Konu: [11.07.2024 - Pascal_DeVerley] Teleport, Airbreak  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.07.2024 19:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Pascal_DeVerley
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Desmond_Ingalter
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2024, 06:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hile açarak beni motordan düşürmeye çalışıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.07.2024 19:54
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 12.07.2024 20:31
bug olduğu apaçık ortada, farkettiyseniz orada afk yerde yatıyorum, şahıslar yanıma gelince onlara bir anda ışınlanmaya başlıyorum. ayrıca böyle takip eden airbreak mı olur? oyunun bugu olduğunu düşünüyorum kullandığı animasyon paketiyle alakalı olabilir, afkdan döndüğümde oyunda yaralıydım. şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım.

#3 - 12.07.2024 23:25
bug olduğu apaçık ortada, farkettiyseniz orada afk yerde yatıyorum, şahıslar yanıma gelince onlara bir anda ışınlanmaya başlıyorum. ayrıca böyle takip eden airbreak mı olur? oyunun bugu olduğunu düşünüyorum kullandığı animasyon paketiyle alakalı olabilir, afkdan döndüğümde oyunda yaralıydım. şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım.

ne hikmetse bu sadece sende oluyor grozycodein  ::) mobil sunucularda takılıp kimseye durduk yere sövmüyorum

''şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım'' yaşın kadar samp platformunda bulundum

#4 - 13.07.2024 02:26

ne hikmetse bu sadece sende oluyor grozycodein  ::) mobil sunucularda takılıp kimseye durduk yere sövmüyorum

''şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım'' yaşın kadar samp platformunda bulundum

aynen kanka, aimlerinizden yaşım kadar sampta olduğun belli oluyor. daha kullandığın animasyonu bilmeden gelip burda laf yapma, işim gücüm yok sana tp atıp ban yedireceğim kendime. ayrıça öyle airbreak mı olur cahil misin?

#5 - 13.07.2024 04:37

aynen kanka, aimlerinizden yaşım kadar sampta olduğun belli oluyor. daha kullandığın animasyonu bilmeden gelip burda laf yapma, işim gücüm yok sana tp atıp ban yedireceğim kendime. ayrıça öyle airbreak mı olur cahil misin?

şunuda eklemek isterim, airbreak gibi hilelerde araca binme, araçtan atma gibi şeyler yapılmaz/yapılamaz

#6 - 17.07.2024 19:04
Yasaklı.