile kavga ediyorsunuz, Callaghan'a sığınıyorsunuz. Leonardo callaghan'ın yanından çıkınca Callaghan'ın bir adamınıda alıp arabanla kovalıyor ve "Bir daha söyle" diyerek tehdit ediyorsun. O da küfür ile karşılık veriyor. Savaşın başlama sebebi birliğimizin Rajat'a sıkması değil, birliğinizin Leonardo'yu hatalı şekilde cklarken Sho Nagasawa'ya küfür etmesidir. Aynı zamanda Leonardo'yu hatalı şekilde cklamaya çalışma sebepleride yine otomatik olarak Sharmaine karakterine bağlanmaktadır. Callaghan ile olayların en başını sen çekiyorsun, senin yüzünden savaşa giriyoruz. Bu yüzden seni kaçırmayı istiyoruz, fakat refuseluyorsun.

https://streamable.com/68yn4c

#5 - 15.07.2024 00:14
Siz her ateş açmanıza aynı başlığı vuruyorsunuz, savaş başlattın. Bunun bir sınırı olur. O birlik ile neredeyse bir, bir buçuk haftadır rol yapmıyorum. Bir karakteri vurursunuz, o karakter sizi vurursa aranızda olan çatışma devam eder. Sharmaine karakterini vurdunuz,  karakter sizlerden birisine silah doğrultmadı, ekstra bir role girmedi. Eski rollerden örnekler vererek sürekli çatışmaya Sharmaine karakterini dahil edemesiniz. Bir geçerliliği yok. Attığınız görüntülerin tarihlerine bakılsın, şikayete sunulan ekran görüntüleriyle kıyaslansın. Yeni kanıtlarınız yok, eski görüntüleriniz ile canınız sıkıldıkça Sharmaine karakterine bulaşıyorsunuz.

Ek olarak helikopterden çekilmiş video açtığım şikayet için bir kanıt değil.
Alıntı
Sistemsel yaralı durumunda olan ve süre geçmesini bekleyen oyuncuya sürükleme, kaçırma, araca bindirme vb. roller yapılması yasaktır. Bu tip roller için sistemsel sürenin geçmesini beklemelisiniz.

Bu madde için savunma gelmedi. Sonuçlanmaya müsait gibi. @Sylas
« Son Düzenleme: 15.07.2024 00:16 gezzy »

#6 - 15.07.2024 11:57
Arkadaşım müsait olamadığı için ben cevaplayacağım bir hatam varsa kusura bakmayın. Normalde kanıtları akşam kendisi yükleyecekti fakat şikayeti açan arkadaşın oldu bittiye getirmeye çalıştığını düşündüğümüz için daha fazla bekletmek istemedik.

Öncelikle biz senin oyun içerisinde ne zamandır kiminle rol yapıp kiminle rol yapmadığını malesef bilemiyoruz ve bunu takip etmemizin bir yolu yok. Madem bahsettiğin gibi ilişkilerini kestin o zaman gelip bize rolde haber vermezsen bizim bunu öğrenmemizin başka bir yolu yok ki karakterini bu tür rollere sokup savaşta olduğumuz düşman birlik üyeleriyle birlikte bizi kovalamayı veya başına gelen bir olay yüzünden bizi vurdurmayı iyi biliyorsun. Legal bir karakter oynamıyormuş gibi davranmanın sonucu olarak ic bir şekilde birliğimiz senin karakterini sorumlu tutuyor ki o yüzden kaçırmaya çalışıyoruz sebepsiz bir şekilde gelip seni vuracak olsak neden başında bekleyip kaçırmaya çalışalım değil mi? Şikayeti açan arkadaşın rol içerisinde hareket etmeden veya yaptıklarını role dökmeden bir şeylerin değişmesini beklemesine anlam veremedik.

Bahsettiğin sistemsel yaralı konusunda bir önceki şikayetimizde zaten haksız çıkmıştın onun linkini ve ekran görüntülerini buraya bırakıyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161724.0

Buradaki ekran görüntülerinde bizim seni 00:53:04'te yaraladığımız ve kaçırma rolüne 00:56:59'da girdiğimiz görülüyor ki onu da refuseliyorsun ve yaralı kural ihlalinden ceza alıyorsun zaten bu konuda haklı olsaydın önceki şikayetteki savunman geçerli sayılırdı aynı olaydan farklı yerlerde bahsedince sonuç ne yazık ki değişmiyor diye düşünüyoruz.

« Son Düzenleme: 15.07.2024 12:03 Lewiad »

#7 - 15.07.2024 12:30
İnceleniyor.

#8 - 16.07.2024 12:19
İlgili karakterler cezalandırılacak.